Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

QUOTE(sabatini @ 2010 09 29, 14:23)
Oho, paskaiciau kelis puslapius atgal-na ir arsi diskusija buvo  biggrin.gif
Pritariu tai nuomonei, kad kiekviena renkasi kur jai geriau gimdyti-vienoms nepasiseka Kedainiuose, kitoms-Kaune...
Nestumo metu lankiausi Kedainiu polik. pas Cipiene, nei karto nereke, nei karto piktai nekalbejo su manimi, todel tikrai nieko blogo pasakyti negaliu....
Gimdyti buvau nusprendusi Kaune ir tikrai neprisiskaiciusi nuomoniu, kad Kedainiai-tai blogai, bet pati to norejau.... Gimdziau klinikose ir tikrai nieko blogo pasakyti negaliu....

* Del priemimo skyriaus-teko ir mums laukti, bet suprantamas dalykas,  kad musu buvo namazai moteriskiu,o sesute tik viena, jai ir surasyt reikia ir apziuret, tai tikrai nemazai laiko praeina....
** Gimdymo metu buvusi akusere man papuole superine-tai jokiu blogu, piltu komentaru tikrai negirdejau, tik padrasinancius ir gerus zodzius bei pamokymus....
*** Po gimdymo akuseriniame skyriuje teko susidurti su visokiomis akuseremis ir maloniomis ir ne, bet taip ir visuose miestuose, niekus nera vienodu zmoniu... Bet jei paklausi tai ir is nemalonios akuseres gausi reikiama informacija....
**** Vaiku seseles taip pat buvo ir malonios, ir ne, bet vienos bedoje tikrai nepaliko, visada ateidavi paklausti kaip sekasi, ar viskas gerai, o esant neaiskumams patardavo....
***** Del maitinimo, dar esant gimdykloje akusere paaiskino kaip maitinti ir po gimdymo tiek akuseres tiek vaiku seseles domejosi kaip sekasi... Taip pat pirmomis dienomis nebuvo dar priespienio, bet niekas misinuko nesiule, tik man paciai buvo panika, ka daryti-pieniuko nera, vaikiukas klykia alkanas, bet ramino, kad kuo dazniau duoti kruti ir viskas bus gerai, taip ir buvo.... Aisku po gimdymo taip pat buvau labai pavargusi,nemiegojusi pusantros paros ir tuo metu norejosi kad ji paimtu, bet dabar blaiviai mastant-dziaugiuosi,kad jo nepaeme.....

dziaugiuosi, kad tau pasiseke ir viskas gerai. as buvau sakiusi, kad kedainiuose nenoriu gimdyti prie kauno gyd, bet papuole labai gera, faina gydytoja. as dar pries gimdyma gulejau savaite ligonineje ir nei viena sesele, akusere negaliu skustis. nes is visu gavau idealia prieziura. is gydytoju beveik is visu gavau idealia prieziura. ir niekam nemokejau nei cento.
taip kad nesvarbu kur gimdai, svarbu kad viskas butu gerai tiek leliukui, tiek paciai mamai.
Atsakyti
As neagitavau, kad visos gimdykite tik Kaune, bet vienas pasisakymas buvo kuris liete klinikas, tai as tik parasiau ir kita nuomone, kaip man teko susidurti su klinikomis..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sabatini @ 2010 09 29, 19:16)
As neagitavau, kad visos gimdykite tik Kaune, bet vienas pasisakymas buvo kuris liete klinikas, tai as tik parasiau ir kita nuomone, kaip man teko susidurti su klinikomis..... smile.gif

vienai yra geriau vienoje vietoje, miesta, o kitai visai kitur. taip kad siuo klausimu niekada nebuvo ir nebus vieningos nuomones smile.gif
Atsakyti
labas as kaip tik atsikrausiau i kedainius neperseniausei ir lankausi pas filipaviiene gimdysiu negreit bet ju galvoju ka aryti ar vaziuoti i kauna ar kedainuose gimdyti..neisivaizduoju ka patarsit ..o nu ko priklauso pas ka gimdyt? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vikce333 @ 2010 09 23, 16:41)
tos kurios zadat greitu metu gimdyti kedainiuose tai labai mazai ko jums reiks. leliukui galit ir nesivesti rubeliu, nes juos vysto, kad daktarei butu greiciau patikrinti juos. sau ka norit ta veskites.
kaip sake burbuliuke, kad reikia lempos stalines tai jos tikrai nereik, nes prie lovos yra lempa pakabinta.
personalas nuostabus, profesonaliai atlieka savo darba ir nepalieka likimo valei thumbup.gif

norejau paklausti ka i gimdykla vezetes koks jusu bagazas buvo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simse22 @ 2010 10 08, 14:16)
labas as kaip tik atsikrausiau i kedainius neperseniausei ir lankausi pas filipaviiene gimdysiu negreit bet ju galvoju ka aryti ar vaziuoti i kauna ar kedainuose gimdyti..neisivaizduoju ka patarsit ..o nu ko priklauso pas ka gimdyt? 4u.gif
Papildyta:

norejau paklausti ka i gimdykla vezetes koks jusu bagazas buvo? 4u.gif

jei tariesi su kazkokiu gyd tai pas ji gimdysi, o jei ne tai pas ta kuris ta diena budes. siaip patarciau papulti pas gyd Malakauskiene ir akusere Steponaviciene. ax.gif

mano bagazas nebuvo labai didelis, leliukui rubeliu prireike tik parsivezimui, ir bebejo pampersu nepamirsti reikia. nes cia kedainiuose juos vysto. sau ranksluosciai as emiau 3, butinai viena tamsu reik pasiimti. gali savo naktinukus vestis, savo chalata, maitinanciu liemenele, tapkes. higienos reikmenys. man savo rubu kruvinti neleido, tai as savo nepanaudojau, antra para apsirengiau kelnem, nors dar nelabai galima buvo. blush2.gif gal ir viskas. o i pacia gimdykla as tik toletini popieriu nesiausi ir pampersa bebejo tapkes. as dar pries gimdyma savaite ligonineje pragulejau. ir lankiausi pas Filipaviciene.
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 10 08, 16:13)
jei tariesi su kazkokiu gyd tai pas ji gimdysi, o jei ne tai pas ta kuris ta diena budes. siaip patarciau papulti pas gyd Malakauskiene ir akusere Steponaviciene.  ax.gif

mano bagazas nebuvo labai didelis, leliukui rubeliu prireike tik parsivezimui, ir bebejo pampersu nepamirsti reikia. nes cia kedainiuose juos vysto. sau ranksluosciai as emiau 3, butinai viena tamsu reik pasiimti. gali savo naktinukus vestis, savo chalata, maitinanciu liemenele, tapkes. higienos reikmenys. man savo rubu kruvinti neleido, tai as savo nepanaudojau, antra para apsirengiau kelnem, nors dar nelabai galima buvo.  blush2.gif  gal ir viskas. o i pacia gimdykla as tik toletini popieriu nesiausi ir pampersa bebejo tapkes.  as dar pries gimdyma savaite ligonineje pragulejau. ir lankiausi pas Filipaviciene.

ir kaip au ji..? 4u.gif sveikinu su naujagimiu wub.gif
na mane filip. labai uzjaucia nes man tiek ivikiu buvo per nestumo pradze gulejau su greseniu prizurejo kaminskas su adeikiene..na fainuolei ir kaminskas visad prisimindavo kokia pas mane beda buvo ir kiek savaiiu ir dienu as nescia...
na bet musiau pa ka papulsiu pasta nes da toli man gimdyt tai da daug kas pasikeisti gai...aj o i gimdykla kam tas pampersas mazyliui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simse22 @ 2010 10 08, 15:18)
ir kaip au ji..? 4u.gif sveikinu su naujagimiu  wub.gif
na mane filip. labai uzjaucia nes man tiek ivikiu buvo per nestumo pradze gulejau su greseniu prizurejo kaminskas su adeikiene..na fainuolei ir kaminskas visad prisimindavo kokia pas mane beda buvo ir kiek savaiiu ir dienu as nescia...
na bet musiau pa ka papulsiu pasta nes da toli man gimdyt tai da daug kas pasikeisti gai...aj o i gimdykla kam tas pampersas mazyliui? blush2.gif

aciu 4u.gif
filipaviciene man tai super gera daktare. jai esam abu su vyru labai dekingi uz gera pamoka ax.gif
adeikiene nebudi, nebpriema gimdymu. o kaip tau adeikiene? as tariausi su kaminsku, kad dalyvautu, bet ir man jo neprireike i ir jis butu negalejes nes po operacijos buvo.
o pampersas maziukui smile.gif siaip visi gyd, akuseres, sesutes yra verti aukso, kai pragulejau ligonineje tai teko su visais bendrauti. man tik nepatiko raguotis. ar kokia ten jo pavarde. biggrin.gif
o svarbiausia kad tau viskas butu gerai ir tavo mazam stebukliukui butu viskas ir gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 10 08, 16:37)
aciu  4u.gif
filipaviciene man tai super gera daktare. jai esam abu su vyru labai dekingi uz gera pamoka ax.gif 
adeikiene nebudi, nebpriema gimdymu. o kaip tau adeikiene? as tariausi su kaminsku, kad dalyvautu, bet ir man jo neprireike i ir jis butu negalejes nes po operacijos buvo.
o pampersas maziukui smile.gif siaip visi gyd, akuseres, sesutes yra verti aukso, kai pragulejau ligonineje tai teko su visais bendrauti. man tik nepatiko raguotis. ar kokia ten jo pavarde.  biggrin.gif
o svarbiausia kad tau viskas butu gerai ir tavo mazam stebukliukui butu viskas ir gerai.  4u.gif

na ji tokia siurkstoka bet kaip senyva moteriske nebloga per daug nebendravau mane kaminskas apziurinejo tai buvo svelnus kaip pirma kart besilaukiancei... thumbup.gif 4u.gif

nu jai ka tikiuosi ten ligoninei man viska pasakys nes as zalia kaip agurkas... tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simse22 @ 2010 10 08, 15:57)
na ji tokia siurkstoka bet kaip senyva moteriske nebloga per daug nebendravau mane kaminskas apziurinejo tai buvo svelnus kaip pirma kart besilaukiancei...  thumbup.gif  4u.gif

nu jai ka tikiuosi ten ligoninei man viska pasakys nes as zalia kaip agurkas... tongue.gif  blush2.gif

zalia ir as buvau. akuseres parodo kaip kruti teisingai duoti ir viska tikrai paaiskina. ir kaip leliuka priziuret paaiskina. as jau jaiciuosi, kaip ne viena leliuka uzauginus, nors tik pirma turim thumbup.gif
gimdyti nebijai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 10 08, 17:12)
zalia ir as buvau. akuseres parodo kaip kruti teisingai duoti ir viska tikrai paaiskina. ir kaip leliuka priziuret paaiskina. as jau jaiciuosi, kaip ne viena leliuka uzauginus, nors tik pirma turim thumbup.gif
gimdyti nebijai? smile.gif

pokolkas ne bet kai paklausau kaip forumuki kalba apie plisimus epiduras ir CP taip niuru pasidaro ir susimastau o kaip man bus bet paskui pagalvoju nesvarbu svarbu kadsveikas gimtu..laukiam jau kad greiiau ant ranku laikyti ta aukseli maza.. blush2.gif 4u.gif o tu gal zinai ia yra kedainieciu turgelis kur prekiauja nes as po kolkas kaunieciu apzurineju... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simse22 @ 2010 10 08, 16:27)
pokolkas ne bet kai paklausau kaip forumuki kalba apie plisimus epiduras ir  CP taip niuru pasidaro ir susimastau o kaip man bus bet paskui pagalvoju nesvarbu svarbu kadsveikas gimtu..laukiam jau kad greiiau ant ranku laikyti ta aukseli maza.. blush2.gif  4u.gif o tu gal zinai ia yra kedainieciu turgelis kur prekiauja nes as po kolkas kaunieciu apzurineju... 4u.gif

kuom prekiauja? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 10 08, 19:38)
kuom prekiauja? blush2.gif

na viskuom kas mazyliams reikia nuo soskiu iki vezimuku... blush2.gif
Atsakyti