Aciu uz sveikinimus! Linkiu visosms taip greit ir laimingai susilaukti vaikiuku!
QUOTE(Ramunis @ 2006 10 13, 17:09)
Na nors Kedainiuose negimdžiau,bet visus 9 mėn lankiausi pas Čipienę.Apie ją galiu pasakyti tik tiek,kad labai labai mėgsta padėkas.Kartais net šlykštu būdavo,ateini,apžiūrinėja,sveria,bet nė žodžio nesako,tik į kišenę pinigėlį įdedu iš kart suokt pradeda,kaip ten ir kas pas mane vyksta,ką galiu daryti,ko ne ir t.t.
Kaminską giria visos.Pažystu vieną moterį,kuri privačiai pas jį vaikščiojo,tai sakė kiekvieną mėnesį visokie tyrimai,lankytis reikai kas 3 savaites,echoskopuoja kiekvieną kartą(kiek žinau,tai nesveika,nors visokių nuomonių yra) .Na priežiūra ir dėmėsys tikrai geras,bet brangokai gaunasi,o po to,kai gimdyti atvažiuoji sesutės šnairuoja,atseit,važna asoba atvažiavo,nes su gydytoju susitarus.
Aš į Kauną pabėgau gimdyti,nes Kėdainiuose epidūro nedarė,o aš skausmų labai labai bijojau,bet jei būtų nuskausiminamųjų davę,tikrai būčiau likus.Kažin ar pažengė bent kiek Kėdainiai su neskausmingu gimdymu?
Kaminską giria visos.Pažystu vieną moterį,kuri privačiai pas jį vaikščiojo,tai sakė kiekvieną mėnesį visokie tyrimai,lankytis reikai kas 3 savaites,echoskopuoja kiekvieną kartą(kiek žinau,tai nesveika,nors visokių nuomonių yra) .Na priežiūra ir dėmėsys tikrai geras,bet brangokai gaunasi,o po to,kai gimdyti atvažiuoji sesutės šnairuoja,atseit,važna asoba atvažiavo,nes su gydytoju susitarus.
Aš į Kauną pabėgau gimdyti,nes Kėdainiuose epidūro nedarė,o aš skausmų labai labai bijojau,bet jei būtų nuskausiminamųjų davę,tikrai būčiau likus.Kažin ar pažengė bent kiek Kėdainiai su neskausmingu gimdymu?

As gimdziau prie Cipienes

Sakyciau visai nebloga gydytojos prieziura
. Pasake net laika. Valio Kedainiu gydytojams!

QUOTE(dincikas @ 2006 10 08, 18:33)

QUOTE(Ramunis @ 2006 10 13, 15:09)
Na nors Kedainiuose negimdžiau,bet visus 9 mėn lankiausi pas Čipienę.Apie ją galiu pasakyti tik tiek,kad labai labai mėgsta padėkas.Kartais net šlykštu būdavo,ateini,apžiūrinėja,sveria,bet nė žodžio nesako,
.Kažin ar pažengė bent kiek Kėdainiai su neskausmingu gimdymu?
.Kažin ar pažengė bent kiek Kėdainiai su neskausmingu gimdymu?

tai jei tau nepatiko daktare -jukgalejai aps kita lankytis

nepazenge -va cia ir yra didelis minusas

Papildyta:
QUOTE(Ivile @ 2006 10 14, 10:44)
Na apie Kedainiu medikus negaleciau nieko gero pasakyti. Aisku, cia kiekvienai kitaip. Jei viskas gerai tai ri namie gali pagimdyti, bet gimdyti Kedainiuose tai rizikuoti ne tiek savo, kiek leliuko sveikata.
nesutinku

QUOTE(Ivile @ 2006 12 14, 13:46)
Sakyciau visai nebloga gydytojos prieziura
. Pasake net laika. Valio Kedainiu gydytojams! 

jei lengvas eilinis gimdymas, tai kam tas gydytojas?

QUOTE(bonda @ 2006 12 16, 15:03)
kai as gimdziau buvo pilnas pilnas akuserinis
visos buvo priziuretos, apsokinetos -ko tikrai nesitikejau
mediku komanda
tikrai buvau apakus operatyvumu -ypac prisiklausius nuomoniu (kai pasakydavau, kad vietoj zadu gimdyt) -tai vos ne savizude laike

Aš irgi nesitikėjau tokio dėmesio, nu tikrai super buvo - nei jokių kyšių nei pinigų niekam nedaviau

O tas požiūris, kad čia labai blogai - tai biškiuką stereotipinis, man atrodo. Aš ir kai pasakydavau, kad čia žadu gimdyt, tai visi tik akis vartė

aplamai tas toks poziuris del pinigu davimo
pirmiausia reikia is galvos ta faila issitrint, kad kazkam reikia duot, kad jei neduosi, neziures -nesamone
o jei jau taip noris duot -yra mokamos medicinos istaigos 
aha, dincikas, viskas gerai
plius atremontuotas skyrius, naujos gimdyklos
-tikrai neprasciau nei kitur

aha, dincikas, viskas gerai

QUOTE(dincikas @ 2006 12 16, 19:40)

Aš irgi nesitikėjau tokio dėmesio, nu tikrai super buvo - nei jokių kyšių nei pinigų niekam nedaviau

O tas požiūris, kad čia labai blogai - tai biškiuką stereotipinis, man atrodo. Aš ir kai pasakydavau, kad čia žadu gimdyt, tai visi tik akis vartė

Jau kažkur rašiau, bet galiu pasikartot - čia kaip kurios laimė, man atrodo
Vienai ir Kėdainiuose liuks, o kitai ir Kaune prikišus pinigų nieko gero

QUOTE(dincikas @ 2006 12 17, 14:11)

kas tiesa ,tai nemelas

QUOTE(dincikas @ 2006 12 17, 13:11)

turbut kad taip

Bonda,sakai,kad galėjau lankytis pas kitą ginekologę
Na taip, galėjau,tik kad kažkaip pas vieną pradėjus lankytis,nesinori pas kitą bėgti,tuo labiau ,kad nelabai tuo metu ir buvo pas ką.Pas Aleksą,kažkaip jis man baisus buvo.Pas Načienę
NA apie ją buvau girdėjus nemažai neigiamų atsiliepimų.Mano pusseserė pas ją gimdė,tai vos nemirė.
Nors jau buvo atėjęs stumimo laikas,bet Načienė vis neleido stumti,nes dar ne tas mėnulis buvo
Gerai,kad akušerė pagelbėjo, nes kitaip tai dar nežinia kaip viskas būtų baigęsi.
Tai va tokie reiklai.
Jei lemta pagimdyti lengvai,be jokių komplikacijų,tai manau bet kur pagimdysi,bet jei ne...Tai visur ir visko gali atsitikti
Sėkmės visoms,besiruošiančioms gimdyti

Tai va tokie reiklai.
Jei lemta pagimdyti lengvai,be jokių komplikacijų,tai manau bet kur pagimdysi,bet jei ne...Tai visur ir visko gali atsitikti

Sėkmės visoms,besiruošiančioms gimdyti

QUOTE(Ramunis @ 2006 12 18, 14:20)
Bonda,sakai,kad galėjau lankytis pas kitą ginekologę
Na taip, galėjau,tik kad kažkaip pas vieną pradėjus lankytis,nesinori pas kitą bėgti,tuo labiau ,kad nelabai tuo metu ir buvo pas ką.

taip kiekvienu atveju ir situacija sava atitinkama

manodrauge tai pamenu pabego nuo vienos pas kita - bet i Kauna