QUOTE(Jolete @ 2009 04 25, 14:35)
Jeigu neklystų, tai Filipavičienė tik poliklinikoj dabar dirba.
Nu žinokit paskaičius temą, tai toks įspūdis, kad tik vienas Kaminskas priima normaliai gimdymus, bet juk jis tai ne guminis Aš galvoju, kad nerizikuosiu bus Kaminskas ar ne, o mausiu Kaunan. Man vien tik ginekologų praktika su echoskopu kažkaip nemaloniai nuteikia. Paguldo su gręsiančiu persileidimu į ligoninę ir tik po savaitės ateina eilė echoskopijai tai per savaitę galima ir nukraujaut, ir numirt, ir palaidot jau spės. Truputėlį pikta, Kėdainių medikai turi tikrai gerą aparatūrą, bet gaila, kad į ją žiūri kaip ožiai naujus vartus.
Del Kaminsko tai ne daug ten tu gimdymu per diena,as kai gulejau tai buvom tik tryse,o paskui likom tik dviese,kai jau keliavau namo tai pasikeite pamaina,vel gimde apie tris,nevisoms ir priimineja gimdymus Kaminskas,kokia pamaina papuola.tai viska jie ten speja.O del ekoskopo tai juk skyriui paciame yra,tikrino nors gulejau visai ne del gresencio....Nezinau nesusiduriau su sunkumais. o Kaune tai pat nera garantijos,jei bus bumas gimdymu,tai nelabai irgi apsokinet speja.
Nu žinokit paskaičius temą, tai toks įspūdis, kad tik vienas Kaminskas priima normaliai gimdymus, bet juk jis tai ne guminis Aš galvoju, kad nerizikuosiu bus Kaminskas ar ne, o mausiu Kaunan. Man vien tik ginekologų praktika su echoskopu kažkaip nemaloniai nuteikia. Paguldo su gręsiančiu persileidimu į ligoninę ir tik po savaitės ateina eilė echoskopijai tai per savaitę galima ir nukraujaut, ir numirt, ir palaidot jau spės. Truputėlį pikta, Kėdainių medikai turi tikrai gerą aparatūrą, bet gaila, kad į ją žiūri kaip ožiai naujus vartus.