na as taip pat gimdziau kedainiuose,pas gyd Kaminska.Labai labai dekinga jam ir uz pati gimdyma ir uz nestumo metu prieziura,nes is po Cipienes vos ne apsiverkusi iseidavau,o jos zodziais tai ir stora kaip karve gali patapti ir morkas grausk,nes kiek priaugai,o kaip tik po gimdymo jos pamaina prasidejo,ir ka jus galvojate,po visu tu apsilankymu 9 men,net nepaklause kaip pagimdziau,kokia mano savijauta,nors dar ant stalo gulejau kai ja pamaciau.....Buvo ir kitos moteriske tokia pensijonio amziaus sviesi gydytoja,tai nuo jos ir nuo kitos vyresnio taip pat amziaus juodais plaukais,purciausi kaip velnias kryziaus,nes viena pirstus sukisa paziuret kiek ta gimda atsidariusi kita kisa ir abieju skirtingai...atejo gyd Kaminskas apziurejo ir be jokiu komentaru ar abejoniu...anos tai ziaurios gydytojos,dziaugiuosi kad nepapuoliau.Apie pacias akuseres,slaugytes,sesutes net valytoja-tik patys patys silciausi zodziai,patikekit nereikia jokiu privaciu kliniku ar begimo i kauna,vilniu,busit kaip Dievo uzantyje del makari negaliu nieko bloga pasakyti,tik tiek kad labai aukstom frazem,moksliskai viska aiskina bet konkretumo nedaug....
Trumpai-Kedainiuose gimdyti tikrai galima,tik patarciau pas kaminska.
Sveikutės kėdainiškės . Labai norėčiau sužinot gal kas jau gindėt prie daktarės Filipavičienės ? dabar pas ją lankaus. Ir dar norėčiau sužinot atsiliepimus ,kam darė kedainiuose cezario operacija?
O aš girdėjau, kad ji visai nieko Ji poliklinikoj nedirba, tai kitos net tariasi, kad ji skyriuj priimtų. Nors aš asmeniškai jos visai nepažįstu
sveikutės poliklinikoj dirba dvi dienas berods antradieniais iš ryto ,o penktadieniais po pietu.na kolkas žiurėsim kas bus toliau
QUOTE(ramune27 @ 2006 10 08, 14:30)
sveikutės poliklinikoj dirba dvi dienas berods antradieniais iš ryto ,o penktadieniais po pietu.na kolkas žiurėsim kas bus toliau
O jau buvai pas ją? Patinka ar ne ji tau kaip gydytoja, kaip žmogus? Jei tau viskas su ja gerai, tai kam kreipt dėmesį, ką kiti šneka ar mano
Filipaviciene visai nieko gydytoja,kasi atvaziavau gimdyt tai ji nakti budejo,tai labai maloni buvo
Mano draugė prie jos gimdė, tai irgi labai patenkinta .
QUOTE(neringyte @ 2006 10 12, 20:46)
ramune27 buciau apzmeizus gera gyd.labai atsiprasau kazkaip susimaisiau su damanskiene
Aš labai nenorėjau prie Damanskienės gimdyt, nu buvau prisiklausius apie ją viskoooo. Ir ką jūs manot - aišku, pas ją teko
Bet nežinau, ar ji pasikeitė, ar man tiesiog pasisekė, bet ji tikrai gera man buvo
Na nors Kedainiuose negimdžiau,bet visus 9 mėn lankiausi pas Čipienę.Apie ją galiu pasakyti tik tiek,kad labai labai mėgsta padėkas.Kartais net šlykštu būdavo,ateini,apžiūrinėja,sveria,bet nė žodžio nesako,tik į kišenę pinigėlį įdedu iš kart suokt pradeda,kaip ten ir kas pas mane vyksta,ką galiu daryti,ko ne ir t.t.
Kaminską giria visos.Pažystu vieną moterį,kuri privačiai pas jį vaikščiojo,tai sakė kiekvieną mėnesį visokie tyrimai,lankytis reikai kas 3 savaites,echoskopuoja kiekvieną kartą(kiek žinau,tai nesveika,nors visokių nuomonių yra) .Na priežiūra ir dėmėsys tikrai geras,bet brangokai gaunasi,o po to,kai gimdyti atvažiuoji sesutės šnairuoja,atseit,važna asoba atvažiavo,nes su gydytoju susitarus.
Aš į Kauną pabėgau gimdyti,nes Kėdainiuose epidūro nedarė,o aš skausmų labai labai bijojau,bet jei būtų nuskausiminamųjų davę,tikrai būčiau likus.Kažin ar pažengė bent kiek Kėdainiai su neskausmingu gimdymu?
Kaminską giria visos.Pažystu vieną moterį,kuri privačiai pas jį vaikščiojo,tai sakė kiekvieną mėnesį visokie tyrimai,lankytis reikai kas 3 savaites,echoskopuoja kiekvieną kartą(kiek žinau,tai nesveika,nors visokių nuomonių yra) .Na priežiūra ir dėmėsys tikrai geras,bet brangokai gaunasi,o po to,kai gimdyti atvažiuoji sesutės šnairuoja,atseit,važna asoba atvažiavo,nes su gydytoju susitarus.
Aš į Kauną pabėgau gimdyti,nes Kėdainiuose epidūro nedarė,o aš skausmų labai labai bijojau,bet jei būtų nuskausiminamųjų davę,tikrai būčiau likus.Kažin ar pažengė bent kiek Kėdainiai su neskausmingu gimdymu?