Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė - 9

Sveikos undineles.atvykau pas teta i svecius i jav... kadangi pasikeite maisto kokybe, banduo mano psoriaze ziauriai paumejo. viena diena vaiksciojau po vaistine ieskodama kokio kremo ir uz akiu uzkliuvo sampunas kurio pavadinimas DERMAREST PSORIASES. na galvoju reikia pabandyti kaip bus taip... po pirmo plovimo issigandau nes viskas pradejo atsokinet ir tie zvyneliai gavosi tokie kazkokie riebus.... pilna galva zvynu baisu net i gatve iseiti kad vel koks nelaiku nesugalvotu atsokti smile.gif bet vat db jau panaudojau pora savaiteliu mazdaug kas antra trecia diena ir zvynu galvoje beveik nebesimato tik kai kur mazos pleiskanytes smile.gif uj kaip dziaugiuosi kad suradau ta sampuna... 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos skaiciau kad homeopatinej vaistinej yra kazkokie lasiukai psorinohil,nuo zvynelines,gal kuri bande
Atsakyti
ir vel as smile.gif ,nusipirkau ir as tu bifoval ,tik nezinau kiek laiko reik gert juos
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2011 01 15, 00:04)
As jo turiu, tik klausimas ar galiu naudot dabar???man kvapas nelabai trukdo, bele tik padetu...anksciau buvau bandzius juo tepliot, bet nepadejo, tai po kokios sav padejau i sona as ji, bet zinau kad reik 1,5 men kazkur kad padetu...

Laba vakara,as cia naujoke bet perskaicius visas zn supratau kad Lietuvoje vis darr noriai naudojami hormonai, o tai siaubas, ko greiciau reikia nusokt nuo ju,perverciau visa milziniska rusu foruma, tai daug daug zmoniu jau po truputi grizta prie svelnesnio gydymo aisku kantrybes reikia nemazai, bet inkstus issaugosi bent. dabar nauduoju 2 sav super krem psori, kolkas anksti ka kalbet,bet jau tu iskilimu nera, truputi pleiskanuoja ir svieseja tos bjaurybes ir dar dieta (yra schema),as pasitikiu to kremu o svarbiausia ziuret i tai pozytyviai smile.gif Dermatologai daro pinigus is musu problemos ne veltui sakoma GERIAUSIA SPECIALIZACIJA TAI DERMATOLOGIJA- NIEKO NEISGYDYSI. BET NIEKAS IR NENUMIRS thumbup.gif Sekmes ir ilgos remisijos visom! P.S. Kas kerta rusiskai forumas vadinasi FORUM-PSOR.RU Informacijos begale visom psoro atmainom, ypac ka liecia nehormonini gydyma!
Atsakyti
Labas,
taipogi seniai cia lankiausi. Sio rudens pabaiga buvo kaip niekad sunki - pso pazeides galvos oda - ne tik kad zvynais lijo, bet dar ir plaukai pradejo slinkti kuokstais, maniau virsugalvis plikas liks. Jokie sampunai, jokie tepalai nepadejo (extra atveju naudojau Elocon krema), viska niezejo, oda issausejo... Kaip cia jau kazkas rase puoliau ziureti internete kuo cia gelbetis (jei vaistai nepadeda) ir radau jog padeda raudoneliu arbata (raminamai veikia nervu sistema) o plauku slinkima pristabdo varnalesu aliejus. Raudoneli pradzioje geriau 2-3 kart per savaite (nescioms negalima, kaip ir didelemis dozemis nes isplauna is organizmo kalci ir dar kazka g.gif ) o galva pries kiekviena plovima tepiau aliejumi ir laikiau iki 4 val. (uzdengus maiseliu ir ant virsaus ranksluosciu). Kadangi pso jau drastiskai lipo ant kaktos tai ir ja tuo paciu aliejumi buvau istepus...reziume pagarejima galvoje pajutau po pirmu 2 savaiciu, nes matyt del aliejaus ne taip sausejo galvos oda, ne taip krito zvynai, galvos nebenieziejo ka tik isplovus. O kas idomiausia tapo nepastebimi ir te zvynai buve ant kaktos. Po gero menesio visai atsisakiau savo nekenciamo elocon tepalo ir jei pamatau kur nors sviecincia demele tepu alyvuogiu arba tu paciu varnalesu aliejumi. Kiek cia realiai padejo sie dalykai nezinau, o gal jau buvo praejes pats pso pikas...ziuresiu kaip bus pavasari.
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2011 02 04, 11:58)
Labas,
taipogi seniai cia lankiausi. Sio rudens pabaiga buvo kaip niekad sunki - pso pazeides galvos oda - ne tik kad zvynais lijo, bet dar ir plaukai pradejo slinkti kuokstais, maniau virsugalvis plikas liks. Jokie sampunai, jokie tepalai nepadejo (extra atveju naudojau Elocon krema), viska niezejo, oda issausejo... Kaip cia jau kazkas rase puoliau ziureti internete kuo cia gelbetis (jei vaistai nepadeda) ir radau jog padeda raudoneliu arbata (raminamai veikia nervu sistema) o plauku slinkima pristabdo varnalesu aliejus. Raudoneli pradzioje geriau 2-3 kart per savaite (nescioms negalima, kaip ir didelemis dozemis nes isplauna is organizmo kalci ir dar kazka g.gif ) o galva pries kiekviena plovima tepiau aliejumi ir laikiau iki 4 val. (uzdengus maiseliu ir ant virsaus ranksluosciu). Kadangi pso jau drastiskai lipo ant kaktos tai ir ja tuo paciu aliejumi buvau istepus...reziume pagarejima galvoje pajutau po pirmu 2 savaiciu, nes matyt del aliejaus ne taip sausejo galvos oda, ne taip krito zvynai, galvos nebenieziejo ka tik isplovus. O kas idomiausia tapo nepastebimi ir te zvynai buve ant kaktos. Po gero menesio visai atsisakiau savo nekenciamo elocon tepalo ir jei pamatau kur nors sviecincia demele tepu alyvuogiu arba tu paciu varnalesu aliejumi. Kiek cia realiai padejo sie dalykai nezinau, o gal jau buvo praejes pats pso pikas...ziuresiu kaip bus pavasari.

Smagu, kad paprastos priemonės yra veiksmingos thumbup.gif dėkui už pasidalinimą patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2011 01 13, 23:07)
Sveikos. Senokai cia besilankiau, nes turiu mazyle, tai ji visa mano laika atima  ax.gif Pagimdzius menesiui nepraejus pso eme sparciai blogeti ir dabar vel priejau prie to kad ryte randu kruvina patalyne, nes peavar miegus kasausi, niezti labai, demes issipletusios ir raudonos  doh.gif o nesciai buvo taip pagereje...Anksciau buvo nemazai kalbeta apie Kartalin tepala, i jo sudeti ieina salidolas, bet tai ne hormoninis vaistas. Kaip manot, ar galeciau ji naudot maitinu krutimi???nebezinau ko griebtis, nepadeda psoriaten, nepadeda jokie kremai kuriuos siulo dermatologe...kazkas anksciau raset kad naudojot Skin Cap zindydamos, ar viskas ok buvo?as juo pasitepu ausis karts nuo karto, nes jau geda buvo i zmones iseit, raudonos raudonos ir apejusios zvynais  doh.gif dabar bent raudonumas praejo...trukdo man dziaugtis motinyste sita slyksti liga  blush2.gif patarkit...

Labukas, turejau tokia problema suausim. Gal pries kokius 3 metus pradejau krapstyt ausis, ypac kaip susinervodavau, tiesiog iskrapstidavau lopus ir tai tapo iprociu, rankos pacios kilnojosi prie tu ausu,po to dar geriau- atradau pleiskanojima uz ausu, vel naujas uzsiemimas smile.gif net aplinkiniai pastebedavo tuos nesveikus veiksmus, rezultatai du isoroniai otitai. buvo sudraskyta vos ne iki kraujo, o daugiau draskai,to labiau norisi blush2.gif pries menesi vel gi ausu uzgulimas, praplove ausis, lb daug tu pleiskanu isplove kadangi su krapsuku prastumiau jas gylyn,LOR prirase tepti aplink ausis ir deti tamponeliu i landa krema su antibiotikais BANEOCIN ir 5 kartus ejau i proceduras silde su lazerine lempa, po 2 sav ausu oda visiskai atsistate nes gydytoja nustebo, bet dar viena ausi tepuosi iki siol, beja tas tepalas sumazina niezejima, nors pradzioj kokia sav nakciai geria antihistamininiu vaistu nuo niezejimo,bevaikstant pas LOR nuejau pas dermatologa pas kuri lankausi del pso, padare tyrima ausu zvyneliu ir nustate pso, kol tepuosi BANEACINU zvynu nera,po to ziuresiu. ODOS prirase naujoviska geli XAMIOL bet be reikalo neskubesiu teptis.SVARBIAUSIA pradziai isgydyti ta uzdegima,gal ten jokio pso nera,LOR sake kad gali buti netikras pso. sekmes 4u.gif
Atsakyti
Geriausias vaistas nuo zvynelines yra Jadvygos zoliu 45nr. arbata. I termosa pasidarot is vakaro ir geriat tris kartus per diena pries valgi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina555 @ 2011 02 05, 16:57)
Geriausias vaistas nuo zvynelines yra Jadvygos zoliu 45nr. arbata. I termosa pasidarot is vakaro ir geriat tris kartus per diena pries valgi.  thumbup.gif

Kuo tas gerumas pasireiskia? kur gauti tos arbatos kaune?
Atsakyti
wub.gif Sveiki.Kadangi esu pasižadėjusi pasidalinti patirtimi gydant žvynelinę, tai tą ir darau.Gal kam pravers. Apie ligą sergantieji, tarp jų ir aš , žinom tikrai daug. Mano kaip "undinėlės" stažas daugiau nei 25 metai. Tiek metų kančios, nevilties, krūva tepalų -cheminių ir natūralių. Rezultatas- depresija, nes viskas padėdavo tik tam kartui.Kūnas- viena žaizda ir vis storėjantis luobas ant jo, įskaitant ir galvą.Beveik išgydė lecitino kapsulės, rusiškas Altajaus šaltalankio aliejus ir antidepresantai. Po tiek metų galėjau apsivilkti tikrus vasarinius rūbus ir nebijoti aplinkinių žvilgsnių. Ir aliejų, ir lecitiną gėriau, kūno netepiau, nes per brangus malonumas. Galvai tuo pat metu naudojau Elokon skystį. Šios priemonės bent man jokio šalutinio poveikio nedarė, atvirkščiai- per pusmetį padarė stebuklą.O buvau jau ant ribos...
Atsakyti
o kuo skiriasi Altajaus ir Lietuvos šaltalankiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ijute @ 2011 02 15, 20:59)
wub.gif Sveiki.Kadangi esu pasižadėjusi pasidalinti patirtimi gydant žvynelinę, tai tą  Šios priemonės bent man jokio šalutinio poveikio nedarė, atvirkščiai- per pusmetį padarė stebuklą.O buvau jau ant ribos...

O ta Altajaus saltalankiu alieju rekomenduojama tepti ar gerti? lecitino kapsules, kaip supratau, ten tas paprastas maisto papildas, kur parduodamas kekvienoj vaistinej?
Atsakyti