Įkraunama...
Įkraunama...

Escapelle

Sveikos, rasau su tokiu klausimu, gal pries pora savaiciu isgeriau tablete Escapelle gal po 2h, po nesaugaus lytinio akto, ir man po keliu dienas gal 4 prasidejo kraujavimas, bet ne menesines, gal kokias 3-4 dienas pakraujavo, dabar prasidejo rudi tepliojimai, jau kelinta diena tesiasi, susirgti tureciau uz savaites, ar gali buti kad greita kontraceptne tablete nesuveike ir pastojau ? Taip pat jauciu dilgciojimus, pilvo apacioje kaireje pasuje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulee1: 29 lapkričio 2012 - 16:14
jei kraujavot, nėščia nebūsit. Bet jau galit pasidaryt testą, jei labai neramu
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 16, 21:41)
palaukit dar biškuti. Aš tik po savaitės pradėjau kraujuot

Bet tas kraujavimas nelaikomas mėnesinėmis, ane? Aš trečiadienį išgėriau Escapalle, šiandien pasirodė kraujo, mėnesinėms tai kaip ir ne laikas (18ta diena) smile.gif

Ups, radau jau atsakymą toliau tavo konkrečiai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingmanė @ 2012 01 22, 15:31)
Ar normalu, kad 8 diena po išgėrimo dar jokio kraujavimo? Lyg jaučiu pagal viską, kad jau jau turi prasidėt, bet nieko... doh.gif varo į neviltį tas laukimas.

Bet tas kraujavimas ne visada būna, aš esu kažkada seniai gėrusi ir nesulaukusi jokio kraujavimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -čiobrelis-: 07 sausio 2013 - 14:16
Teko man Escapelle panaudoti keletą kartų... Mėnesinės prasidėjo laiku (vieną kartą netgi diena anksčiau), jokio kraujavimo nebuvo. Pajutau tik galvos svaigimą, bet tai galėjo būti ir nuo vaikščiojimo +30 karštyje. Išgėrus tabletę apskritai reiktų pamiršt apie tai, nes vien nuo tokios įtampos, nervų mėnesinės gali vėluoti. Išgėrus mintyse sakykit "Ką galėjau-viską padariau" ir ramiai laukit mėnesinių smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Teko ir man gerti Escapelle, bet ja isgeriau kazkur po 1.5 paros (po nesisaugiu santykiu), po keliu dienu pradejo teplioti, bet tuo metu ir menesines turejo pradideti, dabar keleta dienu laukiu menesiniu ir vis nesulaukiu, nors pas mane jos ir taip nera reguliarios. Kaip manot ar tai del to, kad issiderina viskas, ar vistik galiu buti nescia?
Atsakyti
QUOTE(ramune19 @ 2012 04 23, 10:48)
Sveikos smile.gif Norejau pasiteirauti... Po to karto kai isgeriau escapelle tablete viskas lyg ir susitvarke. po tabletes isgerimo kraujavau 4 dienas, tada po 29 dienu normaliai prasidejo menesines... Dabar po menesiu as nesulaukiu menesiniu visa savaite... Nezinau kas darosi. Santykiai buvo saugus tikrai, po to ivykio viska tikriname, nebuvo galimybes pastoti tikrai. Dariausi testa neigiamas. Pilvo apacia maudzia, sonus ir paskausta, krutine irgi skauda... jau atrodo kad tuoj tuoj bus menesines bet ju kaip nebuvo taip nera... ar tai gali buti nuo tos tabletes dar? padekite man prasau :/ jau nebezinau ka daryti...

Sveika smile.gif ir kaip sulaukei menesiniu?? Kiek dienas mazdaug velavo? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites!
Noreciau paklausti tu, kurioms velavo 2-os menesines po escapelle suvartojimo, ar pasirode? Ir po kiek laiko? smile.gif
Aciu!
Atsakyti
Sveikos, paneles. Jauciuosi labai sunerimusi, aisku, skaiciau visus salutinius poveikius, kaip ir kas gali buti, bet vistiek zymiai geriau klausti patyrusiu moteru ir paneliu wink.gif Isgeriau escapelle balandzio 5, iki menesiniu buvo likusios apie 3 savaites. Po 4-5 dienu po isgerimo, prasidejo kraujavimas, gana smarkus pirmasias dvis dienas, o kitas dvi truputi mazesnis. O dabar, kai jau tureciau sirgti pagal cikla, pasirodo keli laseliai kraujo. Truputi neramu wink.gif)
Atsakyti
Sveikos smile.gif

mes su draugu netikėtai apturėjom staigmenėlę - plyšo tas, kas neturėjo blush2.gif Ir išgėriau escapelle tabletę po vienos valandos. Labai noriu tikėt, kad nieko nebus, nes dar kol kas nesam tam pasiruošę. Ar yra tikimybė? ax.gif
Atsakyti
Taip, yra. Papuoliau i ta nedideli procenta, kurioms ekstrine kontracepsija nepadejo (tiesa, isgeriau ~12 valandu begyje), ir drauge augina dukryte po analogiskos situacijos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo never_say_never: 21 liepos 2013 - 01:33
Sveikos mielusiuos. Noriu isgerti tablete kontroceptine escapealle, mylejausi nuo 08/08 iki 08/11 kiekviena diena nesisaugodami lyg ir nenuleido. bet 08/11 3kartus mylejomes. ka noriu paklausti kontroceptine tablete iki 72h galima isgerti bet jeigu as pastojau 08/08? tai jau negaliu gert? nes del to dienos neesu tikra kaip ir del kitu. nezinau ka daryti sad.gif
Atsakyti
Jei panelė net nežino daiktų tikrųjų pavadinimų, tai jai ne tik kad negalima naudoti jokių kontroceptikų, bet ir apskritai užsiėminėti seksu nerekomenduojama.
Atsakyti