Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

QUOTE(ERVInga @ 2007 03 12, 22:23)
Tai tau sekmės ir sveikatos laukiant leliuko....

AČIŪ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2007 03 10, 22:52)
Teko ir man su Čipiene susitikti. Jau gulėjau skyriui prieš Cezarį ir mane siuntė persišviesti pas ją. Kortelėje buvo įrašyta kad laukia operacija, tai ji užklausė kodėl čia man paskirta planinė operacija. Kai paaiškinau kas ir kaip, tai ji tik pečiais trūktelėjo ir viskas, tipo ka tu čia išsigalvoji.... doh.gif  doh.gif  doh.gif O vakare per vizitaciją, net nepriėjo - pažiūrėjo iš tolo, lyg "raupsuota" kokia būčiau. Spėju kad konkurencija tarp gydytojų irgi savo padaro(mat aš lankiausi pas Kaminską), bent jau iš Čipienės elgesio tai laaaaaabai matėsi. Žodžiu kultūros jokios pas žmogų schmoll.gif

Va va,kai pamate,kad man Kaminskas pagulde,tai net i kita puse nusisuko ir po patikrinimo pasake,kad kaklelis dar neatsiverineja ir negimdysiu siandien,nors pries tai tikrino Kaminskas ir kaklelis buvo atviras 4cm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gu1 @ 2007 04 01, 17:12)
Va va,kai pamate,kad man Kaminskas pagulde,tai net i kita puse nusisuko ir po patikrinimo pasake,kad kaklelis dar neatsiverineja ir negimdysiu siandien,nors pries tai tikrino Kaminskas ir kaklelis buvo atviras 4cm lotuliukas.gif

Ot bajerystė ta Čipienė.... doh.gif
Atsakyti
Mamytės patarkit,gal kas neseniai gimdėt Kėdainiuose?Girdėjau,kad neblogai rūpinasi ir nebūtina važiuot į kitus miestus,man svarbiausia,kad kūdykėliu pasirūpintų.Galvojau lėkt į Kauno klinikas,bet girdėjau,kad ten daugiau rūpinasi mama,nei kūdykėliais ir namo pžišleidžia netvarkingom bambytėm blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzela0626 @ 2007 04 22, 23:18)
Mamytės patarkit,gal kas neseniai gimdėt Kėdainiuose?Girdėjau,kad neblogai rūpinasi ir nebūtina važiuot į kitus miestus,man svarbiausia,kad kūdykėliu pasirūpintų.Galvojau lėkt į Kauno klinikas,bet girdėjau,kad ten daugiau rūpinasi mama,nei kūdykėliais ir namo pžišleidžia netvarkingom bambytėm blink.gif

na dabar jei mazyliui viskas gerai tai ir paleidzioa namo po 3 paru,bent jau maniskei bambyte dar sugyjusi ir net nukritusi nebuvo tai namuose rupinomes tuo smile.gif
o del mazyliu rupinymosi tai nezsinau kaip kaune,bet kedainiuose tai mazyle dienas ir naktis leisdavo salia manes ir man buvo ramiausia ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės.Vis man nesimiega,negaliu dar apsispręst kur gimdyt savo mažiuką,gal dar kas nesenai gimdėt Kėdainiuose,prašau parašykit,būsiu labai dėkinga už info oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzela0626 @ 2007 04 28, 02:27)
Sveikos mamytės.Vis man nesimiega,negaliu dar apsispręst kur gimdyt savo mažiuką,gal dar kas nesenai gimdėt Kėdainiuose,prašau parašykit,būsiu labai dėkinga už info oro_buckis.gif

na matos kad tau tikrai nesimiega blink.gif
na cia jau tau sprest nes kiekviena savo nuomone pasakys ir vistiek liksi neapsisprendus rolleyes.gif as jei gimdysiu antra tai tik kedainiuose nes akuseres cia tikrai geros mirksiukas.gif as skustis tikrai negaliu schmoll.gif
Atsakyti
pritariu Neringytei, taip akušerės geros, malonios ir t.t. Bet aš gimdymui pasirinkau kauno mažylį ir likau patenkinta. kažkaip nuo pat pradžių žinojau , kad Kėdainiuose negimdysiu. toks vaizdas , kad čia dauguma gimdo kaminsko pacientės, kurioms priežiūra garantuota. aš pas jį nesilankiau. O ir į mažylį nuvažiavau tiesiai gimdyt, su niekuo nesitarus ir t.t. Ir tikrai likau patenkinta ir aplinka ir priežiūra thumbup.gif clap.gif

jei nelinksta širdis, abejoji, tai ir važiuok į kauną. Bet aš rinkščiausi ne klinikas, o mažylį.
Atsakyti
QUOTE(Anzela0626 @ 2007 04 28, 02:27)

Jei man vėl reikėtu rinktis, vėl rinkčiausi Kėdainius thumbup.gif . Priežiūra tiesiog puiki...Akušerės nuostabios, dėl kai kurių gydytoju tai to nepasakyčiau schmoll.gif . Kiek teko matyti gimdyvių tai visos bijojo gimdyti per Adeikienės budėjimą....Bet juk didžiausią darbą ir atlieka akušerės. Šiaip ką dar pastebėjau, tai labai dažnais atvejais siunčia gimdyti į Kauną. Jei tik gydytojams nors kiek neramu iš karto į klinikas išveža. Tiek informacijos, o apsispręsti teks tau mirksiukas.gif
Didžiausios sekmės tau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzela0626 @ 2007 04 22, 23:18)

Aš gimdžiau klinikose 4u.gif Ir vaikelio ir mano priežiūra buvo superinė.Mano vaikio gydytoja papuolė ypatingai uoli(vardas jos Aušrelė),tai ji labai labai rūpinosi mano lelkinu.
Dėl Kėdainių nieko nežinau...Šiaip jei vėl tektų gimdyti,tai vėl važiuočiau į Kauną,bet gal į Mažylį(kaip Astisius sake).Kai pagalvoji,kad jei kas netyčia cfu cfu cfu atsitiktų,tai Kaune garantuota pagalba būtų..Tai va tiek.Tau spręsti.Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms dar neapsisprendusioms nestuke.gif Nu tai mes jau greit su savo mažyle susitiksim,jau kaip ir 24d.turėtume wub.gif Ką norėjau pasakyt apie gimdymo namus,visur visko pasitaiko,gimdysiu Kėdainiuose,o kaip sekėsi parašysiu kai galėsiu.Tikiu kad viskas bus thumbup.gif ,daug kas priklauso nuo gimdymo ir aišku gimdyvės,su gydytoja nesitarsiu,juk visą darbelį atlieka akušerė.LINKIU VISOMS LENGVO GIMDYMO IR SVEIKŲ KŪDYKĖLIŲ wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzela0626 @ 2007 05 16, 07:21)
Labas rytas visoms dar neapsisprendusioms nestuke.gif

na lauksim is taves ziniu bigsmile.gif lengvo ir greito tau gimdymo 4u.gif
Atsakyti