Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

Busimos mamytes,kur jus?ar jau nebera busimu mamyciu kedainiuose?gal cia tik as viena likau smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Ne viena tai tikrai smile.gif Tik jos čia neužsuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiene @ 2012 01 28, 13:57)
Sveikutes,tai kiek suprantu rubeliu leliukui nestis nereikia?gal kas gimdet jau su nuskausminamais cia Kedainiuose?

Na mums antra para jau leido rengti savais rubeliais vaikiuka. O del nuskausminamuju,tai pavelavau gimdyti,bet kazkodel abejoju ar man nejautra butu taike.Labai jau skeptiskos nuomones daktaru del epiduro 4u.gif Vien jau vaiku daktaryte man morala atskaite,kai pasakiau,kad pirma vaika su epiduru gimdziau. 4u.gif
Atsakyti
tai dar musu kedainieciai daktarai pries toki dalyka.
Atsakyti
Pries epidura beveik visi gydytojai, ne tik Kedainiuose, beje, Kedainieciai tik du ir yra Kaminskas ir Damanskiene, visi kiti is Kauno atvaziuoja mirksiukas.gif Labai klaidinga nuomone, kad Kedainiai tai jau kaimas ir niekas cia nesikeicia nuo sovietmecio, tikrai netiesa, kolektyvas saunus ir kopetetingas smile.gif

As abu vaikiukus gimdziau Kedainiuose, esu be galo patenkinta viskuo, ir visus kitus, jei turesiu, gimdysiu Kedainiuose, palatoje guli sau viena su leliuku, prieziura nepriekaistinga, teko klinikose guleti per nestuma, tai palatose po 3 -4, vienos dar nestuke.gif kita jau su leliuku guli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2012 02 02, 18:33)
Pries epidura beveik visi gydytojai, ne tik Kedainiuose, beje, Kedainieciai tik du ir yra Kaminskas ir Damanskiene, visi kiti is Kauno atvaziuoja mirksiukas.gif Labai klaidinga nuomone, kad Kedainiai tai jau kaimas ir niekas cia nesikeicia nuo sovietmecio, tikrai netiesa, kolektyvas saunus ir kopetetingas smile.gif

As abu vaikiukus gimdziau Kedainiuose, esu be galo patenkinta viskuo, ir visus kitus, jei turesiu, gimdysiu Kedainiuose, palatoje guli sau viena su leliuku, prieziura nepriekaistinga, teko klinikose guleti per nestuma, tai palatose po 3 -4, vienos dar  nestuke.gif  kita jau su leliuku guli unsure.gif

Klinikose nėštukės ir gimdyvės guli atskiruose aukštuose, neklaidinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
NE ATSKIRUOSE AUKSTUOSE O ATSKIRUOSE PALATOSE SORY NESUSILAIKIAU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saules juosta: 03 vasario 2012 - 10:42
Pasikartosiu - del gimdymo su epiduru labai pries pasisake kudikeliu gydytoja. 4u.gif Ginius nei vienas nieko apie ji nekalbejo. 4u.gif
O kur Gudavicius dingo,kad tik Kaminskas ir Damanskiene liko?

Jei tektu gimdyti trecia karta,nedvejodama gimdyciau Kedainiuose.Kaune konvejeris,Kedainiuose daugiau nuosirdumo,paprastumo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunis: 03 vasario 2012 - 11:36
QUOTE(Ramunis @ 2012 02 03, 11:35)
Pasikartosiu - del gimdymo su epiduru labai pries pasisake kudikeliu gydytoja.  4u.gif Ginius nei vienas nieko apie ji nekalbejo.  4u.gif
O kur Gudavicius dingo,kad tik Kaminskas ir Damanskiene liko?

Jei tektu gimdyti trecia karta,nedvejodama gimdyciau Kedainiuose.Kaune konvejeris,Kedainiuose daugiau nuosirdumo,paprastumo. 4u.gif

Gudavičius kaunietis mirksiukas.gif
Atsakyti

Dėl Kmuk gimdyvių palatų, tai tikrai žinau, kad neguldo nėštukių kartu su gimdyvėm cool.gif O ir gimdyvių palatoj daugiausia galite gulėti po dvi ir tik retu atveju.

QUOTE(Ramunis @ 2012 02 03, 11:35)

Nežinau kur Jūs tuos konvejerius randat, gal KMUK ? Gimdžiau II lig. su niekuo nesitariau, niekam nei cento nedaviau ir esu patenkinta ir gimdymu ir priežiūra po jo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MrrMiau @ 2012 02 03, 13:52)
Nežinau kur Jūs tuos konvejerius randat, gal KMUK ? Gimdžiau II lig. su niekuo nesitariau, niekam nei cento nedaviau ir esu patenkinta ir gimdymu ir priežiūra po jo  4u.gif

Kai as pirma vaikiuka gimdziau KMUK buvo uzimtos visos gimdyklos ir dar laukianciu bent kelios buvo. 4u.gif Palatose taip pat,tik vieni isvaziuoja,jau kitus veza.
Del priezuiuros negaliu nieko blogo pasakyti,ten ir daktarai ir akuseres ir sesutes,visi malonus ir draugiski ir padet pasiruose.
Visgi Kedainiuose geriausia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gyvačiukas @ 2012 02 03, 13:39)
Gudavičius kaunietis mirksiukas.gif

Supratau 4u.gif Jiso ten kiekviena diena budavo,tai uz tai klausimas iskilo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 02 03, 11:26)
Klinikose nėštukės ir gimdyvės guli atskiruose aukštuose, neklaidinkit  mirksiukas.gif

Na as rugseji gulejau del gestacinio diabeto, tai buvo toje pacioje palatoje rolleyes.gif
Atsakyti