...ar as gerai perskaiciau-PER SAVAITGALI !?NE,NU MERGYTES,NU TAIP NEGALIMAAA as skara buvau pasizadejusi numegst mociutei,kaledu proga. ,bet kazkaip truputi veliau ketinau pradet,apsibaigt viska...vat tyliai sau pasiskaitinejau,pasidairiau cia...vis pro plysiuka paziopsau-IR TE TAU ..SITOKIA FRAZE MANE PRIBAIGE -PER SAVITGALI ... NU NEGI REIKS VISKA MEST IR PRADET SU JUMIS MEGST ...prasau,neverskit menes to daryt
tau gerai,tu neturi virbalu... .o AS TURIU!!!! IR SIULU TURIU!!!TOKIU MELYNU .TRUPUTI BLIZGANCIU ... ...ir nerandu kaip ave atkalbet nuo puolimo ja megst...NETURIU VALIOOOSS
EINU PAPOTERIAUSIU,KAD INTERNETAS ''DINGTU'' IKI PIRMADIENIO''
turiu vat tokiu siulu http://www.auksarank...productID=45502 ir spalva tokia pati... 2 matkiukus. Turiu juos jau daugiau kaip 2 metus, bet nieko nesugalvoju ka is ju daryt...
Tiktu tokiai skarai ane?
Nu bet tikrai Specialiai Taigi as sau vietoj salikelio noriu, tai man kaip tik nedideles reiktu
koks sujudimas cia tik su capsais rasant man kazkaip su pakeltu tonu asocijuojasi.tikli,ramiai,ramiai,cia ramios bites ramiai duzgia mes ir mazas raides iskaitom
koks sujudimas cia tik su capsais rasant man kazkaip su pakeltu tonu asocijuojasi.tikli,ramiai,ramiai,cia ramios bites ramiai duzgia mes ir mazas raides iskaitom
tai kad neiseina man tyliai...ar ir siaip ''garsiakalbe'',o CIA TOOOKS DALYKAS . . as pabandysiu,bet nepazadu (del mazu raidziu ) Papildyta: as sau tyyyliai parekausiu..mazytem raidytem ..!!! bet su sauktukais,galima?