QUOTE(Upjora @ 2011 03 10, 23:17)
Aš buvau pas juos,labai apriboti gyvenimo būdą reikėjo,vos ne žolelėm maitintis liepė,o tų preparatų kiek gerti davė
,nebeužtekdavo paroje laiko juos pagal instrukciją sugert
,mečiau
.....
Reikia su šita liga susitaikyt.....Bet kaip???
Aš vis tikiuosi,kad apmažins pažeistus plotus,nes
nagą sveiką turiu tik vieną iš 20. 

Reikia su šita liga susitaikyt.....Bet kaip???
Aš vis tikiuosi,kad apmažins pažeistus plotus,nes

Matai kaip, as buvau seniau Londone uzbegus i viena kinieciu vaistine, tai siule viena buteliuka tableciu gerti ir viena tubele kremo tepti, bet neturejo jokio vertimo i anglu kalba, tai man taip nepatikimai pasirode... Galejo gi ten bet kas nuo bet ko buti... Progai atsiradus ieskosiu patikimu, uzrekomenduotu kinu vaistininku ar, jei Dievas duos, pati atsidurciau kada Azijoj, tai bandyciau visgi juos... O tavo patirti turesiu irgi omeny, paziuresiu ar panasiai ir man bruks...
Susitaikyt tai susitaikyt, bet kad skauda uzkliuvus tuos istustejusius nagus, kai isivaziuoja zemyn nubaltuoti - tai ir naktim skauda... Pastebejau toki dalyka, kad saltuoju metu laiku man pagereja nagu (ranku) bukle, o siltuoju - suprogresuoja... Taigi pagal odos pso, tai turetu saulej gereti, ar nagu ne tas pats... As dar abejoju ar man teisinga ta diagnoze..... Kokius jum testus dare? Na, is kur jus garantuoti, kad pas jus nagu pso, o ne kita kokia liga??? Kazkada netycia vienoj gydymo istaigoj uzmaciau plakata su daugybe ligotu nagu nuotrauku (visokiu baisiu baisiausiu), tai buvo info uzrasyta, kad yra berods apie 150 ivairiu nagu ligu...
Na, islauksiu savaite iki vizito pas dermatologe, tikiuosi pas profesionalia patekt...