Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

QUOTE(Jolete @ 2009 04 25, 14:35)
Jeigu neklystų, tai Filipavičienė tik poliklinikoj dabar dirba.
Nu žinokit paskaičius temą, tai toks įspūdis, kad tik vienas Kaminskas priima normaliai gimdymus, bet juk jis tai ne guminis  bigsmile.gif  Aš galvoju, kad nerizikuosiu bus Kaminskas ar ne, o mausiu Kaunan. Man vien tik ginekologų praktika su echoskopu kažkaip nemaloniai nuteikia. Paguldo su gręsiančiu persileidimu į ligoninę  ir tik po savaitės ateina eilė echoskopijai  doh.gif  tai per savaitę galima ir nukraujaut, ir numirt, ir palaidot jau spės. Truputėlį pikta, Kėdainių medikai turi tikrai gerą aparatūrą, bet gaila, kad į ją žiūri kaip ožiai naujus vartus.
Del Kaminsko tai ne daug ten tu gimdymu per diena,as kai gulejau tai buvom tik tryse,o paskui likom tik dviese,kai jau keliavau namo tai pasikeite pamaina,vel gimde apie tris,nevisoms ir priimineja gimdymus Kaminskas,kokia pamaina papuola.tai viska jie ten speja.O del ekoskopo tai juk skyriui paciame yra,tikrino nors gulejau visai ne del gresencio....Nezinau nesusiduriau su sunkumais. rolleyes.gifo Kaune tai pat nera garantijos,jei bus bumas gimdymu,tai nelabai irgi apsokinet speja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEmamaSOU: 25 balandžio 2009 - 20:49
as irgi gimdziau cia.nors galvojau i KMUK lekt kaip su pirma,bet artejant gimdymui emiau abejot g.gif .ir finale likus 5d iki termino vandenys nubego.daaaaaaaaaaaaaaug vandenu blink.gif ,tad susiskambine ir suzinoje,kad budi gera pamaina-nulekem i priimamaji.ir gimdziau prie akuseres Rutos ir gyd.Raguocio thumbup.gif .tik,kad epiduro truko... unsure.gif siaip buvo komplikaciju po gimdymo truputi,bet viskas ok.o labiausiai nervavo,kad tuos lelius kaip malkas vysto mad.gif biggrin.gif
Atsakyti
o ar kam teko prie Gudaviciaus gimdyti? as pas ji ligoninej lankausi, tai siaip patinka jis man, visada taktiskas ir demesingas.
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2009 04 26, 13:28)
o ar kam teko prie Gudaviciaus gimdyti? as pas ji ligoninej lankausi, tai siaip patinka jis man, visada taktiskas ir demesingas.

As gimdziau prie Gudaviciaus ir akuseres Rutos, super thumbup.gif Daktaras labai fainas, nors as pas ji nestumo metu nesilankiau ax.gif Jis man CP dare Filipaviciene asistavo (ja iskviete is namu,nes Kaminskas negalejo)- puikus darbas thumbup.gif Dar galiu pasakyt kad akusere maryte super zmogus, esu jai labai dekinga, jei ne ji nzn kaip buciau atsikelus po CP, o keltis rekejo o skausmas nezmoniskas doh.gif schmoll.gif
Vaiku sesutes irgi fainos, ti viena man labai nepatiko. Vaiku sesutei Jolantai didelis aciu, gaila kitos sesutes vardo nepamenu irgi labai rupestinga, nekviesta n kartu i palata ateina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 04 25, 14:35)
Man vien tik ginekologų praktika su echoskopu kažkaip nemaloniai nuteikia. Paguldo su gręsiančiu persileidimu į ligoninę  ir tik po savaitės ateina eilė echoskopijai  doh.gif  tai per savaitę galima ir nukraujaut, ir numirt, ir palaidot jau spės. Truputėlį pikta, Kėdainių medikai turi tikrai gerą aparatūrą, bet gaila, kad į ją žiūri kaip ožiai naujus vartus.

..da taip negirdėjau- pti gulėjau kelis kartus ir kasdien darydavo echoskopija...apie jokias eiles negirdėjau blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2009 05 11, 17:39)
..da taip negirdėjau- pti gulėjau kelis kartus ir kasdien darydavo echoskopija...apie jokias eiles negirdėjau  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Ar skyriuje darydavo ar į polikliniką reikdavo eit? Gulėjau ir aš, taip kad patirtim dalinuos, o ne sapnais blush2.gif Tik deja aš esu nusivylusi, gal dėl to, kad turiu su kuo lyginti unsure.gif
Atsakyti
Nu siaip tai skyriui echoskopas yra. reikalui esant tikrai ten ziuri ir niekur vaiksciot nereik.
Atsakyti
QUOTE(Agnesaule @ 2009 05 12, 15:00)
Nu siaip tai skyriui echoskopas yra. reikalui esant tikrai ten ziuri ir niekur vaiksciot nereik.

na as gulejau skyriuje ir man kasdien dare echo.... jokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovitn: 12 gegužės 2009 - 20:16
sveikutes!!!man ant dieneliu gimdymas gal kas gimdete prie gydytojo A.Gudaviciaus? smile.gif pas ji lankausi visa nestuma bet nieko nezinau kaip jis priema gimdyma....
Atsakyti
QUOTE(pucukas @ 2009 05 20, 17:46)
sveikutes!!!man ant dieneliu gimdymas gal kas gimdete prie gydytojo A.Gudaviciaus? smile.gif pas ji lankausi visa nestuma bet nieko nezinau kaip jis priema gimdyma....

Na ra tu su juo tareisi kad butu prie gimdymo, jei ne tai tada bus jau tas daktaras ar daktare kuriam budejimas ispuls, ir nesvarbu pas ka lankeisi per nestuma. o siaip apie Gudaviciu girdejau gerus atsiliepimus.
Atsakyti
vis pasiskaitau atsiliepimus apie kedainius..pirmaji leliuka gimdžiau kaune..o va ši itariu teks kedainiuose..bijau rizikuot dar ten lekdama..juk antras lengviau gal bus ir greičiau tikiuosi..
Atsakyti
QUOTE(detyte @ 2009 08 07, 14:23)
vis pasiskaitau atsiliepimus apie kedainius..pirmaji leliuka gimdžiau kaune..o va ši itariu teks kedainiuose..bijau rizikuot dar ten lekdama..juk antras lengviau gal bus ir greičiau tikiuosi..

Ir, manau, nepaigailesi ax.gif mirksiukas.gif Bent jau personalo rupestingumu, paslaugumu, paprastumu ir svelnumu tai tikrai nenusivilsi 4u.gif Kaune net slauge didele ponia vaidina doh.gif
Atsakyti