Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

QUOTE(photoframe @ 2010 02 04, 10:31)
Gal galite patarti pas kokį gydytoją poliklinikoje geriausia nueiti-dar nebuvau po gimdymo blush2.gif  doh.gif
Kokie atsiliepimai apie Filipavičienę, Čipienę?
yra dar vyras Gudavičius, bet kažkaip nepatogu blush2.gif

Koks skirtumas pas kokį gydytoją- juk čia jo darbas ir eini juk ne į pasimatymą, o į jo darbą, svarbu geras gydytojas......šeip apie jį neblogos nuomonė, kas yra buvę pas jį. Apie Čipienę mano kolegė irgi tik gerai atsiliepė..... mirksiukas.gif

QUOTE(neringyte @ 2010 02 04, 10:34)
nepatogu ant lubu miegot kaldra krenta mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 04 vasario 2010 - 11:50
QUOTE(murce @ 2010 01 21, 12:24)
...o taip, tik nošpa  doh.gif  kaip laukiu kada ir čia bus epidūras, bet kiek suprantu Kaminskas nelabai juo žavisi, o jis vedėjas- taigi greit nebus Kėdainiuose  verysad.gif  gaila...kai jau užsimanysiu antrojo, gal jau ir čia bus epidūras  smile.gif

Nedaro ne todėl, kad Kaminskas nori ar nenori. Paprasčiausiai nėra gero anesteziologo Kėdainiuose, kurie ir atlieka tą epidūrą. Ne ginegologas gi jį daro. Todėl ir cezariai čia su pilna narkoze verysad.gif Tokie gydytojai anesteziologai brangiai kainuoja, o čia provincijoj kiek jų reikia. Tai gero ir nėra.
Atsakyti
QUOTE(Ivile @ 2010 02 04, 22:40)
Paprasčiausiai nėra gero anesteziologo Kėdainiuose, kurie ir atlieka tą epidūrą. Ne ginegologas gi jį daro. Todėl ir cezariai čia su pilna narkoze  verysad.gif Tokie gydytojai anesteziologai brangiai kainuoja, o čia provincijoj kiek jų reikia. Tai gero ir nėra.

.... bet kai operacijas daro- tai taiko ir epidūrą, reiškia anestezologą turi, tik gal per brangu budėti ir akušeriniam, kai gimdančių nedaug 4u.gif ir cezario metu leidžia rinktis, ar pilna narkozė- ar epidūrinė nejautra, kiek žinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2010 02 05, 11:24)
.... bet kai operacijas daro- tai taiko ir epidūrą, reiškia anestezologą turi, tik gal per brangu budėti ir akušeriniam, kai gimdančių nedaug  4u.gif ir cezario metu leidžia rinktis, ar pilna narkozė- ar epidūrinė nejautra, kiek žinau  ax.gif

Man pries pora metu dare cezario operacija, ir siule epidurini, reiskias galima, tik jei anestezologas is Kauno bus tuo metu kai tau reikes, nes nevisada buna.
Atsakyti
sveikos esamos ir busimos mamytes. as einu pas Filipaviciene ir pries nestuma ir dabar kai laukiuos. vyras eina kartu i kabineta su manim. daktare tai tikrai super gera ir vaistus israso kuriu reikia ir patria ir dar vyrui duoda patarimu, jokiu pinigeliu jai neduodu. kiek zinau is jos asmeninio gyvenimo ji nelabai sutaria su giminem, bet paciantams ji superine. noreciau kad ji dalyvautu per gimdyma. buvau viena karta ir pas Adeikiene baisi daktare, nepatinka ji man labai. prie manes kazkokia moteris atnese kysi nors apziuri mane, varto mano kartotika. i mane labai ziauriu zvilgsniu kuris sako: "duok" negavo ir negaus is manes nieko, o dar elges kaip ne su zmogum, isdraske viska.
truputi geru atsiliepimu ir truputi blogu parasiau, bet tokia teisybe ir realybe. noreciau paklaust ar kedainiuose kur nors vyksta busimu mamu kursai ir kur, jei zinote?
aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 02 18, 15:38)

truputi geru atsiliepimu ir truputi blogu parasiau, bet tokia teisybe ir realybe. noreciau paklaust ar kedainiuose kur nors vyksta busimu mamu kursai ir kur, jei zinote?
aciu uz atsakymus

kazkokie tai tikrai yra reik ligoninej pasiteiraut smile.gif

junkis prie kedainieciu forumo gausi daugiau naudingos informacijos ivairiomis temomis mirksiukas.gif kedainietes randasi cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2010 02 18, 19:05)
kazkokie tai tikrai yra reik ligoninej pasiteiraut smile.gif

junkis prie kedainieciu forumo gausi daugiau naudingos informacijos ivairiomis temomis mirksiukas.gif kedainietes randasi cia  4u.gif

aciu, butinai jungiuos prie jusu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, matau cia daug kalbat apie Filipaviciene apie Gudaviciu ir Adeikiene. O koki atsiliepimai apie Sakalauskiene Laura, Rybalčenkiene Ala, Čipienė Dainora? 4u.gif Gydytoju kedainiuose taip tap nepazystu, nenoriu papulti i bet kur...
Atsakyti

mamytes kur nauja tema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikce333: 25 vasario 2010 - 19:22
QUOTE(vikce333 @ 2010 02 25, 19:14)
mamytes kur nauja tema?

jau nurodziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VSsirduze @ 2010 02 24, 09:45)
Sveikutes, matau cia daug kalbat apie Filipaviciene apie Gudaviciu ir Adeikiene. O koki atsiliepimai apie Sakalauskiene Laura, Rybalčenkiene Ala, Čipienė Dainora?    4u.gif Gydytoju kedainiuose taip tap nepazystu, nenoriu papulti i bet kur...

as pas cipiene lankaiusi ir esu tuom patenkinta smile.gif
Atsakyti
as irgi pas Cipiene lankiaus ,negaliu pasakyt nieko blogo apie ja , iskirus tai kad visalaik gaudavau velniu del didelio svorio .
Atsakyti