Mano antrasis cezariukas,kurį priėmė Kaminskas padedamas Filipavičienės.Pas Kaminską ir lankiausi visą nėštumą. Likau labai patenkinta ir gydytojo priežiura ir viso personalo!!!Taip pinigėliu kainavo, bet aš tokios nuomonės kad sveikata tiek
tiek mažylio yra neikainojama. Tuo labiau kad turiu su kuom palyginti , nes su pirmuoju vaikščiojau į polikliniką , o gimdžiau susitarus su Laukinaitene ,tai niekam nelinkėčiau to ka patiriau,nes nors mokėti pinigai buvo, bet kokybė... Tik tiek kad akušerės ir vienu ir kitu atveju buvo puikios.
Senieji Metai savo dainą baigia,
O kokią mums Naujieji padainuos?
Gal apie meilę, kaip šampanas svaigią,
Gal apie žemėj esančius džiaugsmus?
O aš norėčiau Jums vieno palinkėti-
Būkit laimingiausias žemėje žmogus.
Apie Kėdainių gydytojus galėčiau kalbėti ir kalbėti, bet neitin norisi, patirtis nekokia
Na apie gimdymą pas Kaminską esu girdėjus tik gerus atsiliepimus, bet dėl priežiūros turiu kitokią nuomonę.Lankiausi pas Kaminską privačiai pirmus 3 mėn, buvau išvadinta visišku ligoniu, neišku ar galinčiu išnešioti vaiką Aišku, jam tai paranku, bijodama komplikacijų gi lankysiuos pas jį, priežiūra super, o jam tai pinigėliai.....Pabėgau nuo jo.... Negražu gal, bet nebeištvėriau, atėjusi į polikliniką, tiesiog nežinoju kur eiti, nei vieno gydytojo nepažinojau... patekau pas Aleksį(na talonėlių pas jį visada būdavo ) po pirmos konsultacijos išlėkiau vos neverkdama, tokio skausmo apžiūros metu nebuvau patyrus, pamačius mane sesutė ir išklausius, pasakė tik tiek "nuo vilko ant meškos papuolėt" Išėjau pas Adeikienę, ir iki nėštumo pabaigos lankiausi pas ją, ir likau visiškai patenkinta priežiūra, viskas super, be kyšių, be "atsilyginimų", tikrai skundu neturiu, bet gimdyt pas ją nenorėjau(esu girdėjus porą nekokių gimdymo istorijų )
Gimdžiau Kaune, nors dar buvo mintis gimdyti Kėdainiuose, bet po netikro "aliarmo" 36sav, praėjo noras. Naktį atvarius į ligoninę buvau sutikta visiškai nemielai, ir vos neapšaukta kvailele, kuri net nesupranta,kad dar negimdo Tada nusprendžiau, kad lėksim į Kauną sutikti mūsų mažylio. Ir esu begalo patenkinta, visą gimdymą(tiek per sąrėmius tiek per stumimą)gydytoja ir akušerė buvo šalia, o su niekuo nesitariau ir niekam nemokėjau.
Apie sesutes, akušeres Kėdainių ligoninėje galiu pasakyti tik SUPER, kiek lankiausi ir gulėjau, tai likau labai patenkinta Šaunios moterys ten dirba, dar dabar sutikus sveikinasi ir prisimena
Apie Filipavičienę mažai ką galiu pasakyti, teko tik kelis kartus su ja susitikti pe vizitacijas gulint akušeriniam.
O šiaip prieš pusmetį vėl teko susitikti su keletu Kėdainių ginekologų, ir galiu pasakyti, kad labai gaila, jog kartais norima pasipelnyti iš žmonių nelaimių, tada vėl išlėkiau Kaunan ir ten manimi buvo ypatingai gerai pasirūpinta, vėlgi be atlygio....
Na gal ir nelabai į temą parašiau, vis tik tema, gimdymas KĖdainiuose, bet tiesiog norėjau pasidalinti savo patirtim
Na bent mano atveju tai nepasitvirtino Ir esu laiminga dėl to, atsilyginom po gimdymo, bet labai simboliškai
Na apie gimdymą pas Kaminską esu girdėjus tik gerus atsiliepimus, bet dėl priežiūros turiu kitokią nuomonę.Lankiausi pas Kaminską privačiai pirmus 3 mėn, buvau išvadinta visišku ligoniu, neišku ar galinčiu išnešioti vaiką Aišku, jam tai paranku, bijodama komplikacijų gi lankysiuos pas jį, priežiūra super, o jam tai pinigėliai.....Pabėgau nuo jo.... Negražu gal, bet nebeištvėriau, atėjusi į polikliniką, tiesiog nežinoju kur eiti, nei vieno gydytojo nepažinojau... patekau pas Aleksį(na talonėlių pas jį visada būdavo ) po pirmos konsultacijos išlėkiau vos neverkdama, tokio skausmo apžiūros metu nebuvau patyrus, pamačius mane sesutė ir išklausius, pasakė tik tiek "nuo vilko ant meškos papuolėt" Išėjau pas Adeikienę, ir iki nėštumo pabaigos lankiausi pas ją, ir likau visiškai patenkinta priežiūra, viskas super, be kyšių, be "atsilyginimų", tikrai skundu neturiu, bet gimdyt pas ją nenorėjau(esu girdėjus porą nekokių gimdymo istorijų )
Gimdžiau Kaune, nors dar buvo mintis gimdyti Kėdainiuose, bet po netikro "aliarmo" 36sav, praėjo noras. Naktį atvarius į ligoninę buvau sutikta visiškai nemielai, ir vos neapšaukta kvailele, kuri net nesupranta,kad dar negimdo Tada nusprendžiau, kad lėksim į Kauną sutikti mūsų mažylio. Ir esu begalo patenkinta, visą gimdymą(tiek per sąrėmius tiek per stumimą)gydytoja ir akušerė buvo šalia, o su niekuo nesitariau ir niekam nemokėjau.
Apie sesutes, akušeres Kėdainių ligoninėje galiu pasakyti tik SUPER, kiek lankiausi ir gulėjau, tai likau labai patenkinta Šaunios moterys ten dirba, dar dabar sutikus sveikinasi ir prisimena
Apie Filipavičienę mažai ką galiu pasakyti, teko tik kelis kartus su ja susitikti pe vizitacijas gulint akušeriniam.
O šiaip prieš pusmetį vėl teko susitikti su keletu Kėdainių ginekologų, ir galiu pasakyti, kad labai gaila, jog kartais norima pasipelnyti iš žmonių nelaimių, tada vėl išlėkiau Kaunan ir ten manimi buvo ypatingai gerai pasirūpinta, vėlgi be atlygio....
Na gal ir nelabai į temą parašiau, vis tik tema, gimdymas KĖdainiuose, bet tiesiog norėjau pasidalinti savo patirtim
QUOTE(dincikas @ 2006 10 14, 11:00)
Na bent mano atveju tai nepasitvirtino Ir esu laiminga dėl to, atsilyginom po gimdymo, bet labai simboliškai
QUOTE(saulelytė @ 2007 01 01, 16:02)
Aišku, jei mano tokia patirtis būtų, gal ir aš į Kauną būčiau lėkus
Bet labai džiugu, kad tavo atveju Kaune be atlygio buvai puikiai prižiūrėta - tada smagu ir atsilygint
Gerai kai viskas gerai. Esu girdėjus ir tokių istoriju, kad po gimdymo Kaune teko grįžus į Kėdainius čia atsigulti, nes kauno gydytojai po gimdymo blogai gimdą išvalė... Žodžiu visaip gali būti.
Na, po gimdymo gimdu niekas nevalo, nebent placentos butu like. Ji pati valosi. taip, kad cia nuo gydytoju nedaug kas priklauso. Nebent neatidziai placenta apziuri po gimdymo.
Butent tai ir turėjau mintį. iš manęs medikė nekokia. O visa kita tik žodžių žaismas.
Gimdziau pas Kaminska. Viskas buvo puiku. Akusere Maryte (nezinau ar ji dar tebedirba) buvo labai man gera
jei tik galeciau, matyt grizciau i Kedainius vel gimdyti..
Sekmes visoms
Beje, pasiskaiciau ir temoj keleta draugiu pazinau Tikiuosi ir mane kas nors atpazins
Sekmes visoms
Beje, pasiskaiciau ir temoj keleta draugiu pazinau Tikiuosi ir mane kas nors atpazins
QUOTE(Ecola @ 2007 01 11, 18:09)
Gimdziau pas Kaminska. Viskas buvo puiku. Akusere Maryte (nezinau ar ji dar tebedirba) buvo labai man gera
Sekmes visoms
Sekmes visoms
Akušerė Marytė kai aš gimdžiau dar dirbo. Ji visada labai paslaugi ir maloni, tikrai puiki pagalbininkė gimdyvėms...
O į Kėdainius tikrai vertėtu grįšti: puikiai sutvarkytos gimdyklos ir palatos, o jei dar pas gerą personalą papuoli tai iš vis
Sekmės .
QUOTE(dincikas @ 2007 01 01, 17:11)
Aišku, jei mano tokia patirtis būtų, gal ir aš į Kauną būčiau lėkus
Bet labai džiugu, kad tavo atveju Kaune be atlygio buvai puikiai prižiūrėta - tada smagu ir atsilygint
Tai va, kažkaip nesužavėjo manęs Kėdainių ginekologai
Bet iš tiesų, nepažįstu visų gydytojų, juo labiau akušerių... Neteigiu, kad Kėdainiuose blogai,esu girdėjus ne vieną puikią gimdymo istoriją, ir džiaugiuos už tas, kurioms pasisekė. Tiesiog mano atveju, vienas gydytojas sakė, jog esu per daug išranki, aš manau kitaip.... nors gal būt, bet kol leidžia laisvai rinktis, kodėl nevažiuoti ten, kur jautiesi geriau
QUOTE(saulelytė @ 2007 01 14, 22:38)
bet kol leidžia laisvai rinktis, kodėl nevažiuoti ten, kur jautiesi geriau
Labai protingi žodžiai ir, sakyčiau, idealiai tinkantys šios temos ir diskusijos "Happy end'ui"
Sėkmės visoms
Na, o aš visą nėštumą lankaiusi pas gyd.S.Makari, patikėkit- ir kruopštus, ir rūpestingas .. .Tik va Kėdainiuose gimdyt nepasilikau...bet grįžus iš Kauno kilo komplikacijų, , tad krei[piausi į jį- padėjo, skambino, rūpinosi, lašalines statė.Liuks gydytojas.Ir su Filipavičiene( atrodo tokia pavardė )teko susidurti, mano nuomone ji irgi šauni gydytoja...Sėkmės visoms kam dar laukia vizitai pas šiuos gydytojus...