o pas mane atvirksciai su ta haruni skara niekaip jos negaliu numegzti, vis negaliu nuo A schemos tinkamai pereiti prie B.. o va sita tai numezgiau be jokiu ardymu ir is karto...
Merginos, reikia pagalbos! Mezgu mažąjį variantą, Yucca chart pakartojau 4 kartus, pasitikrinau pagal schemą akių skaičius atitinka. Dabar bandau prijungt Final agave chart ir iš kažkur atsiranda 8 papildomos akys, nesueina schemos vizualiai matau, kur jos turėtų susijungti, bet mezgant nuo pradžių nieko neišeina... nesuprantu, kas gali būt ne taip, help..
QUOTE(cordi @ 2010 11 10, 17:36)
Merginos, reikia pagalbos! Mezgu mažąjį variantą, Yucca chart pakartojau 4 kartus, pasitikrinau pagal schemą akių skaičius atitinka. Dabar bandau prijungt Final agave chart ir iš kažkur atsiranda 8 papildomos akys, nesueina schemos vizualiai matau, kur jos turėtų susijungti, bet mezgant nuo pradžių nieko neišeina... nesuprantu, kas gali būt ne taip, help..
o tu po 3 akis sumegzdinejai pirmoj eilej, kur paryskintas bruksniukas?
cia kalbu apie final agave schemos pirma eile
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 10, 17:39)
o tu po 3 akis sumegzdinejai pirmoj eilej, kur paryskintas bruksniukas?
po tris, bet vistiek neišeina kažkas.
dar kartą perskaičiavau akis, na pagal Yucca chart mažam variantui po 4 kartojimų be kraštinių akių išeina 63 akys, paskaičiavau final agave schemą, ten irgi turi būt 63, bet realiai man iš kažkur lieka tos nelemtos 8 akys
QUOTE(cordi @ 2010 11 10, 17:41)
po tris, bet vistiek neišeina kažkas.
o kodel po tu po yucca mezgi iskarto final agave? O kur transition chart?
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 10, 17:45)
o kodel po tu po yucca mezgi iskarto final agave? O kur transition chart?
Vajėzus, na ir vėpla gi aš! ir kaip taip pražiopsot instrukcijas ačiū labai labai, lakiu toliau megzt, kažkaip ne taip perskaičiau instrukcijas pirmam psl
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 10, 15:16)
kai pradėjom megzt, maniau kad einam greta, nes pagal raportus panašiai sakei esi jau numezgus...o še tau...dar dešimt eilių, tai ku veikei tiek dienų???
aš jau antrą įpusėjau
aš jau antrą įpusėjau
nu ka veikiau, ka veikiau -viska!supranti,nu man labai labai laaabai reikejo truputi margucio paltuko dukrai pabandyt-ikvepimas kaip skant atejo ..pas kui maziuka biskutuka pamezgejau vyro megstini,kad nezystu ...paskui patinginiavau, ...ka dar-ai vaiku zaislus pertvarkiau( sakes,mergyckos,ir pas jus taip kaip pas mane ta didziuli ''bulvini maisa'' siuksliu-sulauzytu- zaislu istempiau ...popieriuku,kinderiu dekliuku, ir t.t....pritempe visko,kaip pelenai kokie ...ir dar neduoda ismest-rekia kad reiks dar!!!! ....) vat jau vakare tai reiks pabaigt viska ...jei vel koks biesas nepamaisys
o as jau siulus gavau tik nezinau kada pradesiu,dar laukiu kol virbalus atsius
Kaip smagiai mezgasi, dar kai paskaitai komentaruose dažniausiai daromas klaidas
Set up, yucca ir transition nuvariau per dieną, o edge jau mezgasi žymiai lėciau... tik mezgu ant tiesių virbalų, nes valinių nemėgstu, tai toks guzas gaunasi užsirietusiu kraštu
Set up, yucca ir transition nuvariau per dieną, o edge jau mezgasi žymiai lėciau... tik mezgu ant tiesių virbalų, nes valinių nemėgstu, tai toks guzas gaunasi užsirietusiu kraštu
QUOTE(cordi @ 2010 11 10, 18:36)
o tai transition chart kuuuuur?
Papildyta:
QUOTE(astaria @ 2010 11 10, 22:16)
Kaip smagiai mezgasi, dar kai paskaitai komentaruose dažniausiai daromas klaidas
o agave nemezgei?
QUOTE(meskute231 @ 2010 11 10, 20:58)
o agave nemezgei?
mezgiau, mezgiau, bet ten greitai, neprailgo.
Bet kokia kontrolė Čia ir norėdama klaidų nepridarysi
AČIŪ