Capriuk nerealu
oho kaip gražiai kaži kaip mano atrodys
QUOTE(tiklis @ 2010 11 09, 20:29)
lazdijai ...pasienis
as cia pagooglinau,ir angora 2(kaip vaikas ,pamaciau popieriuka,ir prisiminiau kokie siulai )pas mus ''kaime'' buna.. vat tik spalvos gali nebut... na bet zinant koduka -kitas reikalas ...
as cia pagooglinau,ir angora 2(kaip vaikas ,pamaciau popieriuka,ir prisiminiau kokie siulai )pas mus ''kaime'' buna.. vat tik spalvos gali nebut... na bet zinant koduka -kitas reikalas ...
dažnai tiaaaa būnu, tiksliau kai MB geras.
KOMPLIMENTAI SKARYTĖM. beje ir osinkoj rusaitės "serga"
QUOTE(meskute231 @ 2010 11 09, 20:24)
dažnai tiaaaa būnu, tiksliau kai MB geras.
geras,kaip sakant ,visi keliai veda i dzukija ....o kokia skara rusaites mezga?sita? nu negi ir mes,nors karta jas pavijom,o ne po kokiu metu virusa pagavom
QUOTE(tiklis @ 2010 11 09, 22:18)
geras,kaip sakant ,visi keliai veda i dzukija ....o kokia skara rusaites mezga?sita? nu negi ir mes,nors karta jas pavijom,o ne po kokiu metu virusa pagavom
http://club.osinka.ru/topic-88126
va čia skaručių temą užvedę. tikiu kad ir daugiau yr.
o dėl džūkijos tai aha dzūkijos himną mokuuuu dainuoju irgi.
uošviai Prygoj gyvena
Capricon,labai graži skara. Dar toks geras apšvietimas.
Bangele,sunku buvo su tais karoliukais pavargti?Man atrodo su spurgeliais lengviau.
Jau mano pirmoje skaroje jaučiu kiek klaidų bus. Na namie bus apsisiausti,svarbu cinkelį pagauti.Jau kitą tikiuosi megzti be klaidų. Liko 8 eilės,bet jau tokios ilgos......palauks rytdienos.Taip knieti lėkti po darbo greičiau namo ir megzti.Namai apversti,tik vakarienė pagaminama.
Bangele,sunku buvo su tais karoliukais pavargti?Man atrodo su spurgeliais lengviau.
Jau mano pirmoje skaroje jaučiu kiek klaidų bus. Na namie bus apsisiausti,svarbu cinkelį pagauti.Jau kitą tikiuosi megzti be klaidų. Liko 8 eilės,bet jau tokios ilgos......palauks rytdienos.Taip knieti lėkti po darbo greičiau namo ir megzti.Namai apversti,tik vakarienė pagaminama.
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 09, 19:59)
gražu
tik kaži kodėl daugumos skara ši pirma kažkam mezgama
o kokią spalvytę sau mieliausiajai ?
man 100g neužteks, trūksta 4 paskutinėm eilėm teks verst namus, gal rasiu koki galiuką dar šio siūlo nes pirkt ir siūstis būtų prabanga
as ne capricorn,bet spesiu tamsi baklazano ..jinai minejo,kad labai grazia nuziurejo ...
mano tie nupsai kokie nevykę.eina šikt
QUOTE(IngridaB @ 2010 11 09, 21:41)
Capricon,labai graži skara. Dar toks geras apšvietimas.
Lengviau, negu tą spurgelį blogojoj pusėj sumegzt Vėriau iš karto ant išmegztos akies ant dvigubo siūlo.Neatsimenu, kurioj temoj buvo piešinukai įkelti
Capricorn, nuostabu, dar atrodo Rasytės pilkutė
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 09, 18:59)
Mano skara dovanai
Ir jau turiu siūlikus sau mieliausiąjai Labai gražią spalvytę
Ir jau turiu siūlikus sau mieliausiąjai Labai gražią spalvytę
Aš ir laukiu savaitgalio kada pagaliau galėsiu tęsti mezgimą šios gražuolės.
QUOTE(-Radė @ 2010 11 09, 22:55)
man 100g neužteks, trūksta 4 paskutinėm eilėm teks verst namus, gal rasiu koki galiuką dar šio siūlo nes pirkt ir siūstis būtų prabanga
Panašu ir man lygiai tiek pat trūks.