Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

Tai manau ir siemet ne daugiau kaip 600 kainuos, nes krize blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatux8787 @ 2009 08 20, 18:47)
Tai manau ir siemet ne daugiau kaip 600 kainuos, nes krize  blush2.gif

kam krize o kam nauda ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes gal kuri nors zinote ar gydytojas Kaminskas daro cezary kai pati moteris praso? Buciau dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatux8787 @ 2009 08 25, 19:04)
Sveikos mamytes gal kuri nors zinote ar gydytojas Kaminskas daro cezary kai pati moteris praso? Buciau dekinga uz informacija  4u.gif

Jeigu reikia tai ir daro mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytes,uzuojauta jums, nes as pats kaip ir gymdyti negaliu, nes esu tetis, mano reikalas padaryti biggrin.gif bet savaime aisku ir priziureti savo darbo vaisiu. Man labai uzkliuvo jusu klausimas kiek duoti gydytojui Pvz.Kaminskui, taip be abejo kiekvienas darbas yra apmokamas ir moketi reikia. Bet tik tuo atveju, jei einat pas ji privaciai,tai ir uzmokestis privatus. O jei jus kreipetes per poliklinika tai koks gali buti mokestis,juk jis daves hipokrato priesaika ir nemanau, kad isvis gymdyti i gatve,o be to ar duosit litu ar ne vis viena ziures taip pat, ar su litais ar be ju.Na nebent suma bus kokie 6000 ar tai 60 000 tukstanciu, nes tuos 600 jie ima kaip rade gatvei, nes jie jau nesuvokia pinigu vertes,o ir kaltint nera ko, nes patys pripratinom.
Atsakyti
QUOTE(as tetis @ 2009 08 25, 22:40)
Sveikos Mamytes,uzuojauta jums, nes as pats kaip ir gymdyti negaliu, nes esu tetis, mano reikalas padaryti biggrin.gif  bet savaime aisku ir priziureti savo darbo vaisiu. Man labai uzkliuvo jusu klausimas kiek duoti gydytojui Pvz.Kaminskui, taip be abejo kiekvienas darbas yra apmokamas ir moketi reikia. Bet tik tuo atveju, jei einat pas ji privaciai,tai ir uzmokestis privatus. O jei jus kreipetes per poliklinika tai koks gali buti mokestis,juk jis daves hipokrato priesaika ir nemanau, kad isvis gymdyti i gatve,o be to ar duosit litu ar ne vis viena ziures taip pat, ar su litais ar be ju.Na nebent suma bus kokie 6000 ar tai 60 000 tukstanciu, nes tuos 600 jie ima kaip rade gatvei, nes jie jau nesuvokia pinigu vertes,o ir kaltint nera ko, nes patys pripratinom.

skirtumas yra... kai duodi litu ir kai ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu mielas teti patikekit kai litukai kiseneje tai prieziura tikrai skiriasi. Nes as ir pati gavusi kazkiek llituku ar kysiuku visai kitaip ziureciau i pacienta, tokia realybe, kad ir kokia ji nemaloni ar maloni bebutu. 4u.gif
Atsakyti
As pas Kaminska privaciai ejau ir tariausi kad butu per gimdyma. Po visko iseinant is ligonines vyras nuejo pas ji ir paklause kiek skolingi, tai Kaminskas pasake "tik saves nenuskriauskit". thumbup.gif labai esu patenkinta, prieziura super. Beje pastebejau jei jo pamaina tai visom labai rupinasi, net ir kur neprivaciai pas ji. saunuolis! thumbup.gif
Atsakyti
Aciu labai uz pasisakyma thumbup.gif As irgi manau, kad sis gydytojas yra saunuolis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesaule @ 2009 08 31, 12:56)
Beje pastebejau jei jo pamaina tai visom labai rupinasi, net ir kur neprivaciai pas ji. saunuolis!  thumbup.gif

jo ar ne jo pamaina jis visada uzeis paklaus kaip laikais ir kaip jauties mirksiukas.gif
Atsakyti
Liuks daktariukas, visada viska isaiskina, ir po gimdymo, praejus trim menesiam, kai reikia apsilankyti, padaro reikalingus tyrimus, viska paaiskina, kas kaip. Visada sako, klausk kas neaisku, nors ir nors ir menkniekis, bet sako galbut pacientei buten tas klausimas neramina. smile.gif
Atsakyti
butu idomu suzinot kaip dabar kedainiuose po gimdymo palatos? ar gulima po viena ar ir vyrui leidzia pasilikt? g.gif
Atsakyti