mezgam mezgamm ...as jau pirmus ''ragus baigineju,ir zinai nu niekaip nesuprantu(KOL KAS ),is kurios vietos pagal shema isdygs tie antri ragai !!!! ...nu nuotraukoj tai man aisku ,o schemoj ...
matai,jei vyras ''briedis''-tai ir ragai SAKOOTI tokie dideli ...o jei ozys-tai ir ragai nupiepe,oziski
kaip sakant,koks vyras,tokie ragai...nieks cia nekalts
Tyliai prisijungiau ir aš prie skaros mezgėjų. Numezgus 4 * Yukka chart nusprendžiau , kad noriu didesnės skaros Numezgiau 6*, ir galvoju gal jau užteks dydžio Bet didžiajam variantui reik 12 kartų ? Ar būtinai 4 arba 12 pakartojimų ? Negalimi tarpiniai variantai tarp 4 ir 12 kartų
Tyliai prisijungiau ir aš prie skaros mezgėjų. Numezgus 4 * Yukka chart nusprendžiau , kad noriu didesnės skaros Numezgiau 6*, ir galvoju gal jau užteks dydžio Bet didžiajam variantui reik 12 kartų ? Ar būtinai 4 arba 12 pakartojimų ? Negalimi tarpiniai variantai tarp 4 ir 12 kartų
pradejau as ta agava megst,ir kai pakartoju motyva,man lieka ''lycnos'' 2 akys ...ar cia as kur ''vel gryba supjoviau''? olaiva-uzsimerk VELNIAS!!!!! VELNIAS ,VELNIAS!!!....!!!!... na va ,palengvejo..galit atsimerkt ..
na gerai,darau taip-tarp uzmetimo ir sumegstu akiu dedu dar viena aki ..kazi po to nepabegs'' galai''?