Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

Aciu uz sveikinimus! Linkiu visosms taip greit ir laimingai susilaukti vaikiuku!
Atsakyti
QUOTE(Ramunis @ 2006 10 13, 17:09)
Na nors Kedainiuose negimdžiau,bet visus 9 mėn lankiausi pas Čipienę.Apie ją galiu pasakyti tik tiek,kad labai labai mėgsta padėkas.Kartais net šlykštu būdavo,ateini,apžiūrinėja,sveria,bet nė žodžio nesako,tik į kišenę pinigėlį įdedu iš kart suokt pradeda,kaip ten ir kas pas mane vyksta,ką galiu daryti,ko ne ir t.t.
Kaminską giria visos.Pažystu vieną moterį,kuri privačiai pas jį vaikščiojo,tai sakė kiekvieną mėnesį visokie tyrimai,lankytis reikai kas 3 savaites,echoskopuoja kiekvieną kartą(kiek žinau,tai nesveika,nors visokių nuomonių yra) .Na priežiūra ir dėmėsys tikrai geras,bet brangokai gaunasi,o  po to,kai gimdyti atvažiuoji sesutės šnairuoja,atseit,važna asoba atvažiavo,nes su gydytoju susitarus.
Aš į Kauną pabėgau gimdyti,nes Kėdainiuose epidūro nedarė,o aš skausmų labai labai bijojau,bet jei būtų nuskausiminamųjų davę,tikrai būčiau likus.Kažin ar pažengė bent kiek Kėdainiai su neskausmingu gimdymu? g.gif

As gimdziau prie Cipienes smile.gif tai galiu pasakyt,kad vienintelis dalykas,ka ji padare,tai pasake dukrytes gimimo laika 01.15 lotuliukas.gif gal del to,kad gimdimas buvo gana lengvas,nezinau.
Atsakyti
Sakyciau visai nebloga gydytojos prieziura lotuliukas.gif . Pasake net laika. Valio Kedainiu gydytojams! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dincikas @ 2006 10 08, 18:33)
Jei tau viskas su ja gerai, tai kam kreipt dėmesį, ką kiti šneka ar mano smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as ne negalvojau pas ka gimdysiu -buvo gyliai dzin blush2.gif o del makari -tai kadangi jo nezinojau, jaunas, naujas -tai gal del to nelabai norejau papult tongue.gif

QUOTE(Ramunis @ 2006 10 13, 15:09)
Na nors Kedainiuose negimdžiau,bet visus 9 mėn lankiausi pas Čipienę.Apie ją galiu pasakyti tik tiek,kad labai labai mėgsta padėkas.Kartais net šlykštu būdavo,ateini,apžiūrinėja,sveria,bet nė žodžio nesako,

.Kažin ar pažengė bent kiek Kėdainiai su neskausmingu gimdymu? g.gif

tai jei tau nepatiko daktare -jukgalejai aps kita lankytis ax.gif

nepazenge -va cia ir yra didelis minusas schmoll.gif oer gimdyma prieziura, personalas buvo super... nu bet tas zveriskas skausmas doh.gif praejau jau biski metai -nu nepamirsau doh.gif tai jei kada busiu nestuke ir dar cia nedarys epiduro -turbut vaziuosiu Kaunan blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Ivile @ 2006 10 14, 10:44)
Na apie Kedainiu medikus negaleciau nieko gero pasakyti. Aisku, cia kiekvienai kitaip. Jei viskas gerai tai ri namie gali pagimdyti, bet gimdyti Kedainiuose tai rizikuoti ne tiek savo, kiek leliuko sveikata.

nesutinku schmoll.gif schmoll.gif kai as gimdziau buvo pilnas pilnas akuserinis blink.gif visos buvo priziuretos, apsokinetos -ko tikrai nesitikejau ax.gif mediku komanda thumbup.gif tikrai buvau apakus operatyvumu -ypac prisiklausius nuomoniu (kai pasakydavau, kad vietoj zadu gimdyt) -tai vos ne savizude laike doh.gif Tikrai nera ko bijot thumbup.gif ir profesionalus, ir operatyvus thumbup.gif is mano puses tik minusas -nera epiduro doh.gif o daugiau thumbup.gif

QUOTE(Ivile @ 2006 12 14, 13:46)
Sakyciau visai nebloga gydytojos prieziura  lotuliukas.gif . Pasake net laika. Valio Kedainiu gydytojams! verysad.gif

jei lengvas eilinis gimdymas, tai kam tas gydytojas? g.gif nebent tareis su kakzuomspecialiai ir tave pamirso doh.gif bet siaip visada akuseres juoda darba atlieka ax.gif nematau kuom stebetis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 12 16, 15:03)
kai as gimdziau buvo pilnas pilnas akuserinis blink.gif visos buvo priziuretos, apsokinetos -ko tikrai nesitikejau ax.gif mediku komanda thumbup.gif tikrai buvau apakus operatyvumu -ypac prisiklausius nuomoniu (kai pasakydavau, kad vietoj zadu gimdyt) -tai vos ne savizude laike

drinks_cheers.gif 100%
Aš irgi nesitikėjau tokio dėmesio, nu tikrai super buvo - nei jokių kyšių nei pinigų niekam nedaviau schmoll.gif Ir akušerės, ir sesutės, ir vaikų gydytoja - visad apžiūri, paklausia, ar ko netrūksta ir pan. Ir gulėjau sau koją ant kojos užsidėjus lotuliukas.gif net vaiko neikart nevysčiau ligoninėj, viską sesutės darė blush2.gif
O tas požiūris, kad čia labai blogai - tai biškiuką stereotipinis, man atrodo. Aš ir kai pasakydavau, kad čia žadu gimdyt, tai visi tik akis vartė blink.gif tipo kaip čia taip, o dabar aš galiu vartyt, kad viskas čiki buvo tongue.gif
Atsakyti
aplamai tas toks poziuris del pinigu davimo doh.gif pirmiausia reikia is galvos ta faila issitrint, kad kazkam reikia duot, kad jei neduosi, neziures -nesamone doh.gif o jei jau taip noris duot -yra mokamos medicinos istaigos tongue.gif

aha, dincikas, viskas gerai thumbup.gif plius atremontuotas skyrius, naujos gimdyklos thumbup.gif thumbup.gif -tikrai neprasciau nei kitur tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 17 gruodžio 2006 - 11:55
QUOTE(dincikas @ 2006 12 16, 19:40)
drinks_cheers.gif 100%
Aš irgi nesitikėjau tokio dėmesio, nu tikrai super buvo - nei jokių kyšių nei pinigų niekam nedaviau schmoll.gif Ir akušerės, ir sesutės, ir vaikų gydytoja - visad apžiūri, paklausia, ar ko netrūksta ir pan. Ir gulėjau sau koją ant kojos užsidėjus lotuliukas.gif net vaiko neikart nevysčiau ligoninėj, viską sesutės darė blush2.gif
O tas požiūris, kad čia labai blogai - tai biškiuką stereotipinis, man atrodo. Aš ir kai pasakydavau, kad čia žadu gimdyt, tai visi tik akis vartė blink.gif tipo kaip čia taip, o dabar aš galiu vartyt, kad viskas čiki buvo tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif liuks pasakyta
Atsakyti
Jau kažkur rašiau, bet galiu pasikartot - čia kaip kurios laimė, man atrodo biggrin.gif Vienai ir Kėdainiuose liuks, o kitai ir Kaune prikišus pinigų nieko gero irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dincikas: 17 gruodžio 2006 - 13:15
QUOTE(dincikas @ 2006 12 17, 14:11)
Jau kažkur rašiau, bet galiu pasikartot - čia kaip kurios laimė, man atrodo biggrin.gif Vienai ir Kėdainiuose liuks, o kitai ir Kaune prikišus pinigų nieko gero irnesakyk.gif

kas tiesa ,tai nemelas bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dincikas @ 2006 12 17, 13:11)

turbut kad taip mirksiukas.gif dar ir isitikinimai lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Bonda,sakai,kad galėjau lankytis pas kitą ginekologę g.gif Na taip, galėjau,tik kad kažkaip pas vieną pradėjus lankytis,nesinori pas kitą bėgti,tuo labiau ,kad nelabai tuo metu ir buvo pas ką.Pas Aleksą,kažkaip jis man baisus buvo.Pas Načienę biggrin.gif NA apie ją buvau girdėjus nemažai neigiamų atsiliepimų.Mano pusseserė pas ją gimdė,tai vos nemirė. verysad.gif Nors jau buvo atėjęs stumimo laikas,bet Načienė vis neleido stumti,nes dar ne tas mėnulis buvo doh.gif Gerai,kad akušerė pagelbėjo, nes kitaip tai dar nežinia kaip viskas būtų baigęsi.
Tai va tokie reiklai.
Jei lemta pagimdyti lengvai,be jokių komplikacijų,tai manau bet kur pagimdysi,bet jei ne...Tai visur ir visko gali atsitikti 4u.gif
Sėkmės visoms,besiruošiančioms gimdyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunis @ 2006 12 18, 14:20)
Bonda,sakai,kad galėjau lankytis pas kitą ginekologę g.gif Na taip, galėjau,tik kad kažkaip pas vieną pradėjus lankytis,nesinori pas kitą bėgti,tuo labiau ,kad nelabai tuo metu ir buvo pas ką.

taip kiekvienu atveju ir situacija sava atitinkama ax.gif
manodrauge tai pamenu pabego nuo vienos pas kita - bet i Kauna lotuliukas.gif nes vos ne depresija budavo po vizitu -tai ir sakiau -mesk visus patogu nepatogu -rinkis, kas tau geriausia ir leliui 4u.gif
Atsakyti