Aciu uz sveikinimus! Linkiu visosms taip greit ir laimingai susilaukti vaikiuku!
QUOTE(Ramunis @ 2006 10 13, 17:09)
Na nors Kedainiuose negimdžiau,bet visus 9 mėn lankiausi pas Čipienę.Apie ją galiu pasakyti tik tiek,kad labai labai mėgsta padėkas.Kartais net šlykštu būdavo,ateini,apžiūrinėja,sveria,bet nė žodžio nesako,tik į kišenę pinigėlį įdedu iš kart suokt pradeda,kaip ten ir kas pas mane vyksta,ką galiu daryti,ko ne ir t.t.
Kaminską giria visos.Pažystu vieną moterį,kuri privačiai pas jį vaikščiojo,tai sakė kiekvieną mėnesį visokie tyrimai,lankytis reikai kas 3 savaites,echoskopuoja kiekvieną kartą(kiek žinau,tai nesveika,nors visokių nuomonių yra) .Na priežiūra ir dėmėsys tikrai geras,bet brangokai gaunasi,o po to,kai gimdyti atvažiuoji sesutės šnairuoja,atseit,važna asoba atvažiavo,nes su gydytoju susitarus.
Aš į Kauną pabėgau gimdyti,nes Kėdainiuose epidūro nedarė,o aš skausmų labai labai bijojau,bet jei būtų nuskausiminamųjų davę,tikrai būčiau likus.Kažin ar pažengė bent kiek Kėdainiai su neskausmingu gimdymu?
Kaminską giria visos.Pažystu vieną moterį,kuri privačiai pas jį vaikščiojo,tai sakė kiekvieną mėnesį visokie tyrimai,lankytis reikai kas 3 savaites,echoskopuoja kiekvieną kartą(kiek žinau,tai nesveika,nors visokių nuomonių yra) .Na priežiūra ir dėmėsys tikrai geras,bet brangokai gaunasi,o po to,kai gimdyti atvažiuoji sesutės šnairuoja,atseit,važna asoba atvažiavo,nes su gydytoju susitarus.
Aš į Kauną pabėgau gimdyti,nes Kėdainiuose epidūro nedarė,o aš skausmų labai labai bijojau,bet jei būtų nuskausiminamųjų davę,tikrai būčiau likus.Kažin ar pažengė bent kiek Kėdainiai su neskausmingu gimdymu?
As gimdziau prie Cipienes tai galiu pasakyt,kad vienintelis dalykas,ka ji padare,tai pasake dukrytes gimimo laika 01.15 gal del to,kad gimdimas buvo gana lengvas,nezinau.
Sakyciau visai nebloga gydytojos prieziura . Pasake net laika. Valio Kedainiu gydytojams!
QUOTE(dincikas @ 2006 10 08, 18:33)
Jei tau viskas su ja gerai, tai kam kreipt dėmesį, ką kiti šneka ar mano
as ne negalvojau pas ka gimdysiu -buvo gyliai dzin o del makari -tai kadangi jo nezinojau, jaunas, naujas -tai gal del to nelabai norejau papult
QUOTE(Ramunis @ 2006 10 13, 15:09)
Na nors Kedainiuose negimdžiau,bet visus 9 mėn lankiausi pas Čipienę.Apie ją galiu pasakyti tik tiek,kad labai labai mėgsta padėkas.Kartais net šlykštu būdavo,ateini,apžiūrinėja,sveria,bet nė žodžio nesako,
.Kažin ar pažengė bent kiek Kėdainiai su neskausmingu gimdymu?
.Kažin ar pažengė bent kiek Kėdainiai su neskausmingu gimdymu?
tai jei tau nepatiko daktare -jukgalejai aps kita lankytis
nepazenge -va cia ir yra didelis minusas oer gimdyma prieziura, personalas buvo super... nu bet tas zveriskas skausmas praejau jau biski metai -nu nepamirsau tai jei kada busiu nestuke ir dar cia nedarys epiduro -turbut vaziuosiu Kaunan
Papildyta:
QUOTE(Ivile @ 2006 10 14, 10:44)
Na apie Kedainiu medikus negaleciau nieko gero pasakyti. Aisku, cia kiekvienai kitaip. Jei viskas gerai tai ri namie gali pagimdyti, bet gimdyti Kedainiuose tai rizikuoti ne tiek savo, kiek leliuko sveikata.
nesutinku kai as gimdziau buvo pilnas pilnas akuserinis visos buvo priziuretos, apsokinetos -ko tikrai nesitikejau mediku komanda tikrai buvau apakus operatyvumu -ypac prisiklausius nuomoniu (kai pasakydavau, kad vietoj zadu gimdyt) -tai vos ne savizude laike Tikrai nera ko bijot ir profesionalus, ir operatyvus is mano puses tik minusas -nera epiduro o daugiau
QUOTE(Ivile @ 2006 12 14, 13:46)
Sakyciau visai nebloga gydytojos prieziura . Pasake net laika. Valio Kedainiu gydytojams!
jei lengvas eilinis gimdymas, tai kam tas gydytojas? nebent tareis su kakzuomspecialiai ir tave pamirso bet siaip visada akuseres juoda darba atlieka nematau kuom stebetis
QUOTE(bonda @ 2006 12 16, 15:03)
kai as gimdziau buvo pilnas pilnas akuserinis visos buvo priziuretos, apsokinetos -ko tikrai nesitikejau mediku komanda tikrai buvau apakus operatyvumu -ypac prisiklausius nuomoniu (kai pasakydavau, kad vietoj zadu gimdyt) -tai vos ne savizude laike
100%
Aš irgi nesitikėjau tokio dėmesio, nu tikrai super buvo - nei jokių kyšių nei pinigų niekam nedaviau Ir akušerės, ir sesutės, ir vaikų gydytoja - visad apžiūri, paklausia, ar ko netrūksta ir pan. Ir gulėjau sau koją ant kojos užsidėjus net vaiko neikart nevysčiau ligoninėj, viską sesutės darė
O tas požiūris, kad čia labai blogai - tai biškiuką stereotipinis, man atrodo. Aš ir kai pasakydavau, kad čia žadu gimdyt, tai visi tik akis vartė tipo kaip čia taip, o dabar aš galiu vartyt, kad viskas čiki buvo
aplamai tas toks poziuris del pinigu davimo pirmiausia reikia is galvos ta faila issitrint, kad kazkam reikia duot, kad jei neduosi, neziures -nesamone o jei jau taip noris duot -yra mokamos medicinos istaigos
aha, dincikas, viskas gerai plius atremontuotas skyrius, naujos gimdyklos -tikrai neprasciau nei kitur
aha, dincikas, viskas gerai plius atremontuotas skyrius, naujos gimdyklos -tikrai neprasciau nei kitur
QUOTE(dincikas @ 2006 12 16, 19:40)
100%
Aš irgi nesitikėjau tokio dėmesio, nu tikrai super buvo - nei jokių kyšių nei pinigų niekam nedaviau Ir akušerės, ir sesutės, ir vaikų gydytoja - visad apžiūri, paklausia, ar ko netrūksta ir pan. Ir gulėjau sau koją ant kojos užsidėjus net vaiko neikart nevysčiau ligoninėj, viską sesutės darė
O tas požiūris, kad čia labai blogai - tai biškiuką stereotipinis, man atrodo. Aš ir kai pasakydavau, kad čia žadu gimdyt, tai visi tik akis vartė tipo kaip čia taip, o dabar aš galiu vartyt, kad viskas čiki buvo
liuks pasakyta
Jau kažkur rašiau, bet galiu pasikartot - čia kaip kurios laimė, man atrodo Vienai ir Kėdainiuose liuks, o kitai ir Kaune prikišus pinigų nieko gero
QUOTE(dincikas @ 2006 12 17, 14:11)
Jau kažkur rašiau, bet galiu pasikartot - čia kaip kurios laimė, man atrodo Vienai ir Kėdainiuose liuks, o kitai ir Kaune prikišus pinigų nieko gero
kas tiesa ,tai nemelas
QUOTE(dincikas @ 2006 12 17, 13:11)
turbut kad taip dar ir isitikinimai
Bonda,sakai,kad galėjau lankytis pas kitą ginekologę Na taip, galėjau,tik kad kažkaip pas vieną pradėjus lankytis,nesinori pas kitą bėgti,tuo labiau ,kad nelabai tuo metu ir buvo pas ką.Pas Aleksą,kažkaip jis man baisus buvo.Pas Načienę NA apie ją buvau girdėjus nemažai neigiamų atsiliepimų.Mano pusseserė pas ją gimdė,tai vos nemirė. Nors jau buvo atėjęs stumimo laikas,bet Načienė vis neleido stumti,nes dar ne tas mėnulis buvo Gerai,kad akušerė pagelbėjo, nes kitaip tai dar nežinia kaip viskas būtų baigęsi.
Tai va tokie reiklai.
Jei lemta pagimdyti lengvai,be jokių komplikacijų,tai manau bet kur pagimdysi,bet jei ne...Tai visur ir visko gali atsitikti
Sėkmės visoms,besiruošiančioms gimdyti
Tai va tokie reiklai.
Jei lemta pagimdyti lengvai,be jokių komplikacijų,tai manau bet kur pagimdysi,bet jei ne...Tai visur ir visko gali atsitikti
Sėkmės visoms,besiruošiančioms gimdyti
QUOTE(Ramunis @ 2006 12 18, 14:20)
Bonda,sakai,kad galėjau lankytis pas kitą ginekologę Na taip, galėjau,tik kad kažkaip pas vieną pradėjus lankytis,nesinori pas kitą bėgti,tuo labiau ,kad nelabai tuo metu ir buvo pas ką.
taip kiekvienu atveju ir situacija sava atitinkama
manodrauge tai pamenu pabego nuo vienos pas kita - bet i Kauna nes vos ne depresija budavo po vizitu -tai ir sakiau -mesk visus patogu nepatogu -rinkis, kas tau geriausia ir leliui