Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

QUOTE(Niuta @ 2010 11 02, 14:27)
sveika abu mano vaikai gyme po planinio cezario pirmas buvo pernesiotas termino , o antra neleido pernesioti terminas buvo 21 diena o susitikom po cezario 20 diena  wub.gif  gali vaiksciot ramiai iki paskutines minutes  ax.gif

Laiko tai dar yra tik truputi neramu kad abu mano vaikai gime anksciau. O kas operavo jai nepaslaptis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausryte @ 2010 11 02, 17:59)
Laiko tai dar yra tik truputi neramu kad abu mano vaikai gime anksciau. O kas operavo jai nepaslaptis? 4u.gif

pirma vaika tai Kaminskas su Gudavicium o antra Domanskiene su Gudavicius nekam priekaistu neturiu thumbup.gif viskas buvo super blush2.gif wub.gif
manau vistiek ner ko nerimauti net ir prasides gimdymo veikla ar nutekes vandenis tikrai spes laiku isoperoti ir kolektiva surinkt blush2.gif ax.gif
sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niuta @ 2010 11 02, 19:37)
pirma vaika tai Kaminskas su Gudavicium o antra Domanskiene su Gudavicius nekam priekaistu neturiu  thumbup.gif  viskas buvo super  blush2.gif  wub.gif 
manau vistiek ner ko nerimauti net ir prasides gimdymo veikla ar nutekes vandenis tikrai spes laiku isoperoti ir kolektiva surinkt  blush2.gif  ax.gif 
sekmes 4u.gif

Aciu aciu.Dar labai noreciau suzinoti kaip ten su narkoze ar pilna daro ar tik daline?Siaip as lankausi pas Gudaviciu tai prieziura tikrai esu patenkinta.Dar norejau paklausti ko reikia i ligonine? Labai didelis aciukas uz atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
ir man labai idomu, ka mamytes vezetes i ligonine? kokius daiktelius reiketu pasiimti sau, ir leliukui? yra juk ir neseniai gimdziusiu, tad butu smagu, jei pasidalintumet. Ausryte o kada tau terminas gimdyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausryte @ 2010 11 02, 11:10)
Sveikos esamos ir busimos mamytes.Cia kazkas rase kad Adeikiene gimdymu nebepriimineja jai gerai supratau?

drauge pries savaite gimde tai adeikiene papuole jai g.gif

sveika mergaite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele84 @ 2010 11 02, 20:02)
ir man labai idomu, ka mamytes vezetes i ligonine? kokius daiktelius reiketu pasiimti sau, ir leliukui? yra juk ir neseniai gimdziusiu, tad butu smagu, jei pasidalintumet. Ausryte o kada tau terminas gimdyti?  smile.gif

Yra nėštukių plepesiuose sąrašai būtiniausių daiktų, tik truputį reikia palandžiot po forumą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausryte @ 2010 11 02, 20:48)
Aciu aciu.Dar labai noreciau suzinoti kaip ten su narkoze ar pilna daro ar tik daline?Siaip as lankausi pas Gudaviciu tai prieziura tikrai esu patenkinta.Dar norejau paklausti ko reikia i ligonine? Labai didelis aciukas uz atsakymus 4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

dabar retai daro bendra smile.gif nes is KMU pagrinde dirba anesteziologes . pirma gimdziau su bendra o antra su daline ner ka liginti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super buvo daktare kaunete mazili ji dirba o pas mus budejimus turi thumbup.gif tikrai negaliu skustis nei man kojos tino nei galva svaigo nei stubura skauda ax.gif tff tff tff

o daiktai tai ispradziu tikrai savo firninei aprenk iki kitos dienos busit rinimacijoja tai ko jau reikes manau susakisit atves blush2.gif daba visur visko pilna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2010 11 02, 22:45)
Yra nėštukių plepesiuose sąrašai būtiniausių daiktų, tik truputį reikia palandžiot po forumą  mirksiukas.gif

tai kad tuose forumuose konkreciai apie kedainiu ligonines niekas nieko neraso, vienur vysto, kitur savo rubelius vaikiukui vezasi, vienos naktinius veza, kitos su ligonines visas dienas prabuna, o kaip musu ligoninej???o va kas jau gimde ir zino tikraja tvarka Kedainiu ligoninej, galetu ir pasidalinti ka i tase dejosi lotuliukas.gif kam ten tuos lagaminus temptis...

Papildyta:

sveika mergaite mirksiukas.gif
[/quote]

taip ir pamaniau is kart kad cia Neringa - futbolisto zmona thumbup.gif , neringut, nu bet ot mazas tas interneto pasaulis biggrin.gif sumojau iskart, kad jusu leliai panasiai metuku turetu but thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele84 @ 2010 11 02, 23:15)
taip ir pamaniau is kart kad cia Neringa

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aha ta pati blush2.gif

siaip abi ausras cia pazystu biggrin.gif kedainieciu panos sakys: "ir ko tu tik nepazysti" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2010 11 03, 00:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aha ta pati blush2.gif

siaip abi ausras cia pazystu biggrin.gif  kedainieciu panos sakys: "ir ko tu tik nepazysti" lotuliukas.gif

Bože bože doh.gif biggrin.gif ko tu nepažįsti?
Atsakyti
QUOTE(ausrele84 @ 2010 11 02, 22:02)
ir man labai idomu, ka mamytes vezetes i ligonine? kokius daiktelius reiketu pasiimti sau, ir leliukui? yra juk ir neseniai gimdziusiu, tad butu smagu, jei pasidalintumet. Ausryte o kada tau terminas gimdyti?  smile.gif

Man gruodzio 15 pagal viska thumbup.gif
Atsakyti
ale tikrai, neringyte, daug ka pazisti lotuliukas.gif
Atsakyti