QUOTE(mama-gita @ 2010 11 11, 12:16)
Laba diena mezgėjėlės, ilgai svaigau aš žiūrėdama į tas skaras ir manu gana- reik daryt . Gal aš bišk nugrybausiu - bet radau tokias - 'kiri', 'haruni',
'filigrano', 'garden of Alla'. Suprantu, kad jūs truputį kitokią darot, bet al kaip pirmą kart bandysiančiai tokį stebuklą sukurpt patartumėt - koks moelis lengvesnis būtų?
Ir dar
ar tos pradinės akys bus skaros kampas? mat noriu mamytei gal pamargintą daryti, o mėginėlių aryt nu baisiai nemėgstu
Ir dar
ar tiktų siūlai 50mohera,50akrilas 100r-500m arba 40akrilo,30mohero,30poliamido 50r-450m?????
Papildyta:
oho kiek daug raidžių pamečiau matyt vaikai su žaidimais baigia klaviatūrą sunaudot
'filigrano', 'garden of Alla'. Suprantu, kad jūs truputį kitokią darot, bet al kaip pirmą kart bandysiančiai tokį stebuklą sukurpt patartumėt - koks moelis lengvesnis būtų?
Ir dar
ar tos pradinės akys bus skaros kampas? mat noriu mamytei gal pamargintą daryti, o mėginėlių aryt nu baisiai nemėgstu
Ir dar
ar tiktų siūlai 50mohera,50akrilas 100r-500m arba 40akrilo,30mohero,30poliamido 50r-450m?????
Papildyta:
oho kiek daug raidžių pamečiau matyt vaikai su žaidimais baigia klaviatūrą sunaudot
kuri gražiausia-tą ir imk. gal haruni paprastesnė...nežinau...aš nuo gan sudėtingos pradėjau-bet įveikiau. svarbu norėti
pradinės akys, ta dalis kur prie kaklo.
siūlai jei ploni tiks, bet mes jau atradom kad moheris arba vilnelė plona idealno skaroms.
QUOTE(rnikole @ 2010 11 11, 12:52)
o stai ri mano skara, tik labai nepeikit manes del tampymo nemoku as dar, vienas dalykas tai per mazai turejau smeigtuku, sakiau dasipirksiu ir dar karta tampysiu
Rnikole, matau kad graži skara, bet tikrai darkart pamėgink ištampyti-grožis padidės dar labiau Dėl ko nepavyko ištampyt-gal netvirtas pagrindas ant kurio tampei šlapią?