Sąrašėlis ilgėja
Aš jau šiandien pradėsiu studijuot praktiškai kas ir kaip tenais
Jungiuosi ir aš
Siūlai pas mane Roma 2vnt., nes megsiu didelę skarą. O įskaičiau aprašuose, kad reikia apie kilometro siūlų o ar dekoruosiu karoliukais - bus matyt eigoj
Siūlai pas mane Roma 2vnt., nes megsiu didelę skarą. O įskaičiau aprašuose, kad reikia apie kilometro siūlų o ar dekoruosiu karoliukais - bus matyt eigoj
Nu smagumėlis bus matyti rezultatus iš skirtingų spalvų ir siūliukų
Mano spalva, kaip pardavėja sakė - supuvusios slyvos
QUOTE(Ristina @ 2010 11 05, 15:02)
Mano spalva, kaip pardavėja sakė - supuvusios slyvos
tai kokia čia? nemačiau supuvusios slyvos
tamsi violetinė ar kokia...nu žiūrint pardavėja ką turėjo omeny: geltonąjį ar mėlynąjį slyvuką
Aš startuosiu su sodria, šiek tiek prigesinta, bordo spalva
sveikos ajomajo skaros gerbėjos
aš sąjąja mezgiau is mohetos su silku.pirkau du matkelius,sunaudojau viso 45 gramus,beveik 400 metru.dejau 72 karoliukus.mezgiau 3,5 nr Addi
va manoji:
o as negavau norimu siulu antrai siai skarai,norejau savo akiu spalvos tai jus pradekit,as jums padesiu,jei reiks busiu online
aš sąjąja mezgiau is mohetos su silku.pirkau du matkelius,sunaudojau viso 45 gramus,beveik 400 metru.dejau 72 karoliukus.mezgiau 3,5 nr Addi
va manoji:
o as negavau norimu siulu antrai siai skarai,norejau savo akiu spalvos tai jus pradekit,as jums padesiu,jei reiks busiu online
QUOTE(Olaiva @ 2010 11 05, 15:21)
sveikos ajomajo skaros gerbėjos
o aš vakar irgi blaškiaus tarp žalios ir bordo, bet dabu paėmiau bordinę...nežinau dar ar ji bus man, ar dovanų kažkam...pas mane buvo žalios prigesintos tokios...nemoku net apibūdinti, bet graži
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 05, 15:08)
tai kokia čia? nemačiau supuvusios slyvos
tamsi violetinė ar kokia...nu žiūrint pardavėja ką turėjo omeny: geltonąjį ar mėlynąjį slyvuką
Bordo tik tokia labiau tamsi
Tai jau galime ir pradėt šiandien mezginėti
Manau, kad tema sukurta, tai jau ir privalu griebtis skarinimo
ar veeeelnias mane nešė čionais
tylom pas medaljonininkes kybau benarpliodama, ir čia noooooooriu nors persiplėšk ir kaip tyyyčia pilkučių silk mohair atliekamų turiu... ir karoliukų "v tiemu"....
tylom pas medaljonininkes kybau benarpliodama, ir čia noooooooriu nors persiplėšk ir kaip tyyyčia pilkučių silk mohair atliekamų turiu... ir karoliukų "v tiemu"....
QUOTE(Kiviukė @ 2010 11 05, 15:41)
ar veeeelnias mane nešė čionais
Tada belieka megzt nes galima ją per savaitgalį numegzt