Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

QUOTE(Ramunis @ 2012 01 29, 19:38)
daktaryte man morala atskaite,kai pasakiau,kad pirma vaika su epiduru gimdziau. 4u.gif

man lygiai tas pats buvo lotuliukas.gif

del rubeliu vaikiukui, nors juos turejau, bet nerengiau, man buvo patogiau kai vaikiukas suvystytas buvo.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sabatini: 10 vasario 2012 - 17:23
Sveikos,mamytes,gal kas galit pasakyti,kas pas mus kedainiuose daro cezario pjuvi?kokie daktarai?ir gal kam teko susidurt?kiek laiko reikia gulet ligoninej?
Atsakyti
sveikos, as naujoji nestuke.gif bigsmile.gif dabar skaitinejuos, pas koki daktara uzsiregistruoti Kedainiuose prieziurai smile.gif gal ka patarsit? nes daktaru visiskai nepazistu doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiene @ 2012 03 05, 17:01)
Sveikos,mamytes,gal kas galit pasakyti,kas pas mus kedainiuose daro cezario pjuvi?kokie daktarai?ir gal kam teko susidurt?kiek laiko reikia gulet ligoninej?

Sveika, gydyt. Kaminskas tikrai daro CP. Po operacijos iš ligoninės (jei viskas gerai) išrašo 6-7 d. po CP.
Atsakyti
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 03 12, 01:16)
Sveika, gydyt. Kaminskas tikrai daro CP. Po operacijos iš ligoninės (jei viskas gerai) išrašo 6-7 d. po CP.

dar lygtai Makari daro,nes akušerės juokėsi per mano gimdymą,kad jei dabar čia būtų jis,tai jau būtų operavęs smile.gif,nes sakė jis negali žiūrėti,kai moteris gimdo 4-5 valandas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiene @ 2012 03 05, 16:01)

CD operacijas Kedainiu akuserijos skyriuje daro visi gydytojai
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2012 03 12, 08:02)
dar lygtai Makari daro,nes akušerės juokėsi per mano gimdymą,kad jei dabar čia būtų jis,tai jau būtų operavęs smile.gif,nes sakė jis negali žiūrėti,kai moteris gimdo 4-5 valandas biggrin.gif

aš gimdžiau 14 val. gerai, kad tai vyko ne prie šio gyd. o tai būtų dar CP padaręs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siksta @ 2012 03 06, 01:44)
sveikos, as naujoji nestuke.gif  bigsmile.gif dabar skaitinejuos, pas koki daktara uzsiregistruoti Kedainiuose prieziurai  smile.gif gal ka patarsit? nes daktaru visiskai nepazistu doh.gif  g.gif

Rekomenduočiau gyd.Kaminską, man jis labai aptiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(happymama @ 2012 03 30, 11:37)
Rekomenduočiau gyd.Kaminską, man jis labai aptiko  thumbup.gif

bet beda ta, kad man jau ir pries moteri labai nemalonu sest ant "lektuviuko", o dar pries vyra doh.gif bet dekui uz rekomendacijas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siksta @ 2012 03 06, 01:14)
sveikos, as naujoji nestuke.gif  bigsmile.gif dabar skaitinejuos, pas koki daktara uzsiregistruoti Kedainiuose prieziurai  smile.gif gal ka patarsit? nes daktaru visiskai nepazistu doh.gif  g.gif

Sveika, gali bandyti pas gydyt. Tarasevičienę, tačiau ji dirba tik "Kedhemos" PSPC ir atvažinėja iš Kauno bet ne kasdien. Draugių atsiliepimai tikrai geri apie šią gydyt. Tik va jei norėsi ir gimdyti prie jos tai jau teks į Kauną važiuoti smile.gif

Beja, sveikinimai įstojus į nestuke.gif gretas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pingvinukas lolo: 31 kovo 2012 - 13:01
dekui pingvinukas lolo smile.gif bet jau nesulaukus atsiliepimu anksciau uzsirasiaus pas ramonaitiene... kol kas dar nieko negaliu apie pasakyt g.gif

dekui uz sveikinus tapus nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiene @ 2012 03 05, 16:01)

labuka, cezari daro visi budintys daktarai tuo momentu kada daro operacija tai ir Kaminskas , Gudavičius, Damanskienė ir kt ziurint kas budi:) o ligonineje reikia po cezario guleti savaitele lygiai:) tikiuosi pagelbejau:) 4u.gif
Atsakyti