Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

gimdziau kedainiuose pries pora metu, galiu tik teigiamai apie juos atsiliepti thumbup.gif personalas thumbup.gif akuseres mnuostabios. kadangi pries gimdyma savaitele teko ligonineje praleisti, tad susipazinau su visomis akuseremis, tik gaila vardu nepamenu doh.gif gimdziau prie tokios stambokos, sviesios, labai esu patenkinta. Tik kol kas vienintelis minusas kedainiams kad netaiko epidiuro.
dziaugiuosi ir prieziura po gimdymo, vis ateidavo, paklausdavo ar viskas gerai, dalindavo patarimus. tikrai galejau drasiai visko klausti, nes akuseres labai mielos, snekios.
dar para pries gimdyma, po vaikelio tonu matavimo vienos akuseres, turbut pacios jauniausios, tokios sviesios, paprasiau aprodyti gimdykla smile.gif labai teigiamai nuteike pamatytas vaizdas, o po malonaus pokalbio su ja dingo gimdymo baime (iki pirmu saremiuku). gimdziau prie gydytojo gudaviciaus, nusiskundimu jokiu neturiu thumbup.gif thumbup.gif ta laikotarpi praleista ligonineje atsimenu aplamai kaip labai jauku ir silta smile.gif
Atsakyti
Aciu Deisse uz atviruma, nes planuoju gimdyti kedainiuose, tai labai svarbi bet kokia informacija ir atsiliepimai thumbup.gif
Atsakyti
o as galiu rinkits arba kedainiuose arba panevezy..
gyvenu nuo kedainiu 26km, tai arciau atvaziuot butu, bet prisiregistravusi esu panevezy, o iki panevezio 36km vaziuot... su nesciosios kortele priima bet kur, bet net nezinau kur cia geriau... g.gif kedainiuose kur ligonine yra zinau, bet is kurios puses gimdymo namai, net neisivaizduoju doh.gif ir nezinau ka daryt, kur cia vaziuot kai jau reiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(detyte @ 2009 08 07, 13:23)
vis pasiskaitau atsiliepimus apie kedainius..pirmaji leliuka gimdžiau kaune..o va ši itariu teks kedainiuose..bijau rizikuot dar ten lekdama..juk antras lengviau gal bus ir greičiau tikiuosi..

As turiu galimybe gimdyt tiek kaune, tiek kedainiuos.. gyvenu kedainiuos.. nezinau ka rinktis.. man labai svarbu profesionalumas, juk gimdysiu pirma vaikeli smile.gif
QUOTE(Agnesaule @ 2009 09 24, 16:29)
Akuseriniame yra dvivietes ir berods viena vienviete palata. Vyrui nakciai neleidzia pasilikti. Na kai palatoje viena esi, tai nezinau. Priklauso kokia gydytoja ar sesutes budi ir t.t. Jeigu papuls Adeikienes pamaina, tai neduok dieve. ragana kazkokia, o apie jos kaip gydytojos kompetencija tai patylesiu. Ta diena kai as gimdziau tai buvo jos pamaina, bet kadangi as su kaminsku tariausi tai nebijojau. O kita pradejo gimdyti prie jos, tai sake atejo Adeikiene pradejo pilva maigyt tipo stumk, o kad vaikas skersai eina tai jai dzin. Ta taip pamaige ir dingo, sako vistiek pagimdys. tai kai as pagimdziau Kaminskas pas ana nuleke. Jos mergaite gime biski pridusus. kai jai atnese i palata, net as nustebau, mergaite buvo melyna ir petuka reikejo stebeti, del galimo isnirimo.

as tai labai noreciau, kad vyrui leistu nakvoti.. vienai kazkaip nejauku.. nemegstu ligoniniu..

QUOTE(jovitn @ 2009 10 03, 10:01)
siaip as cia gimdziau tai gimdymas viskas ok thumbup.gif , prieziura ir palatos man nelabai- maisto isvis nevalgiau  doh.gif
po 3 men suzinojau, kad dar ir auksini stafilokoka cia gavom dovanu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Va stafilokokas tai nuliudino.. bet kiek girdejau visose istaigose ju yra.. p.s o ar tai labai baisu? sunkiai gydoma?

Noriu paklaust visu mergaiciu.. kada reikia issirinkti akusere ? o jei as nenoriu tartis pas ka gimdysiu, tai man nereik ir akuserio ieskot nuo kazkelinto men ?
Atsakyti
wink.gifp+2009 10 30, 10:43-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2009 10 30, 10:43)

Noriu paklaust visu mergaiciu.. kada reikia issirinkti akusere ? o jei as nenoriu tartis pas ka gimdysiu, tai man nereik ir akuserio ieskot nuo kazkelinto men ?

as dabar jei antra gimdyciau tai tikrai nesitarciau su daktaru schmoll.gif nes visa darba akusere atlieka...o su pirmu gimdymu tai labai norejau pas edita akusere gimdyt tai su ja jau nuo 7 menesio pasnekejom ir nr gavom jei reiktu ja issikviest...o kai papuole akusere Rūta tai editai nebeskambinau jau smile.gif
Atsakyti
Aisku didelis darbas akuseres, bet kai as tariaus su dakataru tai tikrai ne maziau darbavosi. Abu su akusesre is vien thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2009 10 30, 17:17)
as dabar jei antra gimdyciau tai tikrai nesitarciau su daktaru  schmoll.gif nes visa darba akusere atlieka...o su pirmu gimdymu tai labai norejau pas edita akusere gimdyt tai su ja jau nuo 7 menesio pasnekejom ir nr gavom jei reiktu ja issikviest...o kai papuole akusere Rūta tai editai nebeskambinau jau smile.gif

Siaip as irgi kiek kalbejau su mamytem, tai visos sake, kad akusere nudirba " juoda" darba, o ginius tik stebi ir jei kas blogai pasako ka daryt..
Atsakyti
[quote=Burbuliuke wink.gifp,2009 10 30, 10:43]
As turiu galimybe gimdyt tiek kaune, tiek kedainiuos.. gyvenu kedainiuos.. nezinau ka rinktis.. man labai svarbu profesionalumas, juk gimdysiu pirma vaikeli smile.gif
as tai labai noreciau, kad vyrui leistu nakvoti.. vienai kazkaip nejauku.. nemegstu ligoniniu..

O kodel nenori gimdyti Kaune? g.gif
As gimdziau KMUK, po gimdymo(mane operavo extra-dare cezari)pasiemiau mokama palata, buvau su vaiku, nakti nakvojo vyras, kitas dienas buvo mama su manimi.
Nebent jei finansai neleidzia, tada cia jau kitas reikalas.
O del Kedainiu nezinau, bet manau jei nera daug gimdyviu, manau leistu ir vyrui pernakvoti mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=shimmer,2009 10 31, 10:29]
[quote=Burbuliuke wink.gifp,2009 10 30, 10:43]

O kodel nenori gimdyti Kaune? g.gif
As gimdziau KMUK, po gimdymo(mane operavo extra-dare cezari)pasiemiau mokama palata, buvau su vaiku, nakti nakvojo vyras, kitas dienas buvo mama su manimi.
Nebent jei finansai neleidzia, tada cia jau kitas reikalas.
O del Kedainiu nezinau, bet manau jei nera daug gimdyviu, manau leistu ir vyrui pernakvoti mirksiukas.gif
[/quote]
todel, kad as su vyru gyvenu Kedainiuose.. be to nenoriu jokiu nuskausminamuju, jokiu cezariu tikiuos irgi neprireiks.. finansai neleidzia daug islaidauti.. didelis pliusas, kad vyras salia.. smile.gif be to pazystamo giminaite dirba akuseriniam, sesute ar pan..
Atsakyti
wink.gifp+2009 10 31, 11:30-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2009 10 31, 11:30)
todel, kad as su vyru gyvenu Kedainiuose.. be to nenoriu jokiu nuskausminamuju, jokiu cezariu tikiuos irgi neprireiks..  finansai neleidzia daug islaidauti.. didelis pliusas, kad vyras salia.. smile.gif be to pazystamo giminaite dirba akuseriniam, sesute ar pan..

Tai tada manau tikrai jokiu probelmu gimdyt Kedainiuose
tikrai susitarsit, kad vyras pabutu kokia naktele

o del nuskausminamuju-tai epiduro Kedainiuose nedaro
Kazkokius nuskausminamus leidzia-jei paprasai
O del cezario-as irgi galvojau, kad nereikes, pati pagimdysiu ir gydytojai nepranasavo verysad.gif
viskas ivyko gimdymo eigoje-tiesiog sustojo gimdymo eiga, spazmavo gimda ir sustojo ties 7 cm kaklelio atsidarymu, laukti nebuvo galima, nes galejo pritrukti vaikui deguonies, o dar ir vaikutis sugalvojo apsiversti taip, kad ejo veiduku "i saule" ir tad nutare daryti extra cezari
Atsakyti
QUOTE(Tindi Rindi @ 2009 10 28, 17:14)
Aciu Deisse uz atviruma, nes planuoju gimdyti kedainiuose, tai labai svarbi bet kokia informacija ir atsiliepimai  thumbup.gif

nera uz ka drinks_cheers.gif
Atsakyti
prieš 3sav gimdžiau Kėdainiuose,tai tikrai negaliu pasakyt nieko blogo...viskas vyko greitai,su nepriekaištinga priežiura,su niekuom nesitariau..
Atsakyti