Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė - 9

QUOTE(sunday @ 2011 03 10, 12:06)
Tikrai taip, labai svarbu išsivalyti organizmą, bet ir jį išsivalius toliau reiktų maitintis taip, kad jis vėl neužsiterštų.

Na tarkime toks "gydymas" ne mano kisenei, ypac jei paaiskeja, kad negalima valgyti ir gerti visko, ka paprastai valgai. Tokia drastiska ir brangi priemone matyt gera tiems, kam tikrai jau siaudo griebtis tenka. Beje del kramtomosios gumos tai jau visai linksma - sito brudo nereiktu vartoti is viso.
Atsakyti
QUOTE(sunday @ 2011 03 10, 12:58)
Jei įdomu,

Nea, jau neidomu. Jei butum is pat pradziu nuo to pradejus, buciau perskaicius.
O kas yra sunki issetines sklerozes forma? Ar ta moteris metai is metu nesikele is patalo o po to pradejo vaiksciot? Na, atrinkus tinkanti maista...

Ir apskritai ko as cia veliuosi i beprasmes diskusijas doh.gif . Ta pati zvyneline juk irgi labiau reaguoja i stresa, nei i maista.
Atsakyti
Vėl žmonės sieja silpnaprotystę su psoriaze. biggrin.gif doh.gif

Šiandien lankiausi pas reumatologą,tai jis liepė reikalauti iš dermatologės šitų vaistų,sakė,poveikis odai stulbinantis http://www.arthritis...adalimumab.aspx .Veiksmas JK.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2011 03 10, 16:19)
Vėl žmonės sieja silpnaprotystę su psoriaze. biggrin.gif  doh.gif
Šiandien lankiausi pas reumatologą,tai jis liepė reikalauti iš dermatologės šitų vaistų,sakė,poveikis odai stulbinantis http://www.arthritis...adalimumab.aspx  .Veiksmas JK.

biggrin.gif

Boze, mane pritrenke is karto pirmas sakinys - ...... is a type of drug....... Nebijai huh.gif ?
O vdrug visai patiks bigsmile.gif

O tu nuo ko pradejai zygius pas dermatologe? Nuo GP? Reikia prasytis, kad siustu?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 03 10, 17:31)
biggrin.gif

Boze, mane pritrenke is karto pirmas sakinys - ...... is a type of drug....... Nebijai huh.gif ?
O vdrug visai patiks bigsmile.gif
O tu nuo ko pradejai zygius pas dermatologe? Nuo GP? Reikia prasytis, kad siustu?

Nieko nebebijau irnesakyk.gif,nes vartoju kitą baisybę http://www.nlm.nih.g...ds/a682019.html ,bet jau jaučiuosi žmogumi,laigau kaip gazelė biggrin.gif .Pradėjau nuo išsikraustymo į kitą miestą biggrin.gif ,nes ten kur gyvenau dermatologė man nespėjus įeit pro duris pasakė,kad toliau tepčiau Betnovate nes kitų vaistų nėr.Tai va,o čia manim labai rūpinasi,labai.Vis keičia tepalus,galvo oda pritaikė šampūną,kurį naudoju kartą per savaitę ir nei dėmelės (Etrivex šampūnas).Hormonų injekciją gavau,nepasakyčiau,kad pagelbėjo.... g.gif ,o vat dabar,kai tą aukščiau minėtą brudą jau trys mėnesiai valgau tai matau pokyčius ir odoje thumbup.gif .
Jo jo,GP suorganizavo susitikimą su dermatologe ir ta manęs jau nepaleidžia,matyt,patikau biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 10 kovo 2011 - 18:54
šalutinis poveikis irgi stulbinantis ir kaina doh.gif
http://www.vaistai.l...v-0-8ml-n2.html
Atsakyti
QUOTE(ede_la @ 2011 03 10, 18:10)
šalutinis poveikis irgi stulbinantis ir kaina  doh.gif
http://www.vaistai.l...v-0-8ml-n2.html

Visi vaistai turi pašalinį poveikį irnesakyk.gif .O kaina blink.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 10 kovo 2011 - 19:39
tai kas be ko kad turi, o situ tai fantazija atsoka blink.gif ,kiek man zinoma LT gauti gydyma siais vaistais pso atveju laaaaaaaaaabai sunku, kazkodel tai, bent jau man taip gydytoja pasake blink.gif

Visi vaistai turi pašalinį poveikį irnesakyk.gif .O kaina    blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(ede_la @ 2011 03 10, 18:48)
tai kas be ko kad turi,  o situ tai fantazija atsoka blink.gif ,kiek man zinoma LT gauti gydyma siais vaistais pso atveju laaaaaaaaaabai sunku, kazkodel tai, bent jau man taip gydytoja pasake blink.gif

Man atrodo,kad daug kas nuo gydytojo priklauso...Nežinau ar gausiu aš šituos vaistus,neaišku ką dermatologė pagiedos.Bet reumatologas įsitikęs,kad man jų reikia ir kad jie man padės.
Atsakyti
na kadangi pas mane su oda tik problemeles, ir tai dar pusetinos, paberia tik ziema, vasara dingta, tai nesu tas pacientas kuriam reikia tokio gydymo, yra kam tikrai blogiau....
Tikiuosi kad tu juos gausi ir tau jie pagelbės 4u.gif
QUOTE(Upjora @ 2011 03 10, 20:55)
Man atrodo,kad daug kas nuo gydytojo priklauso...Nežinau ar gausiu aš šituos vaistus,neaišku ką dermatologė pagiedos.Bet reumatologas įsitikęs,kad man jų reikia ir kad jie man padės.

Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 03 10, 20:31)

Sveikuciai 4u.gif
Sekmes visiems, besigydantiems...
As stengiuos kuo maziau apie liga galvot, nes liudna pasidaro, kad nepagydoma verysad.gif
Mano pradzia buvo sunki, nioekas LT nesiskaite, girde brudnus vaistus nuo grybelio (net du kartus 2000m ir 2004m), lupo koju nyksciu nagus, ir kei vsiteik nieko nepagyde - taip priejo isvados, kad visai ne grybelis, o nagu zvyneline... Bet jokio tyrimo tai tikslaus neatliko...
Taip, pirma eini pas GP, pasipasakoji bedas ir sakai, kad reikia pas dermatologa, tai GP kompu uzregistruos tau ta vizita (manes atsiklause, kokioj ligoninej noriu) ir paskui lauksi namie laisko is tos ligonines su nurodyta data ir kt. info.
Man nagu pso, tai anglai nuvyle mane (2008m), jokiu vaistu neturejo, israse kazkokius nuo odos pso, kad tepti apie nagus, paciai moket uz juos reikejo.
Dabar eisiu LT pas dermatologu kitoj savaitej, nes jau koju nyksciu nagai yra nepapasakojamos bukles... doh.gif Seimos gyd israse siuntima, sake, kad LT visi vaistai nuo pso yra kompensuojami, paziuresiu, ka gero cia man parekomenduos...
Siaip noreciau isbandyt kada kokiu kinieciu medicinos siuloma gydima, tik dabar tam salygu nera... Cia tokia mano svajone i ateiti...

O 'drug' labai angluose naudojamas zodis kaip vaistai, pagal situacija supranti, kad ne apie narkotikus kalba yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avetė: 10 kovo 2011 - 20:49
QUOTE(Avetė @ 2011 03 10, 19:49)
Siaip noreciau isbandyt kada kokiu kinieciu medicinos siuloma gydima, tik dabar tam salygu nera... Cia tokia mano svajone i ateiti...

Aš buvau pas juos,labai apriboti gyvenimo būdą reikėjo,vos ne žolelėm maitintis liepė,o tų preparatų kiek gerti davė doh.gif ,nebeužtekdavo paroje laiko juos pagal instrukciją sugert doh.gif ,mečiau irnesakyk.gif .....

Reikia su šita liga susitaikyt.....Bet kaip???

Aš vis tikiuosi,kad apmažins pažeistus plotus,nes doh.gif nagą sveiką turiu tik vieną iš 20. doh.gif
Atsakyti