Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

QUOTE(vija8 @ 2010 08 19, 14:06)
Palatose prie kiekvienos lovos yra sienines lemputes. Todel nemanau, kad butina veztis dar ir savo smile.gif

na jei jos blyškios tuomet gal ir nereikia, bet.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 07 01, 16:55)
na tai cia, kas be ko, kad isplauti, isbalinti ir isliginti smile.gif

gal nebalink lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei rimtai,tai jei isplauti ir islyginti galima,nors manes ne neklause suvyste ir tiek thumbup.gif ir visai patogu ir nieko tokio ax.gif isleidziant namo sesute aprenge musu rubeliais,o kai grizus dukryte reikejo paimti ant ranku, net isigandau,kaip man ja laikyti reikes doh.gif atrodo,kad per pirstus isslys lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ozkyte30 @ 2010 08 20, 11:57)
gal nebalink lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o jei rimtai,tai jei isplauti ir islyginti galima,nors manes ne neklause suvyste ir tiek thumbup.gif ir visai patogu ir nieko tokio ax.gif isleidziant namo sesute aprenge musu rubeliais,o kai grizus dukryte reikejo paimti ant ranku, net isigandau,kaip man ja laikyti reikes doh.gif atrodo,kad per pirstus isslys lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

daugiau nebalinu biggrin.gif
tai kaip supratau galiu ir nerengti savo rubeliais.
labai aciu tada 4u.gif
Atsakyti
labutis dar karta. 4u.gif
norejau dar paklausti, Kedainiuose kai gimdai duoda naktinius, ar savo reikia?
Atsakyti
QUOTE(nata32 @ 2010 08 22, 21:01)

Na,į gimdyklą tai tikrai aprengia tokius "firminius",po to jau rengiausi savo,bet aš turėjau tokius,kurie atsisega,kad patogu būtų maitinti.
Atsakyti
QUOTE(nata32 @ 2010 08 22, 22:01)

jo tikrai firminiai su praskiepu iki bambos thumbup.gif thumbup.gif bet po gimdymo,kaip ir sake kita mamyte,jau gali savo rengtis.As uzsidejau,kai tas baisusis kraujavimas baigesi. Nepamirsk liemeneles matinanciai irnektinukai,kad butu,jei ne maitinanciai,tai patogus maitinimui thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
tos kurios zadat greitu metu gimdyti kedainiuose tai labai mazai ko jums reiks. leliukui galit ir nesivesti rubeliu, nes juos vysto, kad daktarei butu greiciau patikrinti juos. sau ka norit ta veskites.
kaip sake burbuliuke, kad reikia lempos stalines tai jos tikrai nereik, nes prie lovos yra lempa pakabinta.
personalas nuostabus, profesonaliai atlieka savo darba ir nepalieka likimo valei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 09 23, 16:41)
tos kurios zadat greitu metu gimdyti kedainiuose tai labai mazai ko jums reiks. leliukui galit ir nesivesti rubeliu, nes juos vysto, kad daktarei butu greiciau patikrinti juos. sau ka norit ta veskites.
kaip sake burbuliuke, kad reikia lempos stalines tai jos tikrai nereik, nes prie lovos yra lempa pakabinta.
personalas nuostabus, profesonaliai atlieka savo darba ir nepalieka likimo valei thumbup.gif

jau buvau taves pasigedus, galvojau kur dingus smile.gif kaip tau sekasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 09 23, 15:43)
jau buvau taves pasigedus, galvojau kur dingus smile.gif kaip tau sekasi  ax.gif

nelabai lankausi cia jau. sekasi gerai, kaip tau?
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 09 23, 16:46)
nelabai lankausi cia jau. sekasi gerai, kaip tau?

o kodel nustojai lankytis? ax.gif siaip smalsauju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 09 23, 16:04)
o kodel nustojai lankytis?  ax.gif  siaip smalsauju smile.gif

susipykau su kedainietem smile.gif cia keliose temose paskaitineju ir viskas ir to laiko maziau yra ir jegu nelabai yra smile.gif
Atsakyti
Oho, paskaiciau kelis puslapius atgal-na ir arsi diskusija buvo biggrin.gif
Pritariu tai nuomonei, kad kiekviena renkasi kur jai geriau gimdyti-vienoms nepasiseka Kedainiuose, kitoms-Kaune...
Nestumo metu lankiausi Kedainiu polik. pas Cipiene, nei karto nereke, nei karto piktai nekalbejo su manimi, todel tikrai nieko blogo pasakyti negaliu....
Gimdyti buvau nusprendusi Kaune ir tikrai neprisiskaiciusi nuomoniu, kad Kedainiai-tai blogai, bet pati to norejau.... Gimdziau klinikose ir tikrai nieko blogo pasakyti negaliu....

* Del priemimo skyriaus-teko ir mums laukti, bet suprantamas dalykas, kad musu buvo namazai moteriskiu,o sesute tik viena, jai ir surasyt reikia ir apziuret, tai tikrai nemazai laiko praeina....
** Gimdymo metu buvusi akusere man papuole superine-tai jokiu blogu, piltu komentaru tikrai negirdejau, tik padrasinancius ir gerus zodzius bei pamokymus....
*** Po gimdymo akuseriniame skyriuje teko susidurti su visokiomis akuseremis ir maloniomis ir ne, bet taip ir visuose miestuose, niekus nera vienodu zmoniu... Bet jei paklausi tai ir is nemalonios akuseres gausi reikiama informacija....
**** Vaiku seseles taip pat buvo ir malonios, ir ne, bet vienos bedoje tikrai nepaliko, visada ateidavi paklausti kaip sekasi, ar viskas gerai, o esant neaiskumams patardavo....
***** Del maitinimo, dar esant gimdykloje akusere paaiskino kaip maitinti ir po gimdymo tiek akuseres tiek vaiku seseles domejosi kaip sekasi... Taip pat pirmomis dienomis nebuvo dar priespienio, bet niekas misinuko nesiule, tik man paciai buvo panika, ka daryti-pieniuko nera, vaikiukas klykia alkanas, bet ramino, kad kuo dazniau duoti kruti ir viskas bus gerai, taip ir buvo.... Aisku po gimdymo taip pat buvau labai pavargusi,nemiegojusi pusantros paros ir tuo metu norejosi kad ji paimtu, bet dabar blaiviai mastant-dziaugiuosi,kad jo nepaeme.....

Atsakyti