o tu isiziurek,vienas yra ne per visa langeli,o kitas yra nuo kampo iki kampo
na svarbu,kad gali megzti toliau
as tai is kompo mezgu tiesiai,schemas pasididinusi,nes printeryje rasalas pasibaige
Niekada neabejok savo išvaizda. Svarstyklės - visada meluoja, žmonės - pavydi, o veidrodis...jis tiesiog kreivas.
nepykit kad pazvengsiu,bet ir as vakar ten uzgrybavau ...ir galva visom iszyziau-kur gi schemoj dingo akys ...po tris ten sumegsk ir viskas bus
o del shemu-as ir is kompo mezgu ..
dabar dar del tampymu-jus tiesiog isplaunat,ir ant patiesto audinio adatukem prisegat?nenaudojat jokiu chemikalu,ar kokiu ''...ikliu''?
nepykit kad pazvengsiu,bet ir as vakar ten uzgrybavau ...ir galva visom iszyziau-kur gi schemoj dingo akys ...po tris ten sumegsk ir viskas bus
o del shemu-as ir is kompo mezgu ..
dabar dar del tampymu-jus tiesiog isplaunat,ir ant patiesto audinio adatukem prisegat?nenaudojat jokiu chemikalu,ar kokiu ''...ikliu''?
o gal siandien? gi per nakti isdzius,mnereiks ryt su fenu dziovinti Papildyta:
o man dar 7 rasto eiles liko,tai +7 isv eiles,tai 14 ir dar uzbaigimo eile,kuri valandziuke man mezgasi
jei nori ne staltiesės(nu ta prasme labai didelės), nes maža kaip matai iš Olaivos įdėtos visai nemaža-4 kartus kartoji visą schemą, o oranžinio kvadrato motyvus eilėse
centrinė išlieka visada, prieš galą tik schemos dalimi tampa vienoj vietoj
uoj priardžiau kiek ir naktį ir ryte teko išmezgiau vakar yukka chart ne 4,o 5 kol atrinkau kame replės išėjo anyta namo tai gal susikaupsiu.a tai ji man neleidžia kauptis