QUOTE(Kuzia @ 2011 03 10, 20:31)
O tu nuo ko pradejai zygius pas dermatologe? Nuo GP? Reikia prasytis, kad siustu?
Sveikuciai
Sekmes visiems, besigydantiems...
As stengiuos kuo maziau apie liga galvot, nes liudna pasidaro, kad nepagydoma
Mano pradzia buvo sunki, nioekas LT nesiskaite, girde brudnus vaistus nuo grybelio (net du kartus 2000m ir 2004m), lupo koju nyksciu nagus, ir kei vsiteik nieko nepagyde - taip priejo isvados, kad visai ne grybelis, o nagu zvyneline... Bet jokio tyrimo tai tikslaus neatliko...
Taip, pirma eini pas GP, pasipasakoji bedas ir sakai, kad reikia pas dermatologa, tai GP kompu uzregistruos tau ta vizita (manes atsiklause, kokioj ligoninej noriu) ir paskui lauksi namie laisko is tos ligonines su nurodyta data ir kt. info.
Man nagu pso, tai anglai nuvyle mane (2008m), jokiu vaistu neturejo, israse kazkokius nuo odos pso, kad tepti apie nagus, paciai moket uz juos reikejo.
Dabar eisiu LT pas dermatologu kitoj savaitej, nes jau koju nyksciu nagai yra nepapasakojamos bukles...

Seimos gyd israse siuntima, sake, kad LT visi vaistai nuo pso yra kompensuojami, paziuresiu, ka gero cia man parekomenduos...
Siaip noreciau isbandyt kada kokiu kinieciu medicinos siuloma gydima, tik dabar tam salygu nera... Cia tokia mano svajone i ateiti...
O 'drug' labai angluose naudojamas zodis kaip vaistai, pagal situacija supranti, kad ne apie narkotikus kalba yra...
Bet kuriuo momentu galiu tapti geresnė, bet kurį momentą pasirinkti?..