Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

QUOTE(vikce333 @ 2011 03 23, 19:48)

Dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natali69 @ 2011 03 23, 19:36)
Stai ir as galiu pasidalinti ispudziais apie gimdyma Kedainiuose  smile.gif viskas buvo tiesiog  thumbup.gif gimdymas tetruko 4val.  biggrin.gif nuosirdziai dekojam gyd. Kaminskui bei akuserei Rinkevicienei  4u.gif
Viskas buvo super nuo A iki Z tiek ir per gimdyma, tiek ir visas dienas po gimdymo. Bent jau man prieziura tai tikrai geresne nei KMUK  ax.gif

didziausi sveikinimai, susitikus su kleckiuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dabar jūs man papasakokit smile.gif
Ar dar vaikiukus pas mus vysto,ar jau leidžia savo rūbeliais rengti? nežinau,ką į tašę krautis lotuliukas.gif
Atsakyti
Gyvaciuk jau daiktus pakuojiesi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2011 07 26, 22:38)
Gyvaciuk jau daiktus pakuojiesi bigsmile.gif

Nu reikėtų jau,bent po truputį smile.gif niekas už mane jų nesupakuos lotuliukas.gif
Atsakyti
pirmaja gimdziau II-oj Kaune,maziuka Kdn. nebuvo jokio skirtumo kur. visur vienodai rupinosi. abu gimdymai super greiti. tik nepatiko man tas vystymas,nors uzmusk... biggrin.gif
Atsakyti
Liepos mėnesį gimdžiau savo antrą vaikiuką. Gimdymai skirėsi kaip diena ir naktis. Pirmą sūnų gimdžiau KMUK,o antrą Kėdainiuose.Per pirmą gimdymą mane prižiūrėjo rezidentė(tik kartelį skyriaus vedėjas buvo atėjęs),o Kėdainiuose patyrusi komanda. Aišku daugumą nulemia pačios moters pasirengimas, fiziologija,vaikiuko dydis ir t.t.,bet tikrai didelį indelį,(bent mano atvejais) įdeda ir akušerė su daktaru.
Visą nėštumą lankiausi pas gyd. D. Kaminską.Buvau prižiūrėta ir rami dėl visko kas vyksta visus 9 mėn. Visada viskas buvo aišku.Gimdyme gydytojas taip dalyvavo,jam talkino akušerė Laima. Akušerė, nuostabi moteris, kiek galėdama padėjo apmalšint skausmus,nuraminti mane,o ir gimdant,tik jos dėka nereikėjo manęs nei kirpti,nei siųti,nors vaikelis tikrai nemažas gimė(4 kg svorio) 4u.gif
Priežiūra po visko nereali. Vaikiukui,kol gulėjom ligoninėj,nei kartelio nevaliau užpakaliuko ax.gif ,ne dėl to kad nemokėčiau,nenorėčiau ar dar kas,bet paprasčiausiai sesutės atlėkusios taip greitai ir vikriai viską sutvarkydavo,kad nesuspėdavau net sureaguot. ax.gif Akušerės visos taip pat labai malonios ir rūpestingos,į dieną po kelis kartus vis ateidavo pasiteiraut kaip mums sekasi.

Pirmą parą vaikiuką laikė suvystę,antrą parą leido aprengti savais rūbeliais.Mama gali persirengti ir naudotis higieniniai paketais,tik parvežta iš gimdyklos. 4u.gif

Sėkmės visoms gimdančioms ir renkantis gimdymo namus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunis: 06 rugsėjo 2011 - 14:39
Sveikos mamytes smile.gif Norėjau pasiteirauti kokių būtiniausiu daigtu reike gimdant Kėdainiuose?
Atsakyti
QUOTE(Agnyta123 @ 2011 10 20, 19:44)
Sveikos mamytes smile.gif Norėjau pasiteirauti kokių būtiniausiu daigtu reike gimdant Kėdainiuose?

Rūbų sau ( chalato,naktinių,šlepečių,higienos reikmesnys ir t.t.) gimdant papuoš valdiškais,po to,jei norėsi galėsi savo persirengti. Leliukui sauskelnių tik reikia.Kas dar? g.gif Jei kas dar įdomu-klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
O internete prisiskaiciau, kad reike ten visokiu tinkliniu kelnaiciu, vienkartiniu sauskelniu po gimdymo, ar siu daikteliu prireike?
Atsakyti
QUOTE(Agnyta123 @ 2011 11 23, 15:10)
O internete prisiskaiciau, kad reike ten visokiu tinkliniu kelnaiciu, vienkartiniu sauskelniu po gimdymo, ar siu daikteliu prireike?

Na,šitie dalykai tai savam patogumui,neturėsi-apseisi mirksiukas.gif kelnaites aš pirkausi,man buvo patogu,sauskelnių nepirkau,apsiėjau su paketais ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,tai kiek suprantu rubeliu leliukui nestis nereikia?gal kas gimdet jau su nuskausminamais cia Kedainiuose?
Atsakyti