Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

QUOTE(jkrista @ 2008 04 02, 09:46)
pamačiau naują temą, tai iškert įpuoliau komentuoti, o pasirodo senoji dar neuždaryta  blush2.gif
kas čia per gydytojas? gal galit daugiau apie jį parašyti? jaunas? dirba ir poliklinikoj ir skyriuj?

nors dėl lankymosi nėštumo metu tai aš tokios nuomonės, kad jei geras nėštumas tai koks skirtumas pas kokį gydytoją? aš lankydavausi galima sakyti tik pasisverti ir spaudimą pasimatuoti. vizitas užtrukdavo kokias 5 -10 min  smile.gif

sveikos 4u.gif taip gydytojas jaunas ,bet demesingas isaiskina viska smulkei ,dirba ir skiriuj ir poliklinikoj ,nestumo metu kiek gulejau ligoninei vis papuldavau pas ji esu patenkinta jo prieziura
Atsakyti
na as gimdziau klinikose,kdn net negalvojau gimdyt schmoll.gif ,su niekuo nesitarus nulekiau-ir ant ranku nesiojo biggrin.gif ,jau maciau,kaip nestukem rupinas,nes paskutines savaites ten vaziuodavau patikrai.labai patiko ir dabar pavasari kvepia antras gimdymas-tai sakiau,kad vel brauksiu i kmuk.ten epiduras,o ir jei kazkas ne taip-visa pagalba salia,man kazkaip saugiau
Atsakyti
QUOTE(dratux @ 2008 09 16, 18:02)
na as gimdziau klinikose,kdn net negalvojau gimdyt schmoll.gif ,su niekuo nesitarus nulekiau-ir ant ranku nesiojo biggrin.gif ,jau maciau,kaip nestukem rupinas,nes paskutines savaites ten vaziuodavau patikrai.labai patiko ir dabar pavasari kvepia antras gimdymas-tai sakiau,kad vel brauksiu i kmuk.ten epiduras,o ir jei kazkas ne taip-visa pagalba salia,man kazkaip saugiau

as pirmagime gimdziau klinikose, ir buvau labai patenkinta..is anksto tariausi, taip jauciausi saugiau...
antra karta nusprendziau gimdyti savo mieste, be epiduro..taciau po visko labai pasigailejau, ir jei tureciau galimybe atsukti laika atgal, lekciau i kauna...neturiu priekaistu labai, bet manau neverta tu skausmu kesti ir gimdyma prisiminti kaip garziausia dalyka pasaulyje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinti_ir_mylima @ 2008 09 17, 22:38)
bet manau neverta tu skausmu kesti ir gimdyma prisiminti kaip garziausia dalyka pasaulyje wub.gif

kiekvienas zmogus skausma savaip pernesa blush2.gif
Atsakyti
4u.gif man kedainiuose gimdyti super,jokiu priekaistu,abu gimdziau cia,trecia jei gimdyciau biggrin.gif tai tik cia,aisku jei nebutu kokiu komplikaciju,nes is kart siuncia i kauna mirksiukas.gif
Atsakyti
As dabar dar lankausi pas Kaminska, priziuri gerai, man gimdyti sausio pradzioje. O tai Kėdainiuose negalima gimdyti su vaistais????? Labai bijau, kai arteja ta diena g.gif g.gif g.gif .......
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2008 09 30, 19:09)
As dabar dar lankausi pas Kaminska, priziuri gerai, man gimdyti sausio pradzioje. O tai Kėdainiuose negalima gimdyti su vaistais????? Labai bijau, kai arteja ta diena  g.gif  g.gif  g.gif .......

Kiek zinau,tai Kedainiuose vis dar viskas naturaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2008 09 30, 19:09)
As dabar dar lankausi pas Kaminska, priziuri gerai, man gimdyti sausio pradzioje. O tai Kėdainiuose negalima gimdyti su vaistais????? Labai bijau, kai arteja ta diena  g.gif  g.gif  g.gif .......

Pakalbek su Kaminsku, jis patars mirksiukas.gif Gimdziau Kedainiuose (hm...jei cezari galima vadint gimdymu doh.gif blush2.gif ). Kas nepatiko - kad narkoze pilna ir para laiko nemaciau vaiko. Bet prieziura tiek vaikiuku, tiek manimi buvo tikrai thumbup.gif
Atsakyti
SVEIKOS mamytes.as nauja cia bet manau priimsit i savo draugija.as tai pat pirma gimdziau kedainiuose visai gerai ir priziuri.ir antro laukiuosi dabar ir zadu gimdyt cia.
Atsakyti
aš ir gimdžiau Kėdainiuose, visai nesigailiu, neturėjau jokio noro važiuoti kitur
Atsakyti
QUOTE(a-katyte @ 2008 03 18, 13:23)
pritariu tau as taip pat pas kaminska tik man dare cezari negaliu nieko blogo pasakyt gera prieziura ,o sutikes mane po 2 men paklause kaip augam kaip pati jauciuos tai irgi labai malonu  smile.gif
Papildyta:
tiesa del personalo taip pat nieko blogo negaliu pasakyt atliko savo darba svelnios ir geros moterys  4u.gif

Ar planuotas Cezaris buvo? kokia nejautra taike? ar dalyvavo vyras?
Atsakyti
Sveikos, esu cia nauja, nors jau 39 savaites, taip kad laukiu nesulaukiu, lankausi pas Kaminska, ir gimdysiu taip pat pas ji, neisivaizduoju daugiau pas ka butu galima lankytis, nes jauciuosi labai gerai budama jo prieziuroje.Galiu jam skambinti diena, nakti, per sventes ir t.t. Pinigus tai kainuoja, bet verta juos tokiam reikalui leisti smile.gif
Atsakyti