Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

QUOTE(Jolete @ 2010 08 08, 12:42)
Nepamiršk, kad čia viešas forumas, ir pasisako kas nori ir nebūtinai ,,į vienus vartus"

tai vat butent moterela,kad mes i vienus vartus ir nemusam rolleyes.gif kazkaip atrodo,kad judvi su Burbuliuke tik i vienus musat, bet tai cia pasaka be galo.... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2010 08 06, 23:50)

Detyte  labai gerai atsimenu tavo pasakotą gimdymo istoriją, kaip pavarė neblogai skatinamųjų ir žaibo greičiu pagimdei, nes ginekologei reikėjo išeit anksčiau  doh.gif  ir tu gali girt tokį gimdymą  doh.gif  g.gif

tai vat kad aš gyriau ne ta skatinima,o visa priežiūra,dėmesi,ir galu gale pačia gimdykla..o tai kas apie skatinima-tai čia jokiu budu sveiku protu nesuprantama..gal kažkaip netaip tiksliai susakiau minti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(detyte @ 2010 08 10, 09:05)
tai vat kad aš gyriau ne ta skatinima,o visa priežiūra,dėmesi,ir galu gale pačia gimdykla..o tai kas apie skatinima-tai čia jokiu budu sveiku protu nesuprantama..gal kažkaip netaip tiksliai susakiau minti ax.gif

Kam ko reikia, vienom gražios gimdyklos, sofos, kitoms reikia medikų profesionalumo ir kokybės.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2010 08 10, 08:25)
Kam ko reikia, vienom gražios gimdyklos, sofos, kitoms reikia medikų profesionalumo ir kokybės.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif II lig kur gimdžiau palata nebuvo labai atremontuota, gimdykla gera pasitaikė, bet mediku darbu esu labai patenkinta ir priežiūra nesiskundžiu, o niekam nedaviau nei cento! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 08 08, 16:56)
as susidariau viena nuomone, kad jei nuomone yra pareiksta nei i daugumos puse tai esi visaip iskritikuojama ir sutrinta su zemem.
sorry jei kazkam nepatinka ar ne i tema pasakiau.

O tu nekreipk demesio ir nesimetyk kur gimdyti tada viskas ir bus ok smile.gif
Man tai cia isvis kazkokia nenormali diskusija. Visos pasakom savo nuomone tai kam kelti gincus, bandyti irodineti kazka, juk visos mes esam teisios tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Alija25 @ 2010 08 10, 16:00)
O tu nekreipk demesio ir nesimetyk kur gimdyti tada viskas ir bus ok smile.gif
Man tai cia isvis kazkokia nenormali diskusija. Visos pasakom savo nuomone tai kam kelti gincus, bandyti irodineti kazka, juk visos mes esam teisios tongue.gif

tas taip pritariu visiskai. esu nusprendus gimdyti kedainiuose ir niekas neperkalbes, na nebent bus kazkas blogai pfu pfu pfu.
Atsakyti
labutis visoms 4u.gif
noreciau pasiteirauti, kas gimde neseniai Kedainiuose, ka reikia veztis i ligonine gimdant. ax.gif
buciau labai dekinga
thumbup.gif
Atsakyti
Vaziuojant gimdyti reikia su savimi tureti: asmens dokumentus, nesciosios kortele, asmens higienos reikmenis(ranksluosti, muila, dantu pasta su sepetuku, iklotu), chalata, slepetes, puodeli, sauksta, sauskelniu naujagim. blink.gif Gal nieko nepamirsau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija8 @ 2010 08 14, 16:01)
Vaziuojant gimdyti reikia su savimi tureti: asmens dokumentus, nesciosios kortele, asmens higienos reikmenis(ranksluosti, muila, dantu pasta su sepetuku, iklotu), chalata, slepetes, puodeli, sauksta, sauskelniu naujagim. blink.gif  Gal nieko nepamirsau smile.gif

aciu. 4u.gif
nezinojau ar reikia iklotu, kai pirma gimdziau gygytojas liepe naudoti tik ligonines palutes, ziauriai nepatogu buvo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nata32 @ 2010 08 14, 20:41)
aciu.  4u.gif
nezinojau ar reikia iklotu, kai pirma gimdziau gygytojas liepe naudoti tik ligonines palutes, ziauriai nepatogu buvo. schmoll.gif

Tiek po pirmo,tirk po antro gimdymų naudojau įklotus,tik juos dėdavau po vizitacijų,nes jų metu,dažniausiai,nžn ar visi,bet daktarai nori apžiūrėti kaip kraujuoji,tad ant įkloto to nepamatys mirksiukas.gif todėl ir liepia naudoli palutes.
Atsakyti
QUOTE(nata32 @ 2010 08 11, 09:08)
labutis visoms 4u.gif
noreciau pasiteirauti, kas gimde neseniai Kedainiuose, ka reikia veztis i ligonine gimdant. ax.gif
buciau labai dekinga
thumbup.gif

Čia negimdžiau, bet manau nepakenks pasiimti blyškią naktinę lemputę, kad maitinant naktimis kūdikis nepabustų..
Atsakyti
wink.gifp+2010 08 16, 10:59-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 08 16, 10:59)
Čia negimdžiau, bet manau nepakenks pasiimti blyškią naktinę lemputę, kad maitinant naktimis kūdikis nepabustų..

Palatose prie kiekvienos lovos yra sienines lemputes. Todel nemanau, kad butina veztis dar ir savo smile.gif
Atsakyti