Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

QUOTE(Jolete @ 2010 11 03, 09:38)
Bože bože  doh.gif  biggrin.gif  ko tu nepažįsti?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ausrele84 @ 2010 11 03, 10:51)
ale tikrai, neringyte, daug ka pazisti  lotuliukas.gif

na juk visa laika kedainiuose gyvenu tai ir pazystu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele84 @ 2010 11 03, 00:15)
tai kad tuose forumuose konkreciai apie kedainiu ligonines niekas nieko neraso, vienur vysto, kitur savo rubelius vaikiukui vezasi, vienos naktinius veza, kitos su ligonines visas dienas prabuna, o kaip musu ligoninej???o va kas jau gimde ir zino tikraja tvarka Kedainiu ligoninej, galetu ir pasidalinti ka i tase dejosi  lotuliukas.gif  kam ten tuos lagaminus temptis...

rugsėjį gimdžiau mūsų ligoninėje ir šį kartą, kaip ir pirmąjį, tik geriausi žodžiai apie ten dirbantį personalą. Mano gimdymą priėmė akušerė Jolanta Adomavičienė ir gyd. Darius Kaminskas - AČIŪ jiems.
Jei nenori ligoninės drabužių, pasiimk viską savo. Bet šiaip duoda marškinius ir chalatą, aš juos pirmą parą ir dėvėjau, nes tuo metu dar nemažai kraujuojama, tai tiesiog "pataupiau" savuosius. O antrą parą rengiausi savo marškinėlius, patogius maitinimui ir kelnaites. Leliukui drabužėlių neėmiau, kadangi jų ir nelabai reikia, nes leliuką vysto. Aišku, gali prašyt, kad nevystytų, bet ta kieta "dešrelė" tikrai labai patogu, nes leliuką gali laisvai paimti viena ranka ir , kaip aš sakau, po pažasčia pasikišti smile.gif Ypač tai svarbu, jei gimdai pirmą leliuką, kai dar nedrąsu jį į rankas imti, o jei dar bus kirpimas.... Žodžiu aš patariu prašyti vystyti vaikiuką. O drabužėlius tegul atneša vyras, kai jau jus išrašinės iš ligoninės.
beje, dar prisikroviau žurnalų ir knygą (tai gera proga paskaitinėti, nes po to tokia proga gali greitai ir nepasitaikyt), mobilujį su radiju, kad galima būtų kokių pletkų pasiklausyt ir neatitrūkt nuo pasaulio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jkrista: 05 lapkričio 2010 - 20:41
O Kėdainiuose ar daro kas epidūra?
Atsakyti
QUOTE(jbaniukaityte @ 2010 12 13, 16:35)

nedaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jbaniukaityte @ 2010 12 13, 16:35)

imanoma bet ...
Atsakyti
QUOTE(Niuta @ 2010 12 13, 19:25)
imanoma bet ...

manau susitarus tikrai viskas imanoma,nors man Kaminskas sake tikrai neatliekamas biggrin.gif
Atsakyti
Abu savo vaikus gimdziau Kedainiu ligonineje. Sunelis gime visai neseniai, rugseji. Esu labai patenkinta viso personalu darbo, prieme labai nuosirdziai, rupinosi ir gimdymo metu ir po jo, o tai labai svarbu. kas dvejoja gimdyti Kedainiuose ar ne, siulyciau gimdyti Kedainiuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nata32: 19 gruodžio 2010 - 22:58
QUOTE(nata32 @ 2010 12 19, 23:57)
Abu savo vaikus gimdziau Kedainiu ligonineje. Sunelis gime visai neseniai, rugseji. Esu labai patenkinta viso personalu darbo, prieme labai nuosirdziai, rupinosi ir gimdymo metu ir po jo, o tai labai svarbu. kas dvejoja gimdyti Kedainiuose ar ne, siulyciau gimdyti Kedainiuose.

pritariu visom keturiom thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gimdziau Kedainiu ligonineje, esu patenkinta viso personalo darbu, gal but dar ir todel, kad gimdymas praejo labai sklandziai blush2.gif ir prieziura visas 3 dieneles ligoninej buvo neprikaistinga, tikrai antraji gimdyciau vel Kedainiuose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele84 @ 2010 12 30, 19:58)
Gimdziau Kedainiu ligonineje, esu patenkinta viso personalo darbu, gal but dar ir todel, kad gimdymas praejo labai sklandziai  blush2.gif ir prieziura visas 3 dieneles ligoninej buvo neprikaistinga, tikrai antraji gimdyciau vel Kedainiuose  thumbup.gif

sveikinimai jauniems teveliams su dukrytes gimimu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele84 @ 2010 12 30, 20:58)
Gimdziau Kedainiu ligonineje, esu patenkinta viso personalo darbu, gal but dar ir todel, kad gimdymas praejo labai sklandziai  blush2.gif ir prieziura visas 3 dieneles ligoninej buvo neprikaistinga, tikrai antraji gimdyciau vel Kedainiuose  thumbup.gif

sveikinu su seimos pagausejimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele84 @ 2010 12 30, 20:58)

sveikinimai 4u.gif gal galima butu suzinoti pas koki gyd gimdet? blush2.gif
Atsakyti