Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

QUOTE(Raile @ 2009 08 08, 16:35)
Ir, manau, nepaigailesi ax.gif  mirksiukas.gif  Bent jau personalo rupestingumu, paslaugumu, paprastumu ir svelnumu tai tikrai nenusivilsi 4u.gif  Kaune net slauge didele ponia vaidina doh.gif

O kur profesionalumas g.gif g.gif g.gif jeigu jūsų tokie reikalavimai gimdymui, tai gal ir namuose galima bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos Kėdainietės, mano nuomone jei neturite geru pažįstamų šioje sityje, tai nei Kaunas nei Vilnius nepades, ojei nėštumas ir gimdymas be komplikacijų tai kam sliekų ieškoti ten kur jie nesiveisia? g.gif Aš taip pat laukiuosi, lankausi pas Gudavičių ir kol kas tai tikrai planuoju gimdyti Kėdainiuose thumbup.gif O pinigo kalbą jie visi supranta tai ir pergyventi nėra ko biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms esamoms ir būsimoms mamytėms smile.gif ,gimdžiau Kėdainiuose ir esu labai patenkinta,visoms linkiu lengvo gimdymo ir sveikų mažiukų wub.gif
Atsakyti
As lankausi pas gyd. Kaminska, man labai patinka sis gydytojas vien del to, kad sako tai kas butina ir nereikia klausyti visokiu pasakojimu "pro saly" kaip as sakau, ir jei viskas bus ok, gimdysiu tik Kedainiuose, nes nematau reikalo kazkur lakstyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatux8787 @ 2009 08 15, 21:45)
As lankausi pas gyd. Kaminska, man labai patinka sis gydytojas vien del to, kad sako tai kas butina ir nereikia klausyti visokiu pasakojimu "pro saly" kaip as sakau, ir jei viskas bus ok, gimdysiu tik Kedainiuose, nes nematau reikalo kazkur lakstyti.  4u.gif

drinks_cheers.gif priteriu tau mirksiukas.gif
Sese irgi pas ji gimdys "ant dienu" wub.gif Sakykit, kiek dabar duoda gimdyves Kaminskui g.gif Gal kas parasysit, busiu dekinga 4u.gif Tai svarbu ir skubu..Gal a.z. ... mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu zinai as pati jo klausiau kiek kainuotu malonumas kai salia - tave priziurintis gydytojas tongue.gif bet man neatsake g.gif sako niekam as to nesakau tai va ir suprask tu ji lotuliukas.gif g.gif gal kuri zinot paneles a? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatux8787: 17 rugpjūčio 2009 - 22:38
jei nepameluosiu tai 400-600lt reikia tikslaiu drauges paklaust nes ji gimde pas ji g.gif
Atsakyti
Labutis Neringyte, buk gera paklausk savo drauges kiek jam dave ir ar pries gimdyma ar po gimdymo dave , beto kiek akuserei jo duoti..... ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatux8787: 18 rugpjūčio 2009 - 12:08
apie savo patirti galiu tiek pasakyti...viena gimdziau kedainiuose, kita kaune...skirtumas yra...dabar kedainiuose kiek buvau ka lankyt aisku viskas pagerejo, gimdziau pirma pries 8 metus tai buvo ziauroka kai dabar pamastau palyginimui su kaunu, aisku laikai keiciasi, pazanga eina i prieki good.gif
Atsakyti
ax.gif Mega 25 taip, manau laikai keiciasi, keiciasi ir aplinka, siaip lankiausi skyriuje, lankiau ir gimdyves kelias, tikrai nei viena nesiskunde niekuo, manau cia ir nuo zmogaus priklauso ir siaip pas ka lankaisi ir panasiai. Buna visur visko, bet tikekimes kad viskas tik i gera mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek drauge sake pries metus dave 600lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatux8787 @ 2009 08 18, 19:50)
ax.gif  Mega 25 taip, manau laikai keiciasi, keiciasi ir aplinka, siaip lankiausi skyriuje, lankiau ir gimdyves kelias, tikrai nei viena nesiskunde niekuo, manau cia ir nuo zmogaus priklauso ir siaip pas ka lankaisi ir panasiai. Buna visur visko, bet tikekimes kad viskas tik i gera  mirksiukas.gif

niu tikiuosi, kad laikai pasikeite thumbup.gif , 3-io gimdyt neplanuoju, taip kad pati neisitikinsiu biggrin.gif
Atsakyti