Akuseriniame yra dvivietes ir berods viena vienviete palata. Vyrui nakciai neleidzia pasilikti. Na kai palatoje viena esi, tai nezinau. Priklauso kokia gydytoja ar sesutes budi ir t.t. Jeigu papuls Adeikienes pamaina, tai neduok dieve. ragana kazkokia, o apie jos kaip gydytojos kompetencija tai patylesiu. Ta diena kai as gimdziau tai buvo jos pamaina, bet kadangi as su kaminsku tariausi tai nebijojau. O kita pradejo gimdyti prie jos, tai sake atejo Adeikiene pradejo pilva maigyt tipo stumk, o kad vaikas skersai eina tai jai dzin. Ta taip pamaige ir dingo, sako vistiek pagimdys. tai kai as pagimdziau Kaminskas pas ana nuleke. Jos mergaite gime biski pridusus. kai jai atnese i palata, net as nustebau, mergaite buvo melyna ir petuka reikejo stebeti, del galimo isnirimo.
QUOTE(Agnesaule @ 2009 09 24, 17:29)
...vistiek pagimdys. tai kai as pagimdziau Kaminskas pas ana nuleke. Jos mergaite gime biski pridusus. kai jai atnese i palata, net as nustebau, mergaite buvo melyna ir petuka reikejo stebeti, del galimo isnirimo.
..joooooo, ir čia dauguma pasisakiusių patenkintos gimdymo kokybę
Siaip viskas super, tik ta viena daktare kai sakiau skadnike
QUOTE(Agnesaule @ 2009 10 03, 10:17)
Siaip viskas super, tik ta viena daktare kai sakiau skadnike
siaip as cia gimdziau tai gimdymas viskas ok , prieziura ir palatos man nelabai- maisto isvis nevalgiau
po 3 men suzinojau, kad dar ir auksini stafilokoka cia gavom dovanu
QUOTE(jovitn @ 2009 10 03, 11:01)
siaip as cia gimdziau tai gimdymas viskas ok , prieziura ir palatos man nelabai- maisto isvis nevalgiau
Nu maisto tai ir as nevalgiau, is namu atnesdavo. maistas tai toks atsiprasant vidurius puciantis. Visai nepagalvoja, kad negerai maitinancioms krutimi, juk jei mamai pilveli pus tai ir vaikeliui nuo pieno persiduos. Na ir siaip maistas abejotinos kokybes. Man tai sleikstu buvo paziuret.
Pries savaite gimdziau Kedainiuose, niu mums labai viskas patiko, personalas buvo superinis, buvau apsokineta visomis prasmemis, tad tikrai jei viskas nestukei yra gerai, neverta trenktis kazkur kitur gimdyti. Gimdziau prie gydytojo Kaminsko ir akuseres Editos berods, esu labai labai patenkinta Linkiu visoms lengvo ir greito gimdymo
QUOTE(neringyte @ 2009 10 15, 21:51)
edita super akusere nor ir kitos ne ka prastesnes
aga,kas su Edita susidure-giria ja ,man irgi ji patiko lb
QUOTE(picolina @ 2009 10 24, 14:47)
sveikutes
as turiu suneli.jam 1 metukas.gyvenu vokietijoje.neseniai issiunciau 2 didziausius maisus drabuzeliu i lietuva pas tevus (kedainius).drabuzeliai tikrai kaip nauji, yra net nenaudotu.nuo body iki striukyciu. geru firmu. tai jeigu ka domintu parasykit man i AZ.
gero savaitgalio
as turiu suneli.jam 1 metukas.gyvenu vokietijoje.neseniai issiunciau 2 didziausius maisus drabuzeliu i lietuva pas tevus (kedainius).drabuzeliai tikrai kaip nauji, yra net nenaudotu.nuo body iki striukyciu. geru firmu. tai jeigu ka domintu parasykit man i AZ.
gero savaitgalio
kažkaip ne i tema gal,a?