Sveikos, išlindau ir aš, bet dar tik su pačia pradžia, tai aaagnex klausimas dėl yucca man labai vietoj
Teisingai, Yuca reikia karoti maziausiai 4 kartus, o toliau jau kiek sirdis geidzia, bet butinai porini skaiciu - 6, 8, 10, paklode
Ar tikrai baigus Yucca chart turi but 131 akis?
Ar cia be krastiniu akiu tiek? Nes man gaunasi 133 akys...Is viso
labai grazi skara, reiks kada uzsiimt tuo reikaliuku, bet reik prima issiaiskinti
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 08, 17:39)
Ar tikrai baigus Yucca chart turi but 131 akis?
Jei tavo kraštinės - 3 akos, tai gal gerai
QUOTE(Ristina @ 2010 11 08, 18:46)
Jei tavo kraštinės - 3 akos, tai gal gerai
po 3 is abieju pusiu...
o tai kiek pas tave?
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 08, 18:47)
Oi aš varau paklodinį variantą mano Yuka kartota 10 kartų
QUOTE(Liniuka @ 2010 11 08, 16:49)
Teisingai, Yuca reikia karoti maziausiai 4 kartus, o toliau jau kiek sirdis geidzia, bet butinai porini skaiciu - 6, 8, 10, paklode
As kaip tik baigiau 4 kartus Yuka ir man pasirode, kad bus maza, tai toliau mezgu, buvau pasiryzusi 14 megzti, bet jei 10 - paklode gal kokiu 6 uzteks , o tada reikia ismegzti Transition chart?
QUOTE(anny @ 2010 11 08, 20:02)
As kaip tik baigiau 4 kartus Yuka ir man pasirode, kad bus maza, tai toliau mezgu, buvau pasiryzusi 14 megzti, bet jei 10 - paklode gal kokiu 6 uzteks , o tada reikia ismegzti Transition chart?
stop!!!! kokio dydzio tu jos nori? nes man irgi atrode kad bus maza(pom yukos),bet dabar taip nebeatrodo... ..nepamirsk,kad yukos tik dalele skaros ...pradzioj maniau,kad bus dukrai,o dabar jau ir man uzteks
QUOTE(tiklis @ 2010 11 08, 20:12)
stop!!!! kokio dydzio tu jos nori? nes man irgi atrode kad bus maza(pom yukos),bet dabar taip nebeatrodo... ..nepamirsk,kad yukos tik dalele skaros ...pradzioj maniau,kad bus dukrai,o dabar jau ir man uzteks
ar aš tau sese nesakiaaaaaaau
mezzzzzzzgu
QUOTE(tiklis @ 2010 11 08, 20:12)
Na noriu normalios skaros, manau butu mamai, mezgu is plonu moheros siuliuku, tai po 4 yukos, geras sprindis
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 08, 20:15)
sakiai sakiai
Papildyta:
QUOTE(anny @ 2010 11 08, 20:21)
Na noriu normalios skaros, manau butu mamai, mezgu is plonu moheros siuliuku, tai po 4 yukos, geras sprindis
na tada dar pora eiliu nepamaisys ..bet tik nepadaugink