QUOTE(raganiukste25 @ 2010 05 31, 09:21)
nesupyk, bet paklausiu,kiek tau metu,nes matau kad vaikiskai mastai...kas is to inkubatoriaus? jau pries du metus jie buvo,kai mano kaimyne gimde..mergaite gime isnesiota,taciau labai mazo svorio,todel teko paguleti pora paru inkubatoriuje jeigu tu nezinai ka rasyti,tai geriau visai nieko nerasyk,arba nueik i kedainiu akuserijos skyriu,pasivaiksciok,pasiklausinek gydytoju kas kaip,nes matosi kad tau truksta elementariu ziniu
ir isvis,ka tau kalbeti,jei cia nesi gimdziusi ir turbut net nesi buvus tam skyriuje
metu man tik vienais metais maziau nei tau
tai ir sakau, kad nebekalbu.. nepatinka man ta ligonine ir viskas..
QUOTE(Niuta @ 2010 05 31, 10:46)
o siaubas
ne del to i kauna siuncia kaip galma sneket jei nezinau nebuvai ir t.t. man toks ispudis net nezinai ka reiskia ir kam nauduojamas nkubatorius
ne del jo siunca i kauna
aisku nesmerkiu nuomones kiekvienas mes turim ja savo bet kam kalbeti ko nemaciau ir ko nezinau
SORRY
kam naudojamas inkubatorius tikrai zinau, o kad prieslaikiniu gimdymu cia nepriima tai girdejau per nesciuju kursus, kurie truko ne viena menesi. ir jei viena is kurso vedanciuju (kuri dirba ked. ligoninej ) gimde kaune, o ne cia.. tai gal galima kazka susimastyti, ar ne?
QUOTE(neringyte @ 2010 05 31, 13:50)
tokio kaip ortopedo kedainiuose kiek zinau tai isvis nera
zinau, del to ir parasiau kabutese
tas ir juokingiausia, kad siuncia pas chirurga vietoj jo
QUOTE(ozkyte30 @ 2010 05 31, 16:33)
..............jo kazi ar Burbuliuke is vis yra gimdziusi
as apie Kauno klinikas ir mazyli tiek svieziu istoriju galiu tau papasakoti,kad dings visas noras ten gimdyti.Ir cia man artimu zmoniu patirtis,o Kedainiuose ir dusas ir vonia ir inkubatorius yra,nebent tada as gimdziau kosmose :lotuliukas:Kol negimdziau galvojau,kad nieku gyvu leliuko neleisiu paimti nakcai,o kai mane kirpo ir visa nakti truko gimdymas ir is lovos 2 val. negalejau keltis,nes kraujavau,tai dziaugiausi,kad dukryte pasirupinta.o kas del misinuku,tai manoji kruties neeme,tai ka vaika badu marinti reikejo kol pripras?o dabar sekmingai jau trys men. maitinu ir nieko blogo nenutiko."Man da rvardinti ar jau uzteks"
O mano nuomone dar prie viso to yra tokia,kad kai gerai tai visur gerai,o jei nelaime pfu pfu pfu tai ji gali nutikti bet kur
ne zinok, negimdzius.. parase netikras vaikas
visur visko buna, as nesakau, kad jei gimdysi kaune, tai jau bedu isvengsi.. sakau, kad gydytojai ten tikrai geresni.. o del lialiuko paemimo nakciai, cia kiekvienos asmeninis reikalas.. buvo laikai kai moterys laukuose gyvendavo, bet dabar laikai kiti.. ir as vistiek vaziuociau gimdyt i kauna.. jus kaip norit.
ir as jau nebesigincysiu.. pyktis nenoriu..