Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

QUOTE(simse22 @ 2010 10 08, 20:12)
na viskuom kas mazyliams reikia nuo soskiu iki vezimuku... blush2.gif

prie stoties yra maxima, ten yra LIPOPO gal taip vadinasi vaikisku prekiu parduotuve, kiek maziau daug ko yra. toje pacioje maximoje yra eko prekes ten visokiu soskiu pilna rasi. dar soskiu, krema nuo issutimo ir viso kito gali rasti vaistinese. rubeliu tai maciau yra centre norfoje tame pastate kinu parduotuve. o kur daugiau dar ju galima rasti tai net nezinau. jei kazkas neaisku, tai sakyk paaiskinsiu issamiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simse22 @ 2010 10 08, 16:27)
pokolkas ne bet kai paklausau kaip forumuki kalba apie plisimus epiduras ir  CP taip niuru pasidaro ir susimastau o kaip man bus bet paskui pagalvoju nesvarbu svarbu kadsveikas gimtu..laukiam jau kad greiiau ant ranku laikyti ta aukseli maza.. blush2.gif  4u.gif o tu gal zinai ia yra kedainieciu turgelis kur prekiauja nes as po kolkas kaunieciu apzurineju... 4u.gif

Kedainiuose nieks nelaukia kol tu plysi,ivertina situacija ir kerpa is anksto.Epiduro nera,nebent tariesi pati su anestezologu is Kauno ir maziau klausyk kas ka pliurpia bus tikrai ramiau 4u.gif 4u.gif :4u:Kedainieciu turgelio nera,kartais buna skelbimu vietiniuose laikrasciuose.Visai nieko drabuzeliu yra vienam kuituke,jei domins rasyk i AZ paiskinsiu kuriame,o gal ir pati zinosi,nes jei pirkt viska nuo 0 ir naujus,tai doh.gif Aisku,jei pinigais apsalus,tai valio tinka ir eko prekes ir limpopo(nors cia rubeliu tai nieko gero nerasi) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ozkyte30: 26 spalio 2010 - 14:01
QUOTE(ozkyte30 @ 2010 10 26, 14:58)
Kedainiuose nieks nelaukia kol tu plysi,ivertina situacija ir kerpa is anksto.Epiduro nera,nebent tariesi pati su anestezologu is Kauno ir maziau klausyk kas ka pliurpia bus tikrai ramiau 4u.gif  4u.gif  :4u:Kedainieciu turgelio nera,kartais buna skelbimu vietiniuose laikrasciuose.Visai nieko drabuzeliu yra vienam kuituke,jei domins rasyk i AZ paiskinsiu kuriame,o gal ir pati zinosi,nes jei pirkt viska nuo 0 ir naujus,tai  doh.gif Aisku,jei pinigais apsalus,tai valio tinka ir eko prekes ir limpopo(nors cia rubeliu tai nieko gero nerasi) 4u.gif

Oi baisiai tu čia nupaišei viską biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2010 10 27, 21:39)
Oi baisiai tu čia nupaišei viską  biggrin.gif

Kad kerpa,ar kaaaaaaaaa lotuliukas.gif Ka cia vynioti i vata yr kaip yr ax.gif 4u.gif
Atsakyti
geriau kirpimas nei plisimas cool.gif del gyjimo ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niuta: 28 spalio 2010 - 08:06
QUOTE(Niuta @ 2010 10 28, 09:05)
geriau kirpimas nei plisimas  cool.gif  del gyjimo ir t.t.

Tai zinoma drinks_cheers.gif ner ka sneketi,bet tai jauciu mergos mane stebit? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ozkyte30 @ 2010 10 28, 12:49)
Tai zinoma drinks_cheers.gif  ner ka sneketi,bet tai jauciu mergos mane stebit? g.gif  biggrin.gif

kodel? g.gif
Atsakyti
Siaip juokauju,ispradziu Jolanta,po to tu,tai ir erzinu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ozkyte30: 28 spalio 2010 - 14:50
Laba diena, mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif esamos ir busimos mamos lotuliukas.gif smagiausia kad radau kedainieciu kampeli thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

kokiu tik neprisiklausiau diskusiju, bet mano nuomones tvirtos visos tos kalbos nepaveike - kaip ir buvau nusprendusi - gimdysiu Kedainiu ligonineje (ekskursijos metu po akuserijos skyriu man vien tik gerus prisiminimus paliko gimdykla,personalas, palatos, kuriose jei mazai gimdanciu net po viena guldo!!! ka ir maciau, dvi mamytes tuo metu po viena palatoje gulejo, vat jums ir VIP palata, uz kuria papildomo mokescio niekas neima thumbup.gif ) smagu butu pleptelt su tom, kurios neseniai gimde, ar kurios laukia savo stebukliuku, gal kada ir gatvej prasilenkem thumbup.gif
Atsakyti
gimdziau kedainiuose ir tuo labai patenkinta thumbup.gif
kaip burbuliuke sake, nei prieziuros nera ir pan. taip toli grazu nera smile.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes.Cia kazkas rase kad Adeikiene gimdymu nebepriimineja jai gerai supratau? thumbup.gif .Noreciau paklaust gal kas susidurete su planuotu cezariu cia Kedainiuose?Labai butu idomu suzinoti keliu savaiciu dare ir kaip viskas vyko.Ko gero man teks ji daryti ,nes mano lelius sedi sau patogiai isitaises.Na dar yra biski laiko tai tikiuosi kad apsivers.
Atsakyti
QUOTE(Ausryte @ 2010 11 02, 12:10)
Sveikos esamos ir busimos mamytes.Cia kazkas rase kad Adeikiene gimdymu nebepriimineja jai gerai supratau? thumbup.gif .Noreciau paklaust gal kas susidurete su planuotu cezariu cia Kedainiuose?Labai butu idomu suzinoti keliu savaiciu dare ir kaip viskas vyko.Ko gero man teks ji daryti ,nes mano lelius sedi sau patogiai isitaises.Na dar yra biski laiko tai tikiuosi kad apsivers.

sveika abu mano vaikai gyme po planinio cezario pirmas buvo pernesiotas termino , o antra neleido pernesioti terminas buvo 21 diena o susitikom po cezario 20 diena wub.gif gali vaiksciot ramiai iki paskutines minutes ax.gif
Atsakyti