jo,as finale turiu omeny...o galu neatrinkauuuuu!!!!!velnias...nu neuzmigsiu kol nerasiu kame beda...o jei uzmigsiu-skaiciuosiu sapnuose..as save zinau.
as jau syki zinok pasimokiau su siulu trukumu...dabar visad imu daugiau ir dar atsiklausiu,ar atgal priims.casa lanoj labai mielai man i kitus pakeicia,kai lieka.dabar irgi paseimiau 3 matkelius silkmoherio,1 tikrai liks.nes dar to pirmo net nesumezgiau
abejoju,ar isklausys nebent ana zinute paredaguok,tada gal nepaskaitys ir ishklausys Papildyta:
pradejo filma rodyti tokiu laiku,tipo semeinaja komedija.o jei semja jau knarkia visa,tai ka daryt? jungtis su S kiba raide.nu nieko gero tos televizijos nerodo tokiu laiku,kai zmonems pas tas gyvenimas verda
labas rytas, Aš jau mezgu Nepirkau siūlų, pamačiau Tiklio nepūkuotą ir nelabai ploną varijantą, visai gerai žiūrisi Siūlai bus vilna, tamsiai raudona, likutis nuo dukrai megzto sarafano.Jis mano albume yra Taigi, skara bus dietinė, tikiuosi, kad siūlų užteks.Turiu 110 gramų Mezgu mažąjį variantą, nors dar galiu ir persigalvoti Beje, tas mezgimas onlaine savotiškai veža Darau tai pirmą kartą, bet aš ir dirbu ir miegu, tai labai greito rezultato nebus
pradejo filma rodyti tokiu laiku,tipo semeinaja komedija.o jei semja jau knarkia visa,tai ka daryt? jungtis su S kiba raide.nu nieko gero tos televizijos nerodo tokiu laiku,kai zmonems pas tas gyvenimas verda
Oj Tikliuk Tikliuk...taip ir maniau kad su tais pagaliukais būsi pramazijus
Olaiva, kada tu keliesi? Aš jei kasdien taip ilgai vakaroč-lavonas dienom būč
Atsikėliau rami. Nu taip turėjo būt matyt su tais siūlais...ir mano galva aš jų sumegsiu dar beveik puse matkelio Nu tikiuos gausiu