nite-nu sakes,kaip prajuokinai ..
punktas nr 2-haruni megst paprasciau...
na va,kad buciau pradejus nauja ,man nezinoma daigta,megzt nuo paparastesnio.lengvesnio...ir po truputi''kelt kartele''-tai ne ...reikejo man uz sunkios iskart griebt ....
Tikli, savimi pasitikėti nėra blogai...svarbu proto ribose...o kad ribose pasirinkai, faktas, nes jau baigi/ baigei???Kažko negirdėti kas tavoj padangėj
nu dar liko 10 eiliu ...laukiu kol vaikai sumigs ,nes jau kaip tycia -taip ant galvos lipa ..visai negaliu skaiciuot... ...tai vakare,kai sumigs-pabaigt tikiuos ...
QUOTE(tiklis @ 2010 11 10, 15:01)
nu dar liko 10 eiliu ...laukiu kol vaikai sumigs ,nes jau kaip tycia -taip ant galvos lipa ..visai negaliu skaiciuot... ...tai vakare,kai sumigs-pabaigt tikiuos ...
kai pradėjom megzt, maniau kad einam greta, nes pagal raportus panašiai sakei esi jau numezgus...o še tau...dar dešimt eilių, tai ku veikei tiek dienų???
aš jau antrą įpusėjau
Aš tokias jau tris esu numezgusi prieš metus, super skarytė Kažkaip aš ją užmačiau jau gerokai anksčiau.
QUOTE(sweet @ 2010 11 10, 15:23)
Aš tokias jau tris esu numezgusi prieš metus, super skarytė Kažkaip aš ją užmačiau jau gerokai anksčiau.
Tai parodyk savo gražuoles
Haruni skara lengviau mezgasi.5 numezgiau ir neklydau, o šita Per savo žioplą galvą išardžiau visą penkių schemų gabalą Aišku, neteisingai sužiūrėjau tuos užmetimus schemų pradžioj , schemos centrinėj dalyje.Va, ir megzk pagal raštą, nežiūrėdamas į schemas O taip šauniai ėjosi, jau šiandien tikėjau pabaigti , bebuvo likusi paskutinė dalis...Apmaudu, net ūpas dingo Reikia eiti kažkokį rimtesnį darbą padaryt nervams nuraminti , gal malkų prisinešti
aciu merginos, su akiu pridejimu, kaip ir aisku.
Dabar kitas klausimas, padaugejus akiu, nuo kurios vietos kartoti rasta, kalbu apie set up schemute
geda, geda, kad taip nieko nesuprantu
Dabar kitas klausimas, padaugejus akiu, nuo kurios vietos kartoti rasta, kalbu apie set up schemute
QUOTE(audruliux @ 2010 11 10, 15:40)
pirmam puslapy skaitei
set up'e niekas nesikartoja, eina nuo krašto link centrinės akies, ir nuo jos vėl iki kito krašto
QUOTE(audruliux @ 2010 11 10, 15:40)
Viską megzk pagal schemą Kaip beždžionė -ką matai tą ir darai
QUOTE(Nite @ 2010 11 10, 14:52)
Viską megzk pagal schemą Kaip beždžionė -ką matai tą ir darai
labai geras patarimas, iki šiol niekada jo neprireikė, bet su šita skara
aciu, tikrai, aki pradejau bezdzioniaut, pradejo skaryte judeti i prieki