Šilinge, tau tu darrrrrrrrr nepradėjai
O aš bliamba jautu susipainiojau - kažko man iš trans -lia -lia-lia į final agave perėjimas nepatinka
Reik turbūt kaip Tiklis parėkaut langą atsiddarius gal suprasiu kas pri ko
QUOTE(mama-gita @ 2010 11 12, 10:27)
O aš bliamba jautu susipainiojau - kažko man iš trans -lia -lia-lia į final agave perėjimas nepatinka
jei viskas gaunasi pagal akis nuo iki, porą trejetą eilių ir pamatysi kad viskas taip ir turi būti
''kuo garsiau plesai maike''(rekauji ),tuo paskui viskas lengviau atrodo ...dar pravercia ir galva i siena patrankyt,buna kad genialiu minciu kyla ...na nuraizgau uzbaigimo eile,ir einu skalbt...(tik reik pasitikrint ar ada yciu tiek turesiu )...
ir dar-uzliuliuosit mane akmenais,zek ir graziom raidem kalbet ismoksiu
QUOTE(tiklis @ 2010 11 12, 09:48)
nugi tik nauda is to sm forumo,ir skaros urmu,ir kalbet ismoksi
labas rytelis
labas rytelis
vaikai sotus,zaislu pilni namai,pats tas pradet megst
vaikai sotus,zaislu pilni namai,pats tas pradet megst
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 12, 09:22)
Šilinge, tau tu darrrrrrrrr nepradėjai
Taigi sakiau - svarbu netyčia siūlų nenusipirkt Pribaiginėju sijoną Liko tik juosmuo ir susiūti, be to, nuo pirmadienio virbalų į rankas nebuvau paėmus
Klausykit
Ar man su akim blogai, ar as durna ar kaip cia yra...
Buvau parduotuvej, ieskodama plonos vilneles prie namu ROMA nera, kitu pavadinimu aisku neatsiminiau, kai reikejo
Apziurejau siuliukus SMYRNA gal platinum, bet del to nesu isitikinus... Bet aiskiai atsimenu, kad buvo metrazas 100g/1400m Pagalvojau - per ploni bus
Dabar ziuriu, ziuriu internete, kad visur ju metraza raso 750m/100g
Tai ar ju skirtingu buna ar jau man eit akis tikrintis
o gal ne smyrna visai protas susimaise - reiks uzsirasyt kita karta
tai jeigu butu kazkokia vilnele su 1400m/100g - neiseitu is jos skara? Dvigubu siulu, tai turbut nesiziuretu ane?
Ar man su akim blogai, ar as durna ar kaip cia yra...
Buvau parduotuvej, ieskodama plonos vilneles prie namu ROMA nera, kitu pavadinimu aisku neatsiminiau, kai reikejo
Apziurejau siuliukus SMYRNA gal platinum, bet del to nesu isitikinus... Bet aiskiai atsimenu, kad buvo metrazas 100g/1400m Pagalvojau - per ploni bus
Dabar ziuriu, ziuriu internete, kad visur ju metraza raso 750m/100g
Tai ar ju skirtingu buna ar jau man eit akis tikrintis
o gal ne smyrna visai protas susimaise - reiks uzsirasyt kita karta
tai jeigu butu kazkokia vilnele su 1400m/100g - neiseitu is jos skara? Dvigubu siulu, tai turbut nesiziuretu ane?
nu ir susipainiojau ,dabar suku galva ar mazaji varianta daryt ar didyji
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 11 12, 11:46)
nu ir susipainiojau ,dabar suku galva ar mazaji varianta daryt ar didyji
nu zinok gal mazaji-nes capri mazoji gavosi ohoho ...ir mano mazoji visai ne mazoji ..nors ziurint is kokiu siulu mezgi
aagnex- na as smirna platinum( zinokit pas mus ''kaimo ''siulu parduotuvej tokiu buvo ...jau ciupinejau,tik spalva nepatiko ) ''ciupinejau'' skarai,tai jos metrazas 750 m ...o jei plonesni,tai jau cia siuvimo siulai ...gal klaid etiketej ...nu neisivaizduoju mezimo siulu 1400 m
QUOTE(Šilingė @ 2010 11 12, 11:56)
Na jei ką, tai aš nusižiūrėjau vilnelę būtent tokią ploooną 100/1400 Ir žadu bandyti vienu siūlu 3,5 virbalais atrodo taip... skara
Aišku, priklauso ir nuo mezgimo įpročių. Laisvai mezgant bus visiškas voratinklis
Aišku, priklauso ir nuo mezgimo įpročių. Laisvai mezgant bus visiškas voratinklis
as laaabai kietai mezgu reiks gal pabandyt nusipirkt