Ka manot del mano siulu - normaliai iseitu is tokiu?
Gerai, kad savaitgaliais vyras prie kompo tik rytais prileidzia, tai iki pirmadienio dar palauksiu...
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 05, 16:23)
Ka manot del mano siulu - normaliai iseitu is tokiu?
Gerai, kad savaitgaliais vyras prie kompo tik rytais prileidzia, tai iki pirmadienio dar palauksiu...
O tu atsispausdink schemas ir iki pirmadienio bus skara
Galiu drąsiai iš savo patirties pasakyt, kad skarą išeina nusimegzt NET per dvi dienikes nebūtinai tokią
paklauskit Olaivos man rodos, ji per 3 dienas nuraitė skarą
as mezgiau 3 dienas,bet su tarpais,buc isigazavusi,tai kaip ir Liniuka buc per 2 nuraiciusi.malonumas,o ne mezgimas
kokią temą aptikau
ir skara kokia faina mmmm
noriu ir aš
ir skara kokia faina mmmm
noriu ir aš
QUOTE(Limit @ 2010 11 05, 14:34)
Sąrašėlis kas mezga ar megs šią skarą:
1. Rasytė
2. Olaiva (jau antrąją)
3. Capricorn
4. Šilingė (kaip pati sako, pasyviai, bet mes paaktyvinsim savo numegztais vaizdais. Pažadam
5. Limit
6.Ristina
7. -Radė
1. Rasytė
2. Olaiva (jau antrąją)
3. Capricorn
4. Šilingė (kaip pati sako, pasyviai, bet mes paaktyvinsim savo numegztais vaizdais. Pažadam
5. Limit
6.Ristina
7. -Radė
Vajergutėliau, koks sujudimas
Kol aš po parduotuves basčiausi-kiek naujų žmogeliukų atsirado
Nagis-kimbam in darbely, bet reik pirma triobą susitvarkyt ir tada malioooooniai atsisėdus narpulint
Hemetra, jei megzti aplamai moki, su raštais irgi pavyks. Svarbu- NORĖTI
Tikli, ramiakas, viskas yr liuks, nestresuok ir eik ieškot valinių vrbaliukų
Radė-in sąrašiuką įsitraukei jau. Siūlikus jau turi?
Aaagnex-tiktų tavo siūlikai, bet iš kokio šilkmoheriuko būt dar gražiau
Nagis-kimbam in darbely, bet reik pirma triobą susitvarkyt ir tada malioooooniai atsisėdus narpulint
na gera,( matot-nekalbu didelem raidem ),turiu virbalus,turiu siula(na ne mochera,nes kazkaip as nepasitikiu savo jegom,tai jei reiks ardyt,tai sitas ardysis lengvai )...bet pasiskaiciau as ta aprasyma-ir sustresavau! pagal shema mezgiau gal pries daugiau nei 15metu(tikrai )o dar skraiste-nu isvis man cia kazkoks ...!!!...jau man stresas!as cia paskutiniu metu ,is naujo atrandu rankdarbius,tai tenka prisimint viska ...ir vat dar kas-as ziuriu,kad man ir rasto foto lengviau suprast kaip megst nei is shemos ..ar gal man kas negerai ...?kaip sakant,ziuriu i knyga ir matau...jura ...ech..einu pasivaiksciosiu
Jūra tu jūra... kas tau ten neaišku?
viskas neaisku!!! ...aisku tik kaip pradzia su 3 akim padaryt ...o jei rimtai-tai dar tik atsisedus ''nuo dusios nagrineju viska''... ...ir dar karteli ...zinau,kad iskils begale klausimeliu ...uztai ir ''trimituoju'' cia ...vat tik truputi apsitvarkau,ir jau imsiu megstt...vat tada ir uzmetysiu jus ''sos'' zinutem...iskart labai prasu kantrybes su manim ...as ta ,kuri nebijo klaust ir klaust ir klaust jei kas neaisku ..nesupykit,jei kas ne taip
pries pradedamos pamislykit,kokios jums sios skaros reikia:puosnios sventems,uzsimesti i teatra ar pasdiena ant paltuko
jei pirmas variantas,tada siulau tik mohera,o dar geriau-silkmoheri.atrodys puosniai,pasakiskai
jei antras variantas,tada vilnele ir bet kas
jei pirmas variantas,tada siulau tik mohera,o dar geriau-silkmoheri.atrodys puosniai,pasakiskai
QUOTE(tiklis @ 2010 11 05, 18:17)
nesupykit,jei kas ne taip
kaip toj dainoj...atleisk jei kas buvo ne taip, ne taip...
aš irgi tvarkausi ir bandysiu atsibombarduot į tavo klausimus kiek pati ką suprantu
Oho kiek entuziazmo
Nu tai atitempiu cia saviske. Gerai, kad nufotkinau vakar, nes siandien jau visa pirstu antspaudais aplipdyta, nesgi i darba buvau nusinesus sarkom pasirodyt
79 g. vilneles su kasmyru, 3.5 nr ADDI.
Nu tai atitempiu cia saviske. Gerai, kad nufotkinau vakar, nes siandien jau visa pirstu antspaudais aplipdyta, nesgi i darba buvau nusinesus sarkom pasirodyt
79 g. vilneles su kasmyru, 3.5 nr ADDI.
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 05, 17:52)
Vajergutėliau, koks sujudimas
aham turiu tokią moherą paprastainišką dairiaus kur ją realizavus, nugis pravers, dovanai labai liuks
po triobą ir man reik paskraidyt ir turbūt be pirmadienio nevirbaluosiu, nes savaitgalį šioks toks sujudimas nusimato
bet ši skara labai žavi
kiek schemas tyrinėjaus, tai žadu nedėt karoliukų tiek daug
Liniuka WAU
QUOTE(Olaiva @ 2010 11 05, 18:38)
pries pradedamos pamislykit,kokios jums sios skaros reikia:puosnios sventems,uzsimesti i teatra ar pasdiena ant paltuko
aš tai abiejų variantų norėčiau tik skirtingų skaros raštų, bet va siūlų reik ieškotis antrajam, o ir pirmajam variantui prabangesnės moheros reiktų
Olaiva tavo skarą tirinėjau - kiek karolių sudėjai?