Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė - 9

Laba vakara merginos šiandien buvau pas odos daktare ir išrašė vaistus pav. Momentrasoni gal kas bandėte. Ir taip pat galvai plauti šampuną Sebiprox. Labai įdomu išgirsti atsiliepimus. Nes išdalies biskuti bijau nes mano labai jautri ir sausa oda. Tai jei kas ka žinote parašykite. Tiesa sergu žvyneline jau kokie 2m. (tik galvoje) bet niekaip negaliu jos išgydyti.
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Labai geras sampunas nuo psoriazes Alphosyl. anksciau budavo ir pas mus vaistinese. dabar ,deja,nebe..Bet gal kas gali parvezti is anglijos. nera labai brangus,kiek virs 20litu,bet labai geras.
Atsakyti
gal ka zint apie si krema, jis nehormoninis? gal teko naudot? http://www.boots.com...ream-500g_9264/
Atsakyti
QUOTE(vejune89 @ 2011 03 08, 22:28)
Labai geras sampunas nuo psoriazes Alphosyl.

O man sis visai netiko ir ne kiek nepadejo schmoll.gif Mano didziausia problema galvoje, na jei ten tik truputeli tai gal ka nors ir nuveikia, bet mano atveju nepasiteisino, paskutinio buteliuko ne nepabaigiau. Matyt nuo zmogaus organizmo priklauso. Beje kazkas rase, kad sokolado negalima valgyti, stai as dievinu tiek sokolada tiek duona (jos beje irgi nerekomenduoja) bandziau laikytis dietos nevalgyti nei vieno is siu produktu - pokyciu nebuvo. Tiesiog kiek supratau yra dvi psoriazes pagrindines priezastys: del nervu bei del kepenu veiklos. Jei kepenys blogai dirba, organizmas uzterstas, gal ir padeda visokios dietos ir organizmo valymai, o jei priezastis nervine, tai nelabai ka dieta itakos.
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2011 03 09, 06:06)
gal ka zint apie si krema, jis nehormoninis? gal teko naudot? http://www.boots.com...ream-500g_9264/

Nehormoninis jis. Skirtas sausai odai. Gal ir padetu, jei oda nelabai pazeista, o pzv, tik pleiskanoja.

Gal kam bus naudinga isgirst - man buvo pradeje rastis demeles (nedideles, ~1cm skersmens) ant delno isorinio krasto. Tai tikrai labai tiko ranku kremas va toks biggrin.gif
user posted image

Zodziu, padejo, na, ne stebuklingai - oplia ir nera biggrin.gif , bet gan greit neliko jokiu zymiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 09 kovo 2011 - 15:00
QUOTE(Shania @ 2011 03 09, 15:11)
O man sis visai netiko ir ne kiek nepadejo  schmoll.gif  Mano didziausia problema galvoje, na jei ten tik truputeli tai gal ka nors ir nuveikia, bet mano atveju nepasiteisino, paskutinio buteliuko ne nepabaigiau. Matyt nuo zmogaus organizmo priklauso. Beje kazkas rase, kad sokolado negalima valgyti, stai as dievinu tiek sokolada tiek duona (jos beje irgi nerekomenduoja) bandziau laikytis dietos nevalgyti nei vieno is siu produktu - pokyciu nebuvo. Tiesiog kiek supratau yra dvi psoriazes pagrindines priezastys: del nervu bei del kepenu veiklos. Jei kepenys blogai dirba, organizmas uzterstas, gal ir padeda visokios dietos ir organizmo valymai, o jei priezastis nervine, tai nelabai ka dieta itakos.

Na dėl šokolado tai galiu pasakyti, kad ilgainiui pats pastebėjau, jog man jis kenksmingas, nuo didesnio kiekio šokolado ar kokio saldaus dalyko ima niežtėti, pleiskanoti, na žodžiu, paūmėja šitas reikalas galvoje.. O dėl duonos, nei nesusimąsčiau niekad. Pastebėjau tik tai, jog kepta duona yra labai labai blogas dalykas, ir kad ir kaip stipriai ją mėgstu, tenka pakontroliuoti save ir vengti jos smile.gif
Atsakyti
Turbut kad nuo zmogaus priklauso,o gal tos ligos kokie porusiai dar yra. nes pas mus irgi ligos zidiniai irgi praktiskai vien galvoj.beveik visa galva padengta luobu buvo.jau po pirmo plovimo nustojo niezeti.o paskui pradejo ir nykti tos pleiskanos

Papildyta:
Tiesa,dar vienai pazistamai labai padejo laukiniu naslaiciu arbata. Gere ilgokai,gal koki menesi ar dar ilgiau 2-3 kartus per diena.Rezultatas tikrai buvo,bet ,deja,po kazkiektai laiko berimai vel pasirode... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deadmau5 @ 2011 03 09, 17:43)
O dėl duonos, nei nesusimąsčiau niekad.

As taipogi nesusimasciau, bet skaiciau, kad ir tuose paciuose forumuose, buna zmoniu, kurie atsisako duonos, batono, miltiniu gaminiu ir palengveja. Dar esu skaiciusi, kad nepatartina obuolius valgyti, bet uztat labai gerai gerti obuoliu kompota (kazkaip teigiamai veikia kepenis, o per jas ir zvyneline), nevalgyti rugsciu vaisiu (zvyneline itakoja ir didelis organizmo uzrugstinimas), uztat sveika valgyti soru kruopas, nes jos ta rugstuma mazina. O siaip geriausia kraustytis kur saules daugiau ir jura arciau - tai vienintelis budas atsikratyti sio brudo ilgesniam laikui.
Atsakyti
Shania, tikra tiesa thumbup.gif saules si ligele nemegsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sanija2 @ 2011 03 05, 00:35)
sergant PSO yra speciali dieta pagal Pegano, kaip reikia isvalyti organizma, nes nuo jo uztersumo prasideda visos odos ligos,daug ko negalima ypac SOKOLADO  schmoll.gif ir streso.yra rusu forumas FORUM-PSOR.@.RU is visos Rusijos ir uzsienio zmones dalyjasi savo patirtimi ir tikrai yra labai vertingu patarimu. Kiekvienas atranda savo gydymo buda,svarbu nusokti laiku nuo hormonu, tai nuodas visam organizmui.

Tikrai taip, labai svarbu išsivalyti organizmą, bet ir jį išsivalius toliau reiktų maitintis taip, kad jis vėl neužsiterštų. Visi supranta, kad nėra nei vieno "recepto" ar dietos, kaip išsigydyti nuo psoriazės, ir yra daug variantų, kokių produktų atsisakymas vienam ar kitam sergančiajam padėjo palengvinti ligą, bet juk tai ir yra esmė - kiekvieno organizmas yra kitoks, ir tinkantys/netinkantys produktai irgi yra skirtingi.
Nors kažkas pagalvojo, kad aš čia labai reklamuoju, bet mano tikslas tikrai buvo parašyti nuoširdžiai žmonėms, kas jiems iš tiesų gali padėti. Atleiskit, bet negaliu kažkaip kitaip jums įrodyti - tiesiog reikia arba pasitikėti ir pasiryžti išbandyti, arba ir toliau gyventi kaip iki šiol. Tai kiekvieno sprendimas, o man sąžinė bus rami, kad nieko neslėpiau kišenėje nuo tų, kam tai iš tikrųjų yra svarbu. Kodėl nerašiau apie tai prie išsėtinės sklerozės - todėl, kad psoriazė, sąnarių ligos (podagra) ir diabetas buvo labiausiai atidirbtos šios metodikos kryptys. O šiaip apie ją galima būtų visur rašyti - nes ji ir atjaunina žmogų, ir svorį sureguliuoja, ir turi dar daug kitų teigiamų efektų.
Koks jos išskirtinumas - tinkamus ir netinkamus produktus galima sau susiklasifikuoti ne tik pagal jų rūšį (vanduo, obuolių sultys, duona ir pan.), bet ir pagal jų paruošimo būdą(!), skirtingus gamintojus, veisles/rūšis ir pan. Labai svarbu suprasti, kad chroniškos ligos dažniausiai prasideda jau nuo kasdien vartojamo vandens - vienam gali tikti ir vanduo iš krano, o kitam teks ilgai ieškoti net iš parduodamų, kuris tiktų. Daliai žmonių visiškai netinka virintas vanduo ir virtas maistas. Vienos ir tos pačios sultys gaminamos, taikant skirtingas technologijas, todėl vieno gamintojo gali tikti, o kito - ne. Vieniems tinka raudonos bulvės, kitiems - baltos. Vieniems tinka juoda duona, kitiems - balta. Šokoladą galima atsirinkti, nes jo yra labai daug rūšių. Viena mergaitė atsirinko netgi jai tinkančią kramtomą gumą. Taigi, viskas yra labai individualu ir bandymai kažko atsisakyti aklai (šokolado, duonos) tėra spėliojimai, ir tikrai nepadės 100%. Psoriazė atsiranda ne nuo konkrečių maisto produktų visiems, bet kiekvienam pagal tai, ką jis valgo sau netinkamo (kitam visa tai gali būti netgi labai tinkama).
Tikiuosi, kad ši žinutė bent jau privers susimąstyti, o brukti tikrai niekam nieko nesistengsiu 4u.gif

Sėkmės visoms ir gražaus jums pavasario wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunday: 10 kovo 2011 - 12:09
QUOTE(sunday @ 2011 03 10, 10:06)
Kodėl nerašiau apie tai prie išsėtinės sklerozės - todėl, kad psoriazė, sąnarių ligos (podagra) ir diabetas buvo labiausiai atidirbtos šios metodikos kryptys.

O tai kodel kaipo pavyzdi emet issetine skleroze 10m sergancia moteri? Kad ispudi didesni sudarytu? Kas apie ta liga nezino, tam tikrai ispudzio nebus. Kas zino - velgi bus biskeliuka juokinga rolleyes.gif . 10m ta liga sergancios vaikus planuoja, gimdo, o cia parase, kad "netgi 10m isgyveno" doh.gif . Tfu...
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 03 10, 14:34)
O tai kodel kaipo pavyzdi emet issetine skleroze 10m sergancia moteri? Kad ispudi didesni sudarytu? Kas apie ta liga nezino, tam tikrai ispudzio nebus. Kas zino - velgi bus biskeliuka juokinga rolleyes.gif . 10m ta liga sergancios vaikus planuoja, gimdo, o cia parase, kad "netgi 10m isgyveno" doh.gif . Tfu...

Todėl, kad ta moteris išties serga labai sunkia forma ir todėl, kad būtent su ja susipažinau ir iš jos sužinojau. Nežinau, ką bepridurti... unsure.gif Jei įdomu, galiu surašyti kitų žmonių istorijas, kaip jie pagal šią metodiką išsveiko būtent nuo psoriazės, tik aš jų nepažįstu. Tai yra metodikos autoriaus išsamiai aprašyti realūs atvejai, kuriuos išvertė į lietuvių kalbą būtent ta mano dabar jau pažįstama moteris.
Atsakyti