Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kėdainiuose

QUOTE(a-katyte @ 2007 11 04, 18:11)
ax.gif
Na pradzioj nestumo ji tikrai nebuvo toke grubi ,o kuo toliau tuo grubesne.As sutinku ,kad visiem yra blogu ir geru dienu neisimtis ir gyditojai.Bet tikrai nemanau ,kad gine turetu savo nepasitenkinima isreiks kai ateini pas je .Beje jei kas nors ir negerai su nestumu pvz. su svoriu nemanau ,kad ji turetu rekti gerkle paleidus ,kad valgai kaip dramblys.o tesiok paiskint normalei.Na tikiuos sekantis vizitas bus geresnis pas je ax.gif

blink.gif
Atsakyti
Tai kad is tikruju jau ner pas koki ginekologa(e) eit,
o beje gal zinote,kaip tas naujas ginekologas,tik gaila neatsimenu pavardes... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(a-katyte @ 2007 11 01, 15:00)
dabar galvoju ,kad tik ji nepapultu man per gimdima

Ji nebedirba skyriuj, tai tikrai nepapuls 4u.gif

QUOTE(Doviliuxxx @ 2007 11 01, 16:09)
tada nesuprantu jei gydytoja nepatinka-kodel pas ja lankotes? 

Šiaip tai pritariu drinks_cheers.gif ...
QUOTE(R.G @ 2007 11 05, 22:53)

Bet sutinku ir su šita nuomone, kad nėr pas ką eit doh.gif Jei Kaminskas nepatinka, tai daugiau ir nėr pas ką smile.gif
O dėl to naujo ginekologo nieko nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(a-katyte @ 2007 11 04, 16:11)
ax.gif
Na pradzioj nestumo ji tikrai nebuvo toke grubi ,o kuo toliau tuo grubesne.As sutinku ,kad visiem yra blogu ir geru dienu neisimtis ir gyditojai.Bet tikrai nemanau ,kad gine turetu savo nepasitenkinima isreiks kai ateini pas je .Beje jei kas nors ir negerai su nestumu pvz. su svoriu nemanau ,kad ji turetu rekti gerkle paleidus ,kad valgai kaip dramblys.o tesiok paiskint normalei.Na tikiuos sekantis vizitas bus geresnis pas je ax.gif

Va va, man irgi pastoviai priekaištaudavo dėl priaugto svorio doh.gif O kai paprašiau siuntimo į KMUK, tai sako- tokia pavyzdinga nėščioji, kam tau ten varyt... Ale parašė ir daugiau manęs nebematė (nors tik likusios dvi sav bebuvo tongue.gif ) O su antru nėštumu net nevariau į Kėdainius, iškart į KMUK variau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ar zinot gyd Aleksis mire unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(R.G @ 2007 11 05, 23:53)
o beje gal zinote,kaip tas naujas ginekologas,tik gaila neatsimenu pavardes...  blush2.gif

GAL apie gyd.Gudaviciu sneki is irgi naujas labai malonus gydytojas
Atsakyti
QUOTE(**ernesta** @ 2007 11 02, 13:41)
As taip pat lankausi pas gydytoja Kaminska ir esu labai labai patenkinta juo.

Aš gimdžiau prie Kaminsko ir galiu pasakyti kad jis thumbup.gif ir po gimdymo privačiai jo kabinete lankiausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip as apie Gudaviciu,na reiks bandyt eit,tik kaip pripranti prie vieno,sunku vel pas kita eit huh.gif
Atsakyti
Pora sikiu teko pas ji apsilankyt ,o dabar gulejau ligoninei akuserinem taip pat jo prieziuroj buvau malonus gyditojas daugiau nieko negaliu pasakyt apie ji nedauk teko bendraut ax.gif
Atsakyti
na....del svorio man paciai buvo baisiausia.. blush2.gif kai per pirmus du menesius sugebejau 6-7 kg priaugti.... bet turrbut cia mano organizmo tokia reakcija buvo i 2.gif Daktariukas sake, kad reikia ziureti, kad nepriaugti per daug... bet juk ir ati suprantu, kur paskui reiks deti tuos kg kai fitness4.gif nelabai norisi... bet tik atleiskit man uz mano nuomone, bet eiti pas daktare, kuri dar ir rekia gerkle paleidus... g.gif tikrai man idomiai atrodo, jei nera kedainiuose, juk galit vaziuoti i kauna ar ktiur, bet eiti ir dar gadintis nervus, kai ir taip bent jau man jautrumas super didelis. nu jau neeee doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doviliuxxx: 10 lapkričio 2007 - 17:31
Man tai išvis atrodo - nu kas čia per problema - svoris blink.gif doh.gif Jei gerai jautiesi, dzin. Žinau tokių, kurios po 30 kg priauga, o paskui nei kvapo nelieka tų kg. O yra tokių, kurioms nuo visų priaugtų kokių 10 kg 5 lieka doh.gif
Tai mano subjektyvia nuomone, mažiausiai nėštumo metu reik sukt galvą dėl priaugtų kg rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dincikas @ 2007 11 11, 14:36)
Man tai išvis atrodo - nu kas čia per problema - svoris blink.gif  doh.gif Jei gerai jautiesi, dzin. Žinau tokių, kurios po 30 kg priauga, o paskui nei kvapo nelieka tų kg. O yra tokių, kurioms nuo visų priaugtų kokių 10 kg 5 lieka doh.gif
Tai mano subjektyvia nuomone, mažiausiai nėštumo metu reik sukt galvą dėl priaugtų kg rolleyes.gif

100 proc pritariu dincikui drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti