pritariu tau as taip pat pas kaminska tik man dare cezari negaliu nieko blogo pasakyt gera prieziura ,o sutikes mane po 2 men paklause kaip augam kaip pati jauciuos tai irgi labai malonu
Papildyta:
tiesa del personalo taip pat nieko blogo negaliu pasakyt atliko savo darba svelnios ir geros moterys
QUOTE(JUSTITIA @ 2008 02 21, 21:15)
Kadangi pati turėjau malonios patirties gimdyti Kėdainių ligoninėje, nusprendžiau paieškoti bendraminčių
Visas personalas - nuo žemiausios iki aukščiausios grandies buvo nuostabūs! Iki gimdymo, viską išaiškino, kas ir kaip bus, ką reikės daryt prasidėjus gimdymui. Rūpinosi tiek mamyte, tiek kūdikėliu
Nedaviau jokių kyšių prieš gimdymą, o rūpinosi taip, kaip geriausioj privačioj klinikoj Aišku saldainiukai, tortukai ir šampanas sesutėms buvo, bet negi tai kyšis O pagrindinis gydytojas griežtai atsisakė ką nors priimti
Taigi žemai lenkiu galvą prieš paprastą, kuklią, bet suuuuuuuuperinę ligoninę!!!
Papildyta:
Labai atsiprašau, tik paskui pamačiau, kad jau yra Kėdainiai Trinkite temą lauk. Ačiū
Visas personalas - nuo žemiausios iki aukščiausios grandies buvo nuostabūs! Iki gimdymo, viską išaiškino, kas ir kaip bus, ką reikės daryt prasidėjus gimdymui. Rūpinosi tiek mamyte, tiek kūdikėliu
Nedaviau jokių kyšių prieš gimdymą, o rūpinosi taip, kaip geriausioj privačioj klinikoj Aišku saldainiukai, tortukai ir šampanas sesutėms buvo, bet negi tai kyšis O pagrindinis gydytojas griežtai atsisakė ką nors priimti
Taigi žemai lenkiu galvą prieš paprastą, kuklią, bet suuuuuuuuperinę ligoninę!!!
Papildyta:
Labai atsiprašau, tik paskui pamačiau, kad jau yra Kėdainiai Trinkite temą lauk. Ačiū
sveika. na ir as galiu pasidalinti maloniais ispudziais kedainiu ligonineje na jie tik po paros buvo malonus, kai pamaciau leliuka o cezaris jokio malonios patirties nesuteikia. baisu darosi, kai tik prisimenu...
visas personalas tikrai saunus. rupestingai labai ziurejo. akuseres labai fainos. turbut as is ju daugiau visko suzinojau, negu is daktaru.
kai po metu susitinkam gatvej kur kedainiuose visada pasisveikina reiskia prisimena na, dideliu kysiu kaip ir nedaviau palepindavau tik naminiais pyragais matyt tiek uzteko
na, o apie daktarus nieko ypatingo negaliu pasakyi. tiesiog atliko gerai savo darba.
Man labai patiko Kėdainių gydytojai ir akušerės. Pastarosios aišku daugiau skiria dėmesio (bent jau man, nes gimdymas buvo normalus ir greitas), o gydytojas Kaminskas "padarė pradžią" gimdymo ir toliau apsiėjom tik aš ir kelios akušerės. atiduodu pagarbą akušerei Zitai (pavardės nebepamenu), su tokia gimdyčiau kad ir pasaulio krašte Turėjo pačiam gimdyme dalyvauti ir budintis gydytojas, bet nespėjo Po gimdymo irgi sulaukiau dėmesio. Po gimdymo daviau ir akušerei ir gydytojui, bet jie buvo verti kiekvieno lito ir visai nesigailiu, kad daviau
pamačiau naują temą, tai iškert įpuoliau komentuoti, o pasirodo senoji dar neuždaryta
kas čia per gydytojas? gal galit daugiau apie jį parašyti? jaunas? dirba ir poliklinikoj ir skyriuj?
nors dėl lankymosi nėštumo metu tai aš tokios nuomonės, kad jei geras nėštumas tai koks skirtumas pas kokį gydytoją? aš lankydavausi galima sakyti tik pasisverti ir spaudimą pasimatuoti. vizitas užtrukdavo kokias 5 -10 min
QUOTE(a-katyte @ 2007 11 09, 21:02)
GAL apie gyd.Gudaviciu sneki is irgi naujas labai malonus gydytojas
kas čia per gydytojas? gal galit daugiau apie jį parašyti? jaunas? dirba ir poliklinikoj ir skyriuj?
nors dėl lankymosi nėštumo metu tai aš tokios nuomonės, kad jei geras nėštumas tai koks skirtumas pas kokį gydytoją? aš lankydavausi galima sakyti tik pasisverti ir spaudimą pasimatuoti. vizitas užtrukdavo kokias 5 -10 min
QUOTE(jkrista @ 2008 04 02, 08:46)
pamačiau naują temą, tai iškert įpuoliau komentuoti, o pasirodo senoji dar neuždaryta
kiek zinau tas daktaras ir poliklinikoj dirba ir skyriui.
ko niekas nebeparasot?
QUOTE(**ernesta** @ 2008 05 14, 22:25)
ko niekas nebeparasot?
matyt neber ka rasyt tai tyla
as pati gimdziau klinikose ir tuo esu labai patenkinta, nors vaziavau nesitarus buvau superinej prieziuroj o ir kleckiukas paskui buvo labai jau apsokinetas ir priziurimas. tikrai niekuo negaliu skustis o atsidekojom simboliskai ir tai vos paeme
QUOTE(Ivile @ 2008 01 18, 16:35)
Sveikos,
aš pirmą kart gimdžiau Kėdainiuose, o antrą jau nuo nėštumo pradžios žinojau, kad gimdysiu tikrai ne Kėdainiuose. Pirmą kart kai nieko nežinai, tai ir atrodo, kad taip turi būti. Tiesa, prižiūrėjo mane Kaminskas aišku už pinigus, nes ne už pinigus jis nelabai žiūri.
aš pirmą kart gimdžiau Kėdainiuose, o antrą jau nuo nėštumo pradžios žinojau, kad gimdysiu tikrai ne Kėdainiuose. Pirmą kart kai nieko nežinai, tai ir atrodo, kad taip turi būti. Tiesa, prižiūrėjo mane Kaminskas aišku už pinigus, nes ne už pinigus jis nelabai žiūri.
Dėl to ,kad Kaminskas prižiūri tik už pinigus,aš kategoriškai nesutinku.Žinoma,jei pas jį eini į privatų kabinetą,tai ir turi susimokėti,visur taip yra,privačiam stomotologiniam juk irgi moki pinigus O va ligoninėj,tai jau kitas reikalas,nėštumo metu aš pas jį nesilankiau,tik porą kartų konsultacijai buvau nuėjus ir echoskopui,nes ligoninėj eilės beprotiškos,bet kai mane paguldė į ligoninę,tai jis pats šokinėjo,po n kartų į palatą užeidavo pasoteiraut,kaip jaučiuos (nors vyras klausė,kiek skolingi,nes darė vienus tokius tyrimus,daktaras atsakė-NIEKO).o ir po gimdymo užėjo,nors palata ne jam priklausė,pasidomėt,kaip mes jaučiamės ir mažylės pasižiūrėt. aš tik labai geros nuomonės apie šį žmogų.
Na ir aš pakomentuosiu adikos pasisakymą prie gyd Kaminsko gimdžiau(ne privačiai)prieš metus ir likau labai patenkinta,pinigėlių davėm simboliškai,personalas irgi ,prieš gimdymą ir po jo rūpinosi manim ir dukrytę.Žinoma kiekvienos gimdyvės apsisprendimas kur gimdyti,tik nelabai reikia klausytis ką kiti kalba,juk bet kada galima nueiti į skyrių ir pačiai viską pamatyti,aš su vyru net gimdyklą apžiūrėjau visoms sėkmės ir lengvo gimdymo
Antra dukryte gimdziau Kedainiuose,pas Kaminska,likau patenkinta labai,akusere buvo Laima super tikrai,viska paaiskino kaip gimdyti be traumu....viska dariau,kaip liepe ir likau sveika.O su pirmaja Kaune ten, nebuvau gimdymu patenkinta...