Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

maciau ta nauja daktariuka blush2.gif nu jau grazutis blush-anim-cl.gif o siaip del svorio ir as manau kas prisiziurejo iki tos prisiziures ir po nestuke.gif ir nereikia imt i galva. beje...o gal kas girdejot gal kokiu ir pas mumis paskaiteliu nestuke.gif yra? ir i baseiniuka taip noretus.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliuxxx @ 2007 11 14, 20:00)
o gal kas girdejot gal kokiu ir pas mumis paskaiteliu  nestuke.gif  yra? ir i baseiniuka taip noretus....  ax.gif

Aš tai nelankiau ir nežinau ar vyksta kokios paskaitos g.gif
O į baseiną manau gali eiti, jei tik gydytojas leidžia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliuxxx @ 2007 11 14, 21:00)
maciau ta nauja daktariuka  blush2.gif  nu jau grazutis  blush-anim-cl.gif o siaip del svorio ir as manau kas prisiziurejo iki tos prisiziures ir po  nestuke.gif  ir nereikia imt i galva. beje...o gal kas girdejot gal kokiu ir pas mumis paskaiteliu  nestuke.gif  yra? ir i baseiniuka taip noretus....  ax.gif

Sveika as gavus esu asmenine zinute lotyte kviete i motinystes mokyklos paskaitas.Jos vyksta dauksos mokyklos patalpose,antradieniais ir ketvirtadieniais 202 kabinete ,bet pati nebuvau nieko negaliu pasakyt blush2.gif
Papildyta:
beje maciau lotytes keli komentarai ira nestukiu pasnekesiuose kur bendrauje kedainietes,pakalbink gal suzinosi kanors daugiau nes ji pati veda jei neklystu paskaiteles nestuke.gif
Atsakyti
sveikos mamytes is Kedainiu labai noreciau suzinoti,kaip jums daktarai cia ir pan ar geriau kedainiuose gimdit ar kitur?aciu is anksto thumbup.gif
Atsakyti
Kiek girdejau tai kedainiuose geriau negimdyt biggrin.gif nemalonus tie daktarai.visi pikti.mano drauge gimde kedainiuose tai vaikiukui sulauze raktikauli ir dar nepamate is kart.vaikas verkdavo labai tai daktare atejus sake jai arba nutildyk vaika arba atimsiu verysad.gif dar mamos drauge kai kdn gimde jai viduj paliko placenta (tiksliai nzn ar taip vadinasi ) na ta dalyka kur turetu nepalikt .tai kai jinai pasijuto blogai tik tada tie daktarai pamate. isvis ten jiems jei pinigu neduosi tai elgsis kaip su siuksle.geriau jau kokiam kaune gimdyti
Atsakyti
QUOTE(dole16 @ 2007 11 24, 13:08)
sveikos mamytes is Kedainiu labai noreciau suzinoti,kaip jums daktarai cia ir pan ar geriau kedainiuose gimdit ar kitur?aciu is anksto thumbup.gif

pabandyk paieškoti temoje gimdymas, ten manau daugiau atsiras gimdžiusiu kėdainiuose mirksiukas.gif
Atsakyti
na, as tikrai noreciau papriestarauti kad kedainiuose daktarai nekokie... kaip del gimdymo tai nezinau, kadangi as dar tik laukiuosi. siandien grizau is ligonines, gulejau del gimdos susitraukinejimu. visas akuserijos personalas tiesiog super!!! thumbup.gif daznai ateina pasiteirauti kaip savijauta, visi labai malonus, ypas gydytojas Kaminskas ir akusere Maryte... smile.gif
Atsakyti
**ernesta**
pritariu tau ernesta drinks_cheers.gif ,as tai pat gulejau 2kartus ligononei lankausi pas daktara kaminska tai jis tikrai kaip daktaras labai puikus,akuseres tai pat tik vat del gimdimo nezinau nes man sausio menesiuka biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(dole16 @ 2007 12 08, 21:01)
**ernesta**
pritariu tau ernesta drinks_cheers.gif ,as tai pat gulejau 2kartus ligononei lankausi pas daktara kaminska tai jis tikrai kaip daktaras labai puikus,akuseres tai pat tik vat del gimdimo nezinau nes man sausio menesiuka biggrin.gif user posted image

man taip pat sausio menesi gimdyti... tai jei ir tu lankaisi pas kaminska tai tikriausiai ir gimdysi prie jo, ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**ernesta** @ 2007 12 08, 22:38)
man taip pat sausio menesi gimdyti...  tai jei ir tu lankaisi pas kaminska tai tikriausiai ir gimdysi prie jo, ar ne? smile.gif

turbut kad prie jo labai noreciau smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(dincikas @ 2007 11 11, 14:36)
Man tai išvis atrodo - nu kas čia per problema - svoris blink.gif  doh.gif Jei gerai jautiesi, dzin. Žinau tokių, kurios po 30 kg priauga, o paskui nei kvapo nelieka tų kg. O yra tokių, kurioms nuo visų priaugtų kokių 10 kg 5 lieka doh.gif
Tai mano subjektyvia nuomone, mažiausiai nėštumo metu reik sukt galvą dėl priaugtų kg rolleyes.gif

drinks_cheers.gif ,aš irgi nelabai sukau galvą,nors per antrą nėštumą priaugau 14 kg,kitą dieną po gimdymo nebuvo jau 11kg smile.gif ,po pirmo nėštumo buvo daug daugiau likę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**ernesta** @ 2007 12 07, 20:52)
na, as tikrai noreciau papriestarauti kad kedainiuose daktarai nekokie... kaip del gimdymo tai nezinau, kadangi as dar tik laukiuosi.  siandien grizau is ligonines, gulejau del gimdos susitraukinejimu. visas akuserijos personalas tiesiog super!!!  thumbup.gif daznai ateina pasiteirauti kaip savijauta, visi labai malonus, ypas gydytojas Kaminskas ir akusere Maryte... smile.gif

na nemanau ,kad visi gyditojai blogi kaip inga raso jei jau tokie visi butu zalotu vaikus tai nebutu nei vieno sveiko ,gal ir ira teisybes nezinau ,bet juk kekvienoj ligoninei visko nutinka ,o del pinigu tai nuo gines priklauso as kaune daviau ir elgesi kaip negavus beje del marytes akuseres auksine moteris man teko pirma sunu gimdyt prie jos labai svelni ir tt noreciau ir antram kad papultu ji ,gimdysiu sausi ax.gif
Atsakyti