Radė-nugi labai daili Aeolian'a
QUOTE(Olaiva @ 2010 11 11, 14:22)
is kelio veda sitos skaros
galima pasirodysiu,nes ajomajo,bet echo flower
galima pasirodysiu,nes ajomajo,bet echo flower
Nuostabi skara- kaip lengas pūkas
Radė šauni juodukė
QUOTE(Olaiva @ 2010 11 11, 15:22)
tikrai veda iš kelio skaros aš jau trečiai kibau į atlapus, o kiek dar eilėj
o pavadinimas koks
kur tiklis kiba vėl nemezga, o žaislus į maišus krauna
ta tam...as cia ,tyliai kamputi ...viska matau viska girdziu... ir skaiciuuuuuoju..,kad nebut kaip vakar ...
siandien kiek skaryciu pasifotosesino ...net akys raibsta ..
RADE- kokia lengva ,nors ir tamsios spalvos,bet atrodo besvore kaip pluksna ...
o del zaislu- tai vel keliems men. bus ramu ,kol mano peliukai vel visokiu deziu dezuciu,popieriuku nepritemps
siandien kiek skaryciu pasifotosesino ...net akys raibsta ..
RADE- kokia lengva ,nors ir tamsios spalvos,bet atrodo besvore kaip pluksna ...
o del zaislu- tai vel keliems men. bus ramu ,kol mano peliukai vel visokiu deziu dezuciu,popieriuku nepritemps
O aš tiek norėjau, kad pradėjau su paprastais(be valo) virbalais.Žiūrėsiu kiek taip patempsiu . Setup ir 4 yukas suvariau, daba transa bišk atidžiau reik sekt .
O siūlus vis dėlto margiukus ėmiau, man pačiai - bet mama juos dievina, o skara mamai... Nebent š.. gausis
O siūlus vis dėlto margiukus ėmiau, man pačiai - bet mama juos dievina, o skara mamai... Nebent š.. gausis
pagaliau pradejau megst ,kol kas viskas gaunasi gerai ,ziuresim kaip toliau bus
QUOTE(siaudukes @ 2010 11 11, 18:23)
http://knitting-club...cho-flower.html
as Haruni pabaigiau
sekanti bus skara ne skara,o baktusas
QUOTE(Olaiva @ 2010 11 12, 00:07)
na ir tempai
numezgiau jau 4 kartus yucca,kaip sakoma ,gera pradzia puse darbo ,einu miegot,o ryt kibsim toliau
Labas rytelis lengvai kvaištelėjusiom mezgėjom . Kaip jūs ir sugebat iki 2 nakties megzt
Gaudykit vietoj kavutės šaltos jūros vandenėlio Be to kazkas sakė, kad akmenys ramina...
Gaudykit vietoj kavutės šaltos jūros vandenėlio Be to kazkas sakė, kad akmenys ramina...
Labas rytas Žiūriu, nieks nebus, reikia per pietus važiuot siūlų pirkti Prisižiūrėjau čia gražumų