Ne viena tai tikrai Tik jos čia neužsuka
QUOTE(ingiene @ 2012 01 28, 13:57)
Sveikutes,tai kiek suprantu rubeliu leliukui nestis nereikia?gal kas gimdet jau su nuskausminamais cia Kedainiuose?
Na mums antra para jau leido rengti savais rubeliais vaikiuka. O del nuskausminamuju,tai pavelavau gimdyti,bet kazkodel abejoju ar man nejautra butu taike.Labai jau skeptiskos nuomones daktaru del epiduro Vien jau vaiku daktaryte man morala atskaite,kai pasakiau,kad pirma vaika su epiduru gimdziau.
Pries epidura beveik visi gydytojai, ne tik Kedainiuose, beje, Kedainieciai tik du ir yra Kaminskas ir Damanskiene, visi kiti is Kauno atvaziuoja Labai klaidinga nuomone, kad Kedainiai tai jau kaimas ir niekas cia nesikeicia nuo sovietmecio, tikrai netiesa, kolektyvas saunus ir kopetetingas
As abu vaikiukus gimdziau Kedainiuose, esu be galo patenkinta viskuo, ir visus kitus, jei turesiu, gimdysiu Kedainiuose, palatoje guli sau viena su leliuku, prieziura nepriekaistinga, teko klinikose guleti per nestuma, tai palatose po 3 -4, vienos dar kita jau su leliuku guli
As abu vaikiukus gimdziau Kedainiuose, esu be galo patenkinta viskuo, ir visus kitus, jei turesiu, gimdysiu Kedainiuose, palatoje guli sau viena su leliuku, prieziura nepriekaistinga, teko klinikose guleti per nestuma, tai palatose po 3 -4, vienos dar kita jau su leliuku guli
QUOTE(Karmen @ 2012 02 02, 18:33)
Pries epidura beveik visi gydytojai, ne tik Kedainiuose, beje, Kedainieciai tik du ir yra Kaminskas ir Damanskiene, visi kiti is Kauno atvaziuoja Labai klaidinga nuomone, kad Kedainiai tai jau kaimas ir niekas cia nesikeicia nuo sovietmecio, tikrai netiesa, kolektyvas saunus ir kopetetingas
Klinikose nėštukės ir gimdyvės guli atskiruose aukštuose, neklaidinkit
Pasikartosiu - del gimdymo su epiduru labai pries pasisake kudikeliu gydytoja. Ginius nei vienas nieko apie ji nekalbejo.
O kur Gudavicius dingo,kad tik Kaminskas ir Damanskiene liko?
Jei tektu gimdyti trecia karta,nedvejodama gimdyciau Kedainiuose.Kaune konvejeris,Kedainiuose daugiau nuosirdumo,paprastumo.
Jei tektu gimdyti trecia karta,nedvejodama gimdyciau Kedainiuose.Kaune konvejeris,Kedainiuose daugiau nuosirdumo,paprastumo.
QUOTE(Ramunis @ 2012 02 03, 11:35)
Pasikartosiu - del gimdymo su epiduru labai pries pasisake kudikeliu gydytoja. Ginius nei vienas nieko apie ji nekalbejo.
Gudavičius kaunietis
Dėl Kmuk gimdyvių palatų, tai tikrai žinau, kad neguldo nėštukių kartu su gimdyvėm O ir gimdyvių palatoj daugiausia galite gulėti po dvi ir tik retu atveju.
QUOTE(Ramunis @ 2012 02 03, 11:35)
Nežinau kur Jūs tuos konvejerius randat, gal KMUK ? Gimdžiau II lig. su niekuo nesitariau, niekam nei cento nedaviau ir esu patenkinta ir gimdymu ir priežiūra po jo
QUOTE(MrrMiau @ 2012 02 03, 13:52)
Nežinau kur Jūs tuos konvejerius randat, gal KMUK ? Gimdžiau II lig. su niekuo nesitariau, niekam nei cento nedaviau ir esu patenkinta ir gimdymu ir priežiūra po jo
Kai as pirma vaikiuka gimdziau KMUK buvo uzimtos visos gimdyklos ir dar laukianciu bent kelios buvo. Palatose taip pat,tik vieni isvaziuoja,jau kitus veza.
Del priezuiuros negaliu nieko blogo pasakyti,ten ir daktarai ir akuseres ir sesutes,visi malonus ir draugiski ir padet pasiruose.
Visgi Kedainiuose geriausia
Papildyta:
QUOTE(Gyvačiukas @ 2012 02 03, 13:39)
Gudavičius kaunietis
Supratau Jiso ten kiekviena diena budavo,tai uz tai klausimas iskilo.
QUOTE(Jolete @ 2012 02 03, 11:26)
Klinikose nėštukės ir gimdyvės guli atskiruose aukštuose, neklaidinkit
Na as rugseji gulejau del gestacinio diabeto, tai buvo toje pacioje palatoje