Pritariu jums visoms
kažaip čia visu atsiliepimai labai gražūs,net nesitiki,o aš nei vieno žodžio negaliu pasakyti gero,nei apie sesute nei apie gydytojus,nors per mano gimdyma ju buvo net trys,gyva likau tik per laiminga atsitikima,jau ne vieni metai praejo,bet ašaros bega kai prisimenu,dabar laukiuosi tai net neužsuku tik i klinikas,kaimo gydytojam tik šunis gydyti ir tai gaila ju
QUOTE(dovydė @ 2009 03 23, 22:41)
kažaip čia visu atsiliepimai labai gražūs,net nesitiki,o aš nei vieno žodžio negaliu pasakyti gero,nei apie sesute nei apie gydytojus,nors per mano gimdyma ju buvo net trys,gyva likau tik per laiminga atsitikima,jau ne vieni metai praejo,bet ašaros bega kai prisimenu,dabar laukiuosi tai net neužsuku tik i klinikas,kaimo gydytojam tik šunis gydyti ir tai gaila ju
taip pat tau galejo nutikt ir klinikose ar kokioje kitoje privacioje ligonineje...juk visu moteru gimdymai yra skirtingi
Kedainiuose prieziura yra superine . Gimdziau pas Kaminska , labai malonus, atidus, profesionalus, turi puiku humoro jausma, moka bendrauti ... tik labai jau greit puola cezari daryti Na, ispudis, kad jis bailokas, laikosi principo: kad tik, kad blogo nenutiktu Siaip, viskas Kedainiuose yra super Cia gimdyciau dar karta, ir dar karta, ir dar.......
QUOTE(Medute55 @ 2009 03 26, 10:18)
Kedainiuose prieziura yra superine . Gimdziau pas Kaminska , labai malonus, atidus, profesionalus, turi puiku humoro jausma, moka bendrauti ... tik labai jau greit puola cezari daryti Na, ispudis, kad jis bailokas, laikosi principo: kad tik, kad blogo nenutiktu Siaip, viskas Kedainiuose yra super Cia gimdyciau dar karta, ir dar karta, ir dar.......
na pas Kaminska-tai viskas aisku,uz pinigus juk.o kaip,kazin is lempos atvaziavus i priimaji ir niekam i kisene neidejus?
QUOTE(pomada @ 2009 03 26, 09:53)
na pas Kaminska-tai viskas aisku,uz pinigus juk.o kaip,kazin is lempos atvaziavus i priimaji ir niekam i kisene neidejus?
niekam nedejau ir po gimdymo tik daviau
Labutis visoms,personalui tik vaišes nešė vyras,kavos,šakotį ir po gimdymo personalui,o Kaminskui simboliškai,kaip ir minėjo Neringytė -kiekvienai moteriai skirtingas gimdymas,aš likau labai patenkinta prieš gimdymą ir po.Yra kelios ten išlikusios......,bet galvoju,kad jei ruošies tokiam įvykiui kaip gimdymas gali ir pasiklausinėti apie gydytojus.Lengvo gimdymo visoms ir sveikų kūdykėlių
Kaip smagu girdet tiek geru apsiliepimu apie Kedainius Man ir greitai gimdyt, ir gimdysiu Kedainiuose, parasysiu kas kaip
QUOTE(vaidacka:) @ 2009 04 14, 19:06)
Kaip smagu girdet tiek geru apsiliepimu apie Kedainius Man ir greitai gimdyt, ir gimdysiu Kedainiuose, parasysiu kas kaip
Lengvo tau gimdymo ir sveiko mažiuko
QUOTE(pomada @ 2009 03 26, 10:53)
as irgi i kisene nedejau niekam,visa nestuma vilniuj lankiausi nes ten mokiaus,o gimdyt buvau nusiteikus kedainiuose (grazius atsiliepimus buvau girdejus) tik saldainiu duodavau sesutems,kad pakeicia vystiklus ir fsio. antra irgi gimdysiu kedainiuose,net minciu neturiu kitur vaziuot,ir prieziura gera ir namai salia
Vaidacka sekmes tau
QUOTE(Amali @ 2009 01 10, 17:45)
Sveikos
Perskaiciau visa tema, bet labai mazai radau atsiliepimu apie Filipaviciene
Gal kas gali savo patiritm pasidalint
Perskaiciau visa tema, bet labai mazai radau atsiliepimu apie Filipaviciene
Gal kas gali savo patiritm pasidalint
Jeigu neklystų, tai Filipavičienė tik poliklinikoj dabar dirba.
Nu žinokit paskaičius temą, tai toks įspūdis, kad tik vienas Kaminskas priima normaliai gimdymus, bet juk jis tai ne guminis Aš galvoju, kad nerizikuosiu bus Kaminskas ar ne, o mausiu Kaunan. Man vien tik ginekologų praktika su echoskopu kažkaip nemaloniai nuteikia. Paguldo su gręsiančiu persileidimu į ligoninę ir tik po savaitės ateina eilė echoskopijai tai per savaitę galima ir nukraujaut, ir numirt, ir palaidot jau spės. Truputėlį pikta, Kėdainių medikai turi tikrai gerą aparatūrą, bet gaila, kad į ją žiūri kaip ožiai naujus vartus.