QUOTE(Amali @ 2009 01 10, 18:45)
Sveikos
Perskaiciau visa tema, bet labai mazai radau atsiliepimu apie Filipaviciene
Gal kas gali savo patiritm pasidalint
Sveikos,pati gimdžiau Kėdainiuose ir kaip tik papuoliau pas Filipavičienę,nors tikėjaus kad nepapulsiu į jos pamainą.Buvau girdėjus iš seniau apie ją nekokių atsiliepimų,tai kažkaip ir nesinorėjo prie jos gimdyt,bet kaip išėjo,taip išėjo.Nu tikrai nemaloni moteriškė.Atvažiavau į ligoninę vakare,apie puse 9,nes namie nubėgo vandenys.Kaip tik personalas buvo po ilgo gimdymo,gimdyvė dar gulėjo gimdykloj.Sakė buvo sunkus gimdyvas,trukęs nuo ryto.Suprantu jas,kad pavargo ir pan.Bet aš juk nekalta,kad taip išėjo,o beto jos dirba savo darbą kiaurą parą.Ir ką,tik man įėjus,pradėjo Filipavičienė rodyt nepasitenkinimą,tipo,dar viena čia atvažiavo,negalėsim naktį ramiai pamiegoti,pailsėti ir pan.Patikėkit,pasijutau kaip nežinau kas.Jau taip baisu,nerimas dėl gimdymo,kaip čia viskas bus ir pan,tai dar ta čia su savo komentarais.Jau vos neapsižliumbiau ten gulėdama,bet kažkaip susitvardžiau.Dar klausia,gal tau čia ne vandenys nubėgo,gal pasivaideno.Apžiūrėjo,įsitikino,kad tikrai vandenys nubėgę ir sako-nu gal rytoj iš ryto ir pagimdysi.Iš vis smagu pasidarė.Galvojau,visi miegos,o aš kankinsiuos visą naktį.Nuvedė mane į gimdyklą ir ačiū Dievui gydytoja dingo kazkur,matyt nuėjo pailsėt.Juk praktiškai visą darbą atlieka akušerė.Man papuolė Zita,nebloga moteriškė.Jei ne ji tikrai būčiau visą naktį kankinusis.10 val.pastatė man lašalinę,o 2 val.nakties jau gulėjau pagimdžius.Gydytoja per sąrėmius vieną kartą buvo užėjus,klausė akušerės kaip sekas ir gimdant buvo šalia.Dar lūpas man vandeniu pavilgė.Daugiau aš jos ir nebemačiau.Aš jos net prisimint nenoriu.Bet apie patį gimdymą Kėdainiuose ir priežiūrą po jo esu geros nuomonės.