Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė - 9

Tęsiame toliau 4u.gif Sena tema čia
Kažkas kalbėjo apie nagų priauginimą sergant nagų pso, tai žinokite mano atveju, šis "gydymo būdas" pasiteisino žymiai geriau, negu kokie vaistai thumbup.gif prisiauginus nagus jau esu apie pusę metų, tai nagas kuris man nuolatos įaugdavo, gražiai išsilygino ir jau nebeįauga thumbup.gif o kai kurie nagučiai pasidarė gražesnės spalvos, jau pastebimai, netgi nežinau kaip paaiškinti, ta ružava nago dalis didėja, labiau tampa panašus į sveiką nagą. Kad tik neprišnekėčiau, kaip čia viskas gerai tongue.gif iš savo patirties siūlau visoms, kovojančioms su nagų pso, pabandyti prisiuginimą mirksiukas.gif tik reikia rasti gerą meistrę, jeigu kam reikės moters, pas kurią tvarkausi nagus Vln, rašykite mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau 6 dienos kaip tepu Daivobet tepala thumbup.gif jauciu, dar po keliu dienu nebeliks nei zymes ant ranku, koju ir veido thumbup.gif labai pagrazejo oda, nesitikejau, kad taip greitai sulauksiu tokio rezultato smile.gif
Galva tepu Daivonex tirpalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*_* @ 2010 11 05, 23:22)
Jau 6 dienos kaip tepu Daivobet tepala  thumbup.gif  jauciu, dar po keliu dienu nebeliks nei zymes ant ranku, koju ir veido  thumbup.gif labai pagrazejo oda, nesitikejau, kad taip greitai sulauksiu tokio rezultato smile.gif

Labai atsiprasau ir tikrai nenoriu nuliudinti, bet tas pagerejimas tik tol kol tepate kiekviena diena. kap bebutu gaila.
Atsakyti
QUOTE(*_* @ 2010 11 06, 00:22)
Jau 6 dienos kaip tepu Daivobet tepala  thumbup.gif  jauciu, dar po keliu dienu nebeliks nei zymes ant ranku, koju ir veido  thumbup.gif labai pagrazejo oda, nesitikejau, kad taip greitai sulauksiu tokio rezultato smile.gif

Daivobet yra stiprus vaistas, todel poveikis yra greit matomas, bet nustojus ji vartoti, viska sugrizta unsure.gif Patarciau jo nepiknaudziauti, nes oda greit prie jo pripranta ir veliau silpnesni vaistai gali nepadeti
Atsakyti
Man daivonex nudegino oda aplink nagus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saisyda @ 2010 11 05, 23:24)
Labai atsiprasau ir tikrai nenoriu nuliudinti, bet tas pagerejimas tik tol kol tepate kiekviena diena. kap bebutu gaila.

QUOTE(*jolantab* @ 2010 11 06, 10:40)
Daivobet  yra stiprus vaistas, todel poveikis yra greit matomas, bet nustojus ji vartoti, viska sugrizta  unsure.gif Patarciau jo nepiknaudziauti, nes oda greit prie jo pripranta ir veliau silpnesni vaistai gali nepadeti

o as taip tikejausi... verysad.gif
Atsakyti
o ka naudojat turedamos nagu psioraze? man pas gydytoja tik po 2sav, o jauciu diskomforta del nagu verysad.gif
Atsakyti
O as MB nupirkau sampuna ir tepaliuka is sito psl http://psoriasis.uco...sam_laikui/0-14 Thai Herbal Remedy, tai super thumbup.gif Pleiskanu sumazejo iki minimumo, nes galvos oda tragiska.. isgyt neisgijo bet dar neseniai ir naudojam, o dar neina priverst MB plautis galvos kas dien doh.gif O tas tepaliukas irgi padejo, tepem tik rankas iki alkuniu, jau isnyko beveik visos demes, tik va klausimas per kiek laiko atsinaujins? Kai suzinosiu parasysiu smile.gif Kadangi zvyneline ant visoo kuno tai kaina kosmine bisk gautusi tu tepaliuku, nes ten jo labai mazai verysad.gif bet jei tikrai padetu tai butu super thumbup.gif na svarbiausia be hormonu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2010 11 08, 16:36)
O as MB nupirkau sampuna ir tepaliuka is sito psl http://psoriasis.uco...sam_laikui/0-14 Thai Herbal Remedy, tai super  thumbup.gif  Pleiskanu sumazejo iki minimumo, nes galvos oda tragiska.. isgyt neisgijo bet dar neseniai ir naudojam, o dar neina priverst MB plautis galvos kas dien  doh.gif  O tas tepaliukas irgi padejo, tepem tik rankas iki alkuniu, jau isnyko beveik visos demes, tik va klausimas per kiek laiko atsinaujins? Kai suzinosiu parasysiu smile.gif Kadangi zvyneline ant visoo kuno tai kaina kosmine bisk gautusi tu tepaliuku, nes ten jo labai mazai  verysad.gif  bet jei tikrai padetu tai butu super  thumbup.gif  na svarbiausia be hormonu.. smile.gif

As turiu sampuna ir taip kaip jusu vyras negaliu prisivers kasdiena plaut galva blush2.gif doh.gif reiks pradet jau gal blush2.gif To balzamo ryskiai mazai ir tikrai neuzteks tolygiai su buteliuku sampuno, na komercija ka darysi.bet papildymo nepirksiu schmoll.gif biggrin.gif

man nuo kojyciu dingo zidinukai tai ir netepu daugiau tuo dermovate kremu blush2.gif ar geraidarau?? bet jau savaite netepu ir viskas gerai, kolkas neatsinaujina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2010 11 08, 13:36)
O as MB nupirkau sampuna ir tepaliuka is sito psl http://psoriasis.uco...sam_laikui/0-14 Thai Herbal Remedy, tai super  thumbup.gif  Pleiskanu sumazejo iki minimumo, nes galvos oda tragiska.. isgyt neisgijo bet dar neseniai ir naudojam, o dar neina priverst MB plautis galvos kas dien  doh.gif  O tas tepaliukas irgi padejo, tepem tik rankas iki alkuniu, jau isnyko beveik visos demes, tik va klausimas per kiek laiko atsinaujins? Kai suzinosiu parasysiu smile.gif Kadangi zvyneline ant visoo kuno tai kaina kosmine bisk gautusi tu tepaliuku, nes ten jo labai mazai  verysad.gif  bet jei tikrai padetu tai butu super  thumbup.gif  na svarbiausia be hormonu.. smile.gif

Bet ar galima 100% patikėti, kad tam Remedy nėra nė kiek hormonų g.gif Masinės komercijos laiku sunku rasti sąžiningai dirbančius. Labai lauksim, tikėkimės gerų rezultatų smile.gif
Atsakyti
O aš gavau laišką iš savo dermatologės,kad man negalima lempų terapijos dėl kitų sveikatos problemų verysad.gif ,dėjau viltis į tą terapiją,nes kuo toliau,tuo baisiau atrodau verysad.gif .Reumatologai suleido hormnų dozę praeitą savaitę,kažin,ar padės nors kiek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(anchelika_84 @ 2010 11 07, 14:14)
o ka naudojat turedamos nagu psioraze? man pas gydytoja tik po 2sav, o jauciu diskomforta del nagu  verysad.gif

Prisiauginau, kitos priemones nepadejo.
Atsakyti