Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

QUOTE(vikce333 @ 2010 07 02, 09:51)
tai yra normalu, kad neleidzia, nes jei as dirbciau ir neleisciau. as nezinau, bet gal yra moteru, kurios atnesa neisplautus gerai, nesutvarkytus rubelius.
buvu skyriuje ir visos mamytes su savo vaikuciais buna, na nebent ten leles padejo lotuliukas.gif
o ir jokio skirtumo, kur tu gimdysi niekur, niekas nepagimdys uz tave!!!! tegul buna kad ir pats marsas.
paciai patarciau nesneketi to ko tu nezinai!

o tu kol nepagimdei tai gal irgi nesnekek? va tada kai pagimdysi tai pasnekesim, m?
Papildyta:
QUOTE(Gyvačiukas @ 2010 07 02, 10:50)
Bet šiaip,pmąstymui-o kas čia blogo,kad vysto??? Pačią jog irgi,ko gero vos ne pusę metų vystė ir ką? Neužaugai? lotuliukas.gif  Faktas,kiekviena renkasi,kur gimdyt ir niekada nereikia spjaut į vandenį,kas čia žino,kaip bus bus,kai (jei) lauksies antro vaikelio,gal tu net nespėsi iki to Kauno nuvažiuot,kas tada? Negimdysi? smile.gif

uzaugau.. bet tada ai mane vyste nieks ko gero nezinojo, kad vaikiuko kojytes, rankytes turi judet, o ne but supakuotas visas kaip kokonas lotuliukas.gif
nespesiu tai cia gimdyt, as i vandeni nespjaunu, tik sakau, kad man kaunas priimtinesnis.
Atsakyti
[quote=Burbuliuke wink.gifp,2010 07 02, 12:08]
o tu kol nepagimdei tai gal irgi nesnekek? va tada kai pagimdysi tai pasnekesim, m?
Papildyta:

o tu visai nesi tame skyriuje buvus. ir sneki ko nezinai. mano mama cia gimde ir pagimde, draugai visi gimde ir pagimde ir niekas nenumire. kad ir tame paciame vilniuje gimdysi ir gali beletkas nutikti.
buvau skyriuje pasidare labai silpna suteike pagalba, kad praeitu.
as bent jau nekalbu to ko nezinau. nezinau kaip vyksta kaune, ir man net neidomu nes esu nuo pirmos sekundes nusprendus kad kauno gydytojams nekisiu nei cento, ir nevaziuosiu. nes vien tik ginekologai ten laukia pinigu, kad tik duotum, su tuo susiduriau...
o kad kedainiai pries 20metu neturejo inkubatoriu tai dar ne rodiklis...
Atsakyti
[quote=vikce333,2010 07 02, 11:13]
[quote=Burbuliuke wink.gifp,2010 07 02, 12:08]
Papildyta:

o tu visai nesi tame skyriuje buvus. ir sneki ko nezinai. mano mama cia gimde ir pagimde, draugai visi gimde ir pagimde ir niekas nenumire. kad ir tame paciame vilniuje gimdysi ir gali beletkas nutikti.
buvau skyriuje pasidare labai silpna suteike pagalba, kad praeitu.
as bent jau nekalbu to ko nezinau. nezinau kaip vyksta kaune, ir man net neidomu nes esu nuo pirmos sekundes nusprendus kad kauno gydytojams nekisiu nei cento, ir nevaziuosiu. nes vien tik ginekologai ten laukia pinigu, kad tik duotum, su tuo susiduriau...
o kad kedainiai pries 20metu neturejo inkubatoriu tai dar ne rodiklis...
[/quote]

o kas tau sake, kad nebuvau? as nesakau, kad cia nieks pagalbos nesuteiks, jei ka! as kaune gimdziau ir nei niekam nedaviau nei cento.. o drauge pries pora men gimdzius ked. dave.. galvoji cia nelaukia kysiu? visi nori ir visi paims jei tik duosi..
Atsakyti
wink.gifp+2010 07 02, 12:41-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 07 02, 12:41)
o kas tau sake, kad nebuvau? as nesakau, kad cia nieks pagalbos nesuteiks, jei ka! as kaune gimdziau ir nei niekam nedaviau nei cento.. o drauge pries pora men gimdzius ked. dave.. galvoji cia nelaukia kysiu? visi nori ir visi paims jei tik duosi..

bebejo visi ju nori, bet cia dirba zmones, o kaune kai lankiausi del tam tikru problemu pas ginekologe tai isvis kaip robotas viska dare, ir dar pasityciojo ir pan. ir pasijutau kaip nezinau kas verysad.gif gal del to man kauno medikai yra nepriimtini.
cia i bet koki skyriu einu nesu davus nei karto, tik tada kai operavo vyras dave, o daugiau nei laso niekam, ir kai gulejau niekam.

kiekvienas renkasi savo ir viskas. kas kur nori, kam kur geriau ten ir vaziuoja ir gimdo ir pan. kiekvienas turim savo nuomone. ir cia galim sedeti ir savo nuomones ipirsineti iki prazilimo. smile.gif tai va...
Atsakyti
wink.gifp+2010 07 02, 13:41-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2010 07 02, 13:41)

nors negimciau, bet palaikau burbuliuke, nes kedainiu gydytojais ypac ginekologais visiskai nepasitikiu, jau uzteko man su jais susidurti doh.gif mano planuose gimdymas tik kaune ir greiciausiai privaciai....
Papildyta:
QUOTE(vikce333 @ 2010 07 02, 13:53)
bebejo visi ju nori, bet cia dirba zmones, o kaune kai lankiausi del tam tikru problemu pas ginekologe tai isvis kaip robotas viska dare, ir dar pasityciojo ir pan. ir pasijutau kaip nezinau kas verysad.gif  gal del to man kauno medikai yra nepriimtini.
cia i bet koki skyriu einu nesu davus nei karto, tik tada kai operavo vyras dave, o daugiau nei laso niekam, ir kai gulejau niekam.

kiekvienas renkasi savo ir viskas. kas kur nori, kam kur geriau ten ir vaziuoja ir gimdo ir pan. kiekvienas turim savo nuomone. ir cia galim sedeti ir savo nuomones ipirsineti iki prazilimo. smile.gif tai va...

turbut ant ne kokios uztaikei kaune, bet pagal viena gydytoja negalima spresti apie visus kauno gydytojus, as kiek vaziuoju i kauna tai visada apsokineta bunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 07 02, 11:56)
  *  nors negimciau, bet palaikau burbuliuke, nes kedainiu gydytojais ypac ginekologais visiskai nepasitikiu, jau uzteko man su jais susidurti  doh.gif  mano planuose gimdymas tik kaune ir greiciausiai privaciai....
Papildyta:
**  turbut ant ne kokios uztaikei kaune, bet pagal viena gydytoja negalima spresti apie visus kauno gydytojus, as kiek vaziuoju i kauna tai visada apsokineta bunu  thumbup.gif

* drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

** butent, as kaune visa nestuma lankiausi, nedaviau savo ginei nei cento.. ir viskas buvo gerai. teko ir II lig. patologiniam skyriuj gulet, irgi nieko nedaviau, o prieziura buvo super thumbup.gif negali sprest apie visus kauno ginius pagal viena kazkokia..
o as visada busiu uz kauno ligonines, jus man ka norit darykit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 07 02, 12:56)
nors negimciau, bet palaikau burbuliuke, nes kedainiu gydytojais ypac ginekologais visiskai nepasitikiu, jau uzteko man su jais susidurti  doh.gif  mano planuose gimdymas tik kaune ir greiciausiai privaciai....
Papildyta:
turbut ant ne kokios uztaikei kaune, bet pagal viena gydytoja negalima spresti apie visus kauno gydytojus, as kiek vaziuoju i kauna tai visada apsokineta bunu  thumbup.gif

nebuvau nei apsokineta, nei priziureta, numete recepta pasake nezinau ar tokiu vaistu yra ir jei yra tai ju kaina bus virs 300lt. ir buvau katu su vyru, bet dar nebuvome vede ir pasityciojo, ka abu gydisites?
o kedainiu gydytojais pas kuriuos lankaus pasitikiu, aisku yra ir prastu gydytoju, pvz buves mano seimos gyd.

bet kaip minejau kiekvienas renkasi pagal save. ir as neturiu to bandos jausmo, kad jei 5moterys vaziavo i kauna tai ir as ten vaziuosiu, tikrai ne! smile.gif
Atsakyti
matau,kad diskusijos niekaip nesibaigia,kazkam labai patinka zaisti vaiku darzeli biggrin.gif gerai tada as pradesiu nauja diskusija - visiems skelbiu,kad niekur kitur nera taip gerai gimdyti,kaip VILNIUJE.niekur nera tokiu geru gydytoju, tokiu geru gimdyklu, tokios geros prieziuros kaip tik VILNIUJE. PATI ten gimdziau,bet ir pletku tik is geros puses girdejau.gydytojai tai isvis nerealus,niekas jokiu kysiu neima bigsmile.gif atrodo nerealu? galit dabar ant manes pavaryti-pakentesiu,bet bent jau bus kas nors naujo.
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 07 02, 13:16)
matau,kad diskusijos niekaip nesibaigia,kazkam labai patinka zaisti vaiku darzeli  biggrin.gif  gerai tada as pradesiu nauja diskusija - visiems skelbiu,kad niekur kitur nera taip gerai gimdyti,kaip VILNIUJE.niekur nera tokiu geru gydytoju, tokiu geru gimdyklu, tokios geros prieziuros kaip tik VILNIUJE. PATI ten gimdziau,bet ir pletku tik is geros puses girdejau.gydytojai tai isvis nerealus,niekas jokiu kysiu neima  bigsmile.gif atrodo nerealu? galit dabar ant manes pavaryti-pakentesiu,bet bent jau bus kas nors naujo.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
matau,kad diskusijos niekaip nesibaigia,kazkam labai patinka zaisti vaiku darzeli  biggrin.gif  gerai tada as pradesiu nauja diskusija - visiems skelbiu,kad niekur kitur nera taip gerai gimdyti,kaip VILNIUJE.niekur nera tokiu geru gydytoju, tokiu geru gimdyklu, tokios geros prieziuros kaip tik VILNIUJE. PATI ten gimdziau,bet ir pletku tik is geros puses girdejau.gydytojai tai isvis nerealus,niekas jokiu kysiu neima  bigsmile.gif atrodo nerealu? galit dabar ant manes pavaryti-pakentesiu,bet bent jau bus kas nors naujo.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
girdejau.gydytojai tai isvis nerealus,niekas jokiu kysiu neima  bigsmile.gif atrodo nerealu? galit dabar ant manes pavaryti-pakentesiu,bet bent jau bus kas nors naujo.

turiu geresnę idėją-gimdom visos namuose bigsmile.gif -rengsim ką norėsim,maitinsim kaip norėsim,valgysim ko širdelė geidžia .... ir niekam jokių priekaištų-vienu žodžiu- kaip pasiklosi,taip išmiegosi smile.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2010 07 02, 14:46)
turiu geresnę idėją-gimdom visos namuose bigsmile.gif  -rengsim ką norėsim,maitinsim kaip  norėsim,valgysim ko širdelė geidžia  .... ir niekam jokių priekaištų-vienu žodžiu- kaip pasiklosi,taip išmiegosi smile.gif thumbup.gif  biggrin.gif

o gal skrendam i Marsa, pas Marsiecius, ten dar geriau tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti