maciau ta nauja daktariuka nu jau grazutis o siaip del svorio ir as manau kas prisiziurejo iki tos prisiziures ir po ir nereikia imt i galva. beje...o gal kas girdejot gal kokiu ir pas mumis paskaiteliu yra? ir i baseiniuka taip noretus....
QUOTE(Doviliuxxx @ 2007 11 14, 20:00)
o gal kas girdejot gal kokiu ir pas mumis paskaiteliu yra? ir i baseiniuka taip noretus....
Aš tai nelankiau ir nežinau ar vyksta kokios paskaitos
O į baseiną manau gali eiti, jei tik gydytojas leidžia
QUOTE(Doviliuxxx @ 2007 11 14, 21:00)
maciau ta nauja daktariuka nu jau grazutis o siaip del svorio ir as manau kas prisiziurejo iki tos prisiziures ir po ir nereikia imt i galva. beje...o gal kas girdejot gal kokiu ir pas mumis paskaiteliu yra? ir i baseiniuka taip noretus....
Sveika as gavus esu asmenine zinute lotyte kviete i motinystes mokyklos paskaitas.Jos vyksta dauksos mokyklos patalpose,antradieniais ir ketvirtadieniais 202 kabinete ,bet pati nebuvau nieko negaliu pasakyt
Papildyta:
beje maciau lotytes keli komentarai ira nestukiu pasnekesiuose kur bendrauje kedainietes,pakalbink gal suzinosi kanors daugiau nes ji pati veda jei neklystu paskaiteles
sveikos mamytes is Kedainiu labai noreciau suzinoti,kaip jums daktarai cia ir pan ar geriau kedainiuose gimdit ar kitur?aciu is anksto
Kiek girdejau tai kedainiuose geriau negimdyt nemalonus tie daktarai.visi pikti.mano drauge gimde kedainiuose tai vaikiukui sulauze raktikauli ir dar nepamate is kart.vaikas verkdavo labai tai daktare atejus sake jai arba nutildyk vaika arba atimsiu dar mamos drauge kai kdn gimde jai viduj paliko placenta (tiksliai nzn ar taip vadinasi ) na ta dalyka kur turetu nepalikt .tai kai jinai pasijuto blogai tik tada tie daktarai pamate. isvis ten jiems jei pinigu neduosi tai elgsis kaip su siuksle.geriau jau kokiam kaune gimdyti
QUOTE(dole16 @ 2007 11 24, 13:08)
sveikos mamytes is Kedainiu labai noreciau suzinoti,kaip jums daktarai cia ir pan ar geriau kedainiuose gimdit ar kitur?aciu is anksto
pabandyk paieškoti temoje gimdymas, ten manau daugiau atsiras gimdžiusiu kėdainiuose
na, as tikrai noreciau papriestarauti kad kedainiuose daktarai nekokie... kaip del gimdymo tai nezinau, kadangi as dar tik laukiuosi. siandien grizau is ligonines, gulejau del gimdos susitraukinejimu. visas akuserijos personalas tiesiog super!!! daznai ateina pasiteirauti kaip savijauta, visi labai malonus, ypas gydytojas Kaminskas ir akusere Maryte...
QUOTE(dole16 @ 2007 12 08, 21:01)
**ernesta**
pritariu tau ernesta ,as tai pat gulejau 2kartus ligononei lankausi pas daktara kaminska tai jis tikrai kaip daktaras labai puikus,akuseres tai pat tik vat del gimdimo nezinau nes man sausio menesiuka
pritariu tau ernesta ,as tai pat gulejau 2kartus ligononei lankausi pas daktara kaminska tai jis tikrai kaip daktaras labai puikus,akuseres tai pat tik vat del gimdimo nezinau nes man sausio menesiuka
man taip pat sausio menesi gimdyti... tai jei ir tu lankaisi pas kaminska tai tikriausiai ir gimdysi prie jo, ar ne?
QUOTE(**ernesta** @ 2007 12 08, 22:38)
man taip pat sausio menesi gimdyti... tai jei ir tu lankaisi pas kaminska tai tikriausiai ir gimdysi prie jo, ar ne?
turbut kad prie jo labai noreciau
QUOTE(dincikas @ 2007 11 11, 14:36)
Man tai išvis atrodo - nu kas čia per problema - svoris Jei gerai jautiesi, dzin. Žinau tokių, kurios po 30 kg priauga, o paskui nei kvapo nelieka tų kg. O yra tokių, kurioms nuo visų priaugtų kokių 10 kg 5 lieka
Tai mano subjektyvia nuomone, mažiausiai nėštumo metu reik sukt galvą dėl priaugtų kg
Tai mano subjektyvia nuomone, mažiausiai nėštumo metu reik sukt galvą dėl priaugtų kg
,aš irgi nelabai sukau galvą,nors per antrą nėštumą priaugau 14 kg,kitą dieną po gimdymo nebuvo jau 11kg ,po pirmo nėštumo buvo daug daugiau likę
QUOTE(**ernesta** @ 2007 12 07, 20:52)
na, as tikrai noreciau papriestarauti kad kedainiuose daktarai nekokie... kaip del gimdymo tai nezinau, kadangi as dar tik laukiuosi. siandien grizau is ligonines, gulejau del gimdos susitraukinejimu. visas akuserijos personalas tiesiog super!!! daznai ateina pasiteirauti kaip savijauta, visi labai malonus, ypas gydytojas Kaminskas ir akusere Maryte...
na nemanau ,kad visi gyditojai blogi kaip inga raso jei jau tokie visi butu zalotu vaikus tai nebutu nei vieno sveiko ,gal ir ira teisybes nezinau ,bet juk kekvienoj ligoninei visko nutinka ,o del pinigu tai nuo gines priklauso as kaune daviau ir elgesi kaip negavus beje del marytes akuseres auksine moteris man teko pirma sunu gimdyt prie jos labai svelni ir tt noreciau ir antram kad papultu ji ,gimdysiu sausi