Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

QUOTE(miketukas @ 2008 11 05, 11:06)
Ar planuotas Cezaris buvo? kokia nejautra taike? ar dalyvavo vyras?

Pas mane tokia istorija:pirma vaikeli gimdziau pries 9m.cia kedainiuose,labai patiko kaminskas dare cezari,buvo neplanuotas,bendra nejautra,bet viskas laimingai baigesi,sveikata gera.antra vaikeli jam jau 6 menesiai,jau lankiausi pas Kaminska privaciai,cezari planavome,epidurine nejautra,vyro neileidzia per cezari,bet kaune girdejau leidzia. smile.gif Taip prieziura po to labai gera,gulejau 6paras,vienas minusas kad dabar padare po operacijos para reanimacijoje,vaikelio ilgai nematai,seniau buvo skyriui guldydavo tai ir vaikeli po keliu val.atnesdavo. g.gif tai va rolleyes.gif
Atsakyti
Kedainiuose epidurini dare???
Atsakyti
QUOTE(miketukas @ 2008 11 17, 14:48)

Taip dare,daktare buvo is kauno kuri tai dare,bent taip man sake,nes savu neturi.Sake taip geriau,na ir pati turiu su kuo palyginti ax.gif
Atsakyti
As taip pat gimdziau Kedainiuose pries gerus metus pas Makari (privaciai), bet dalyvavo ir Kaminskas ir Gudavicius ir vyras biggrin.gif tikrai ne kiek nesigailiu, o tikrai buvo minciu Mazylyje gimdyti, bet paskutine minute persigalvojau. Prieziura thumbup.gif personalas thumbup.gif , antra mielai gimdyciau Kedainiuose.
Atsakyti
QUOTE(miketukas @ 2008 11 17, 13:48)

pries kelias savaites gimdziau, tiksliau turejau cezario pjuvi, leido rinktis ar epidiura ar pilna narkoze, pasirinkau epidiura bet deja nesuveike, visistebejosi, tada gavau dar pilna narkoze ir viskas baigesi labai gerai, dabar sedziu namuose ir net nejauciu kad pilvas pjautas, jei kada dar tektu tai ir ateity drasiai cia gimdyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta84 @ 2008 11 26, 19:27)
pries kelias savaites gimdziau, tiksliau turejau cezario pjuvi, leido rinktis ar epidiura ar pilna narkoze, pasirinkau epidiura bet deja nesuveike, visistebejosi, tada gavau dar pilna narkoze ir viskas baigesi labai gerai, dabar sedziu namuose ir net nejauciu kad pilvas pjautas, jei kada dar tektu tai ir ateity drasiai cia gimdyciau smile.gif

Man irgi gresia cezaris, tai vis svarstau, ar cia rinktis epidurini, ar visa narkoze. Gal po visos tiek salutinio poveikio nejausiu ..... da nzn.... Zadu gimndyti Kedainiuose, saunu, kai gerai nuteikiat smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2008 12 01, 13:46)
Man irgi gresia cezaris, tai vis svarstau, ar cia rinktis epidurini, ar visa narkoze. Gal po visos tiek salutinio poveikio nejausiu ..... da nzn.... Zadu gimndyti Kedainiuose, saunu, kai gerai nuteikiat  smile.gif  smile.gif  smile.gif

na as klausiau kaminsko patarimo, jis iskarto patare rinktis epidurini, visgi smagiau iskart pamatyti vaikuti ir tada jau buti ramiai kad viskas baigesi gerai, o tada jau bet kuriuo atveju pirma nakti praleisi reanimacijoje, bet jau busi maciusi vaikuti, as tik po paros pamaciau,vyras atejes i reanimacini aplankyti atnese fotoaparata tai bent nuotraukose pamaciau savo grozi:)tai vat, dar turi siektiek laiko, pagalvok , pasitark su gyditoju ir nuspresk, bet kuriuo atveju bus viskas labai gerai:)
Atsakyti
QUOTE(ruta84 @ 2008 12 01, 20:00)
na as klausiau kaminsko patarimo, jis iskarto patare rinktis epidurini, visgi smagiau iskart pamatyti vaikuti ir tada jau buti ramiai kad viskas baigesi gerai, o tada jau bet kuriuo atveju pirma nakti praleisi reanimacijoje, bet jau busi maciusi vaikuti, as tik po paros pamaciau,vyras atejes i reanimacini aplankyti atnese fotoaparata tai bent nuotraukose pamaciau savo grozi:)tai vat, dar turi siektiek laiko, pagalvok , pasitark su gyditoju ir nuspresk, bet kuriuo atveju bus viskas labai gerai:)

Tikiuosi, kad bus gerai. blush2.gif O tas nerimas jauciu ir lieka iki paskutines minutes..... ... ... dekui rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(miketukas @ 2008 11 05, 11:06)
Ar planuotas Cezaris buvo? kokia nejautra taike? ar dalyvavo vyras?

sveikos 4u.gif lankiausi pas CEPIENE nieko neplanavom ,atsigulus savaite pries i ligonine Kaminskas apziurejo mane ir nuterem ,kad geriau cezario operacija nes gresia komplikacijos ,gavau narkoze ,vyras buvo uz duru ,tai tiek 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Perskaiciau visa tema, bet labai mazai radau atsiliepimu apie Filipaviciene blink.gif
Gal kas gali savo patiritm pasidalint unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutepp: 10 sausio 2009 - 17:46
Visoms linkime sėkmės ir sveikų mažiukų wub.gif ,aš tik už gimdymą Kėdainiuose thumbup.gif
Atsakyti
na nežn,pirmaji gimdžiau kaune,planuose jau kartais ir apie antra pagalvojam...bet vis pasilieku prie minties apie kauna... thumbup.gif
Atsakyti