Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 34 tema :)

QUOTE(Nika89 @ 2010 11 08, 18:36)
Bet blem kaip laukiu...ziauriai idomu bigsmile.gif faina ir Bella visai kitokia pamatyt bus visi tie Alisos rubai ir t.t. ax.gif

Tu apie tą suknelę, kurią Bela prie upelio plėšys. wub.gif
Aš taip pat laukiu nesulaukiu...2 metus laukti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 08, 17:43)
Tu   apie tą suknelę, kurią Bela prie upelio plėšys. wub.gif
Aš taip pat laukiu nesulaukiu...2 metus laukti doh.gif  biggrin.gif

o tiksliau 374 dienas tongue.gif iki pirmos dalies
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kosmanaftikiene: 08 lapkričio 2010 - 16:49
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 08, 17:41)

wub.gif wub.gif
Iki pirmos dalies liko maždaug metai, šiek tiek daugiau mirksiukas.gif nieko, greit praeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 08, 18:47)
o tiksliau 374 dienas  tongue.gif

Tai čia iki 1 filmo, o apie tą suknelės darkymą tai jau 2 daly biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 08, 16:43)
Tu  apie tą suknelę, kurią Bela prie upelio plėšys. wub.gif

As pilnai visos B.A. laukiu wub.gif
Bet seip Zane teisi del tu kablu unsure.gif logiskai mastant biski be rysio.. isvis Bella taip klaisikiniais rubais aprenkta... biski ne kelioniskai, bet faktas, kad graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 08, 17:48)
Tai čia iki 1 filmo, o apie tą suknelės darkymą tai jau 2 daly biggrin.gif

aga blush2.gif mirksiukas.gif antra dalis isvis superine bus, o jauciu pirma dar tokioj geroj vietoj baigsis, kad nors imk ir nusisauk, kad laukt nereiketu antros doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 08, 16:43)
Tu  apie tą suknelę, kurią Bela prie upelio plėšys. wub.gif

Na o gal ir ne?... Kažkodėl man atrodo, kad šioje dalyje bus gal Renesmės gimimas / augimas / susitikimas su žmonėmis / Belos pasikeitimas ir gal tik užuomazga apie galimą Volturių atėjimą. O visas pasiruošimas, susitikimai su visais tais kitais vampyrais - draugais, kova su Volturiais tai bus antroje dalyje..
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 08, 17:50)
As pilnai visos B.A. laukiu wub.gif
Bet seip Zane teisi del tu kablu unsure.gif logiskai mastant biski be rysio.. isvis Bella taip klaisikiniais rubais aprenkta... biski ne kelioniskai, bet faktas, kad graziai atrodo smile.gif

cia gi bus iskart po vestuviu, tai galima but pasipuosus, Alisa jos kitaip neisleistu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 08, 17:51)
Na o gal ir ne?... Kažkodėl man atrodo, kad šioje dalyje bus gal Renesmės gimimas / augimas / susitikimas su žmonėmis / Belos pasikeitimas ir gal tik užuomazga apie galimą Volturių atėjimą. O visas pasiruošimas, susitikimai su visais tais kitais vampyrais - draugais, kova su Volturiais tai bus antroje dalyje..

Man atrodo pirma dalis baigsis tuo, kai Bela akis atmerks tapus vampyre g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 08, 16:50)

nuotraukose ar video, kur į laivelį lipa, tai ji su savo sportinukais.. Persiaus, nepergyvenkit irnesakyk.gif o kablai reikalingi salsai šokt, jei tikrai šoks, kaip kad kažkuri sakėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 08, 17:51)

as manau, kad pirmoj daly bus vestuves ir kelione, dalis nestumo, o Renesme manau antram filmui paliks smile.gif
Atsakyti
Sakykim, jog Alisa ir praktiškumas gali ir nesiderinti... biggrin.gif
Po Belos virsmo vampyre ją taip aprėdė, kad ji kablus trenkė atgal, suknelės šonus plėšė... lotuliukas.gif
Taip kad ir čia Bela gali būti aprengta Alisos stiliumi... nepatogu, bet gražu ax.gif
Atsakyti