Olaiva - super fotosesija
Sakykit kiek kartu mezgate Yucca Chart 4 ar 12? Ar kas nors bandete 8 daryti? Bijau kad labai maza skara gausis jei 4 darysiu
QUOTE(IngridaGal @ 2010 11 07, 17:56)
Sakykit kiek kartu mezgate Yucca Chart 4 ar 12? Ar kas nors bandete 8 daryti? Bijau kad labai maza skara gausis jei 4 darysiu
as mezgiau 4 kartus
einu pamatuosiu saviske
virsuj visas matmuo 1,5 metro
o nuo virsaus kur per viduri kampu nueina,tai 65 cm
na nemaza,man uzteks.ant uzpakalio kampas dar uzkrenta
QUOTE(IngridaGal @ 2010 11 07, 18:56)
4 kartus. Olaivos iš keturių-man ji visai ne maža atrodo
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2010 11 07, 18:57)
tikrai kad pats tas dydis
QUOTE(Olaiva @ 2010 11 07, 17:17)
papozavo mano aeolian,tai parodau
Likau be žado tokį grožį pamačiusi, o pateikimas tais iš viso 100 balų
P.s. O mano skaros mezgimas kolkas sustojo, daėjau iki "Transition" schemos ir daba nieko nesuprantu kažkas man ten netaip.
QUOTE(jurgičiukas @ 2010 11 07, 18:06)
Likau be žado tokį grožį pamačiusi, o pateikimas tais iš viso 100 balų
P.s. O mano skaros mezgimas kolkas sustojo, daėjau iki "Transition" schemos ir daba nieko nesuprantu kažkas man ten netaip.
o kas ne taip? kur juodi,tai ten akiu net nera.parasyk,kas nesigauna,pagelbesim
QUOTE(Olaiva @ 2010 11 07, 18:57)
as mezgiau 4 kartus
einu pamatuosiu saviske
einu pamatuosiu saviske
Aciu
Olaiva, nuostabiai atrodo
Aš noriu mažesnio varianto, tai kaip suprantu tų mažų lapelių nuo pagrindinės akies į šoną turėtų buti 6 ar 8?
Papildyta:
Nes pradėjau transion shemą megst ir man kažkaip toks vaizdas kad nėra perėjimo nuo vieno rašto prie kito
Papildyta:
Nes pradėjau transion shemą megst ir man kažkaip toks vaizdas kad nėra perėjimo nuo vieno rašto prie kito
Kam jūs skaičiuojat tame mezginy tuos lapelius...pagal aprašymą mezgat ir viskas bus liuks
olaiva-o man kaip tik ji atrodo ant tu senu,apsamanojusiu akmenu ir tvoros ...tikrai jinai tokioj aplinkoj atrodo idealiai ..man nereik jokio sniego ..nebent truputi,ant tu paciu apsamanojusiu akmenu ...jezau kaip grazu..
QUOTE(tiklis @ 2010 11 07, 18:33)
olaiva-o man kaip tik ji atrodo ant tu senu,apsamanojusiu akmenu ir tvoros ...tikrai jinai tokioj aplinkoj atrodo idealiai ..man nereik jokio sniego ..nebent truputi,ant tu paciu apsamanojusiu akmenu ...jezau kaip grazu..
smagu,kad musu kaimo akmenys patiko
QUOTE(Olaiva @ 2010 11 07, 19:38)
smagu,kad musu kaimo akmenys patiko
patiko -as galeciau gyvent tarp akmenu ...