Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 34 tema :)

Labas rytas,
jeee... kiek naujienu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ziu video, dublere tokia fyfiska basankes su platforma, o Kristen kaip visada su conversais 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 11 06, 13:39)
as ir is tu.Del darbo buvau priversta skraidyti,tai panikuoti pradedu dar gera savaite pries.Va antradieni iskrendu kaip tik,tai seima jau ant blakstienu nuo mano streso.
Mes niekada net neplanavom kelionu i uzsieni,nes vyras zino kad klaikiai bijau.O darbe niekas neklausia  verysad.gif
uzjauciu ji.As geriu bromazepana.Isgeriu keleta val pries ir taip prakenciu.Bandziau skristi be tabletes,maniau kad nebijau jau.Sakes.Visa kelia isterikavau,sefas net alkoholio pasiule.O kai leidomes tai visai prastai buvo.Atsimenu tik kad vis kalbino sako ziurek jau zeme,jau arti ir pan  lotuliukas.gif
Pavydziu tiem kam skraidyti patinka.Man net 2 val kelione isbandymas.Islipus tikrai noriu buciuoti zeme  lotuliukas.gif

Na ir kaip smagu kad Robsten kartu  wub.gif hmmmmm

Na, vargsiuke tu, juolaba kad prie tokio dalyko nepriprasi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzimute @ 2010 11 06, 15:37)
patikesit, jei pasakysiu, kad as isvis nesu skridus lektuvu?  ax.gif  neisivaizduoju bijau ar ne  biggrin.gif

Patikesim, nes as tokia pati mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2010 11 06, 17:03)
o Tayloras kur? unsure.gif juk turejo kartu varyt mastau.gif

kokias isvadas? laugh.gif kad Saulelydzio neskaityt daugiau kad tokie sapnai i galva nelystu? laugh.gif

lotuliukas.gif geras lotuliukas.gif mes va 9 valandas skrisim, su turbulensijom(dauuug turbulensiju kol Atlanta iveiki, bet man patinka biggrin.gif ) ir lektuviniu maistu, ale didelis pliusas kad nakti, o tai kai sviesu as neuzmiegu schmoll.gif

Na, zinoma, bo as visai nenoriu kad Edzka man imtu patikti lotuliukas.gif o Tayloro nera fotkese, tas tiesa unsure.gif bet kazkas ir siaip liko nesuprates koki velnia jis ten turi daryt biggrin.gif jei teisingai supratau is angliskos info
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 07, 20:58)
Sveikos,

pagaliau naujos foto  bigsmile.gif

O kodel ju abieju plaukai slapi... vienu metu duse buvo  ax.gif

Sveikos mergytos 4u.gif atejau pasilabint, skaiciau daba jusu pliurpalus pel telefa, galvojau nusisausiu doh.gif
Uzsispyrele, as tapati pagalvojau, apie ta fotke kur jie abu slapiais plaukais wub.gif
O kur style dingo? blink.gif savaitgalis su seima ? unsure.gif o gal auskarus darai bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

kokio velnio jam (Robertui) taip tamsiai plaukus nudaze? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 08, 10:50)
Labas rytas  ax.gif

kokio velnio jam (Robertui) taip tamsiai plaukus nudaze?  doh.gif

Čia retorinis klausimas? g.gif biggrin.gif
Bet aš galiu atsakyti...nežinau biggrin.gif
Labas rytelis 4u.gif
Atsakyti
Tokios buvo? ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrele27: 08 lapkričio 2010 - 09:02
Stai ir as bigsmile.gif
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 08, 06:32)

O cia tas gaistras prie ko? g.gif tycinis ar siaip kasdieninis reiskinys? biggrin.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 08, 06:32)
Repeticija ir visokie pasiruošimai filmavimui.
user posted image

user posted image

Edvardelis wub.gif

QUOTE(Nika89 @ 2010 11 08, 08:45)
Uzsispyrele, as tapati pagalvojau, apie ta fotke kur jie abu slapiais plaukais wub.gif

Oj jus, mergos, mergos, prisifantazuojat doh.gif nuleisiu jus ant zemes...mes irgi su vyru vienu metu slapiais plaukais vaikstom biggrin.gif einam viens po kito po dusu bigsmile.gif Ir esu isitikinus 99 procais, kad taip ir buvo tongue.gif biggrin.gif Jums neuztenka, kad jie vienam kambary..kad vienoj lovoj..ne dar i dusa kartu sugrust norit lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 08 lapkričio 2010 - 09:00
o ka Kristen su plaukais padare? perukas ar sruogos kaip manot? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 08, 09:58)
Tokios buvo?  ax.gif

user posted image

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif kaip miela wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 11 08, 08:28)
Na, zinoma, bo as visai nenoriu kad Edzka man imtu patikti lotuliukas.gif o Tayloro nera fotkese, tas tiesa unsure.gif bet kazkas ir siaip liko nesuprates koki velnia jis ten turi daryt biggrin.gif jei teisingai supratau is angliskos info

Post factum... jau patinka hihihi.gif As Tayloriuko, net kosmare nesapnuoju tongue.gif Kiek kartu sakiau, klausykit savo pasamones biggrin.gif ..ale ot visos ozkos..Zane su savo Jasperiu..nors Edzka sapnuose i lova kviecias..tu su Jacobeliu savo.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 08, 10:07)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  kaip miela  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Zinai kas idomiausia, kad fanai neatskiria, kur jau filmuoja, o kur uz kadro doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Arti @ 2010 11 08, 09:59)
Oj jus, mergos, mergos, prisifantazuojat doh.gif nuleisiu jus ant zemes...mes irgi su vyru vienu metu slapiais plaukais vaikstom biggrin.gif einam viens po kito po dusu bigsmile.gif Ir esu isitikinus 99 procais, kad taip ir buvo tongue.gif  biggrin.gif Jums neuztenka, kad jie vienam kambary..kad vienoj lovoj..ne dar i dusa kartu sugrust norit lotuliukas.gif

Bet tu ir ziauri bebe.gif ... net pafantazuoti mergoms neleidi...
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 08, 09:12)
Bet tu ir ziauri  bebe.gif ... net pafantazuoti mergoms neleidi...

Taigi negaliu atimt malonumo is saves jus paerzinti nail.gif biggrin.gif
Atsakyti
Uzsispyrele27 thumbup.gif
Sakyčiau Belos visai neblogas aprėdas ir ji su bateliais ax.gif ...tik norėčiau Edvardo marškinukus ištraukti...

Manyčiau , kad Kristen su pridėtinėm sruogom, bent aš norėčiau, kad taip būtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 08 lapkričio 2010 - 09:19